Mesela Ben Kendi Adıma Nizip'li gençler için bir ''bisiklet hareket'' yeri gibi yerler olmasını isterim.gençlerin takılacagı ortamlar olmasını isterim ama ne yazık ki nizibimizde yapacaklarını sanmıyorum çünkü gençler için hiç özel yerler yapılmadı bence bu zamandan sonrada yapmayacaklardır eminim.yoksa nizip'li gençler için kötümü olurdu bir ''bisiklet hareket'' yeri.GENÇLERİN YORUMUNU BEKLİYORUM...
----LÜTFEN BU KONUNUN YETKİLİLERE ULAŞTIRMANIZI RİCA EDİYORUM----
Okul Arkadaşların Burada
Nizipli Gençler İçin Yapılmasını istediginiz Konular
BELEDİYE NİZİP'in GELİŞMİŞ YERLERİNE PARK YAPARKEN BAZI MAHALLELERİNE NEDEN YAPMIYOR(hafız paşa mah. istasyon mah veya NİZİP'in alt mah . dedikleri yerler)????veya futbol sahalar yapsalar toprak sahayı yıktılar gençlerin futbol oynama mekanları kalmadı.....
Açık alanlarda hiç olmazsa tekli basketbol potaları olmalı.
Nizipte osmanli parki varya sanirim yetkililer herkese yettigini saniyor... kibris mahallesinde oturan nereye gitsin, namikkemalde oturan nereye gitsin, koca mahallede tek park vardi onuda yiktilar bu ne bicim bir mantik anlamiyorumm.. ayrica genclerimizin ilgisini cekecek sosyal aktivitelerin yapilmasida gerek en azindan kültür müdürlügü bünyesinde konserler yada eglence programlari tertiplenebilir. basketbol potalari ve semt sahalarida yapilirsa mükemmel olur
Kıbırs mahallesi ve istasyon mahallesi için Bilial-i habeş camiinin ordaki park uygun değil mi. Bence çok güzel o parkın açıldığını hatırllarım abartmıyorum oturacak yer yoktu!!!!
Sonra sonra halk alıştı park kültürüne...
Ve Çamlıkta Parklar mevcut değil mi arkadaşlar... Geceleri güvenliksiz ama var... Oraya bir Polis noktası yapılsa daha nezih olur...
Gençler için daha önce makalede yazdım bu konu hakkında "Gençlik Merkezi" yapılmalı diye ancak böyle bir yeri yapmak o kadar kolay olmadığını söylediler YETKiLİLER...
Arkadaşlar Nizipli Gençler bilirler işlerini ;)
shark27nin de belirttigi gibi kultur mudurlugu bunyesınde konserler tıyatro gosterılerı eglence programları spor aktıvıtelerı vs seyler duzenlenebılır gencler kafelerde kahvelerde vakıt gecırecegıne bu tur seylerle ılgılenmıs olurlar bence.bırde adam akıllı sinema salonu bunu sadece gencler ıcın degıl tum nızıp halkı ıcın ıstıyorum.........
birden çok seyı aynı anda ve hızlıca beklemek bence çok gereksız onceden ailecek gidilecek bı yer denılıyordu bence hepsı sırayla yapılacaktır nasıl bı bunları dusunuyorsak emınım kı yetkılı kişilerde dusunuyordur bunları bence bıraz sabretmek lazım...
Gençlere Futbol Ve Basketbol Sahaları Yapılsa..
................................
ama butun dusunduklerını aynı anda yapamazlarkı yanı sırayla yapıyorlar işte hem hepsını aynı anda yapmak için buyuk bı maddı destek ve iş gucu lazım...
Ne güzel Herkesss istiyor....Bİde işin öteki tarafını düşünmek lazım...:D
Gönül isterki her şey bir anda olsun,amma unutmayınki elimizden geleni yapıyoruz.
YENİ YAPILAN PARKLAR
-Dürümcü emmi parkı
-Esenkent park
-Belkıs mahallesi parkı
-Av.Maruf Marufoğlu parkı
-Fırat mahallesi parkı
-Leylek camii parkı
-Saha camii parkı
-Ahmet Göktaş parkı
-Manolya parkı
-Fatih sultan (mezarlık yanı) parkı
-Yüksekokul parkı
-Kapalı spor salonu parkı
Osmanlı parkı <stadyum yanı>
İstasyon camii parkı
Yeşil camii park
DÜZENLEME YAPILAN PARKLAR:
-Akevler çamlığı
-Menderes parkı
-Huzur evler parkı
-Pazar camii mahallesi Hamam camii parkı
-Özkaya camii bahçe düzenlemesi ve havuz yapıldı.
-Saha mahallesi Ziyaret sokak parkı
-Okan parkı
-F.sultan parkı
-Müslüm Avkan parkı
-Çalışanlar parkı
Ayrıca askerlik şubesi alt tarafına yapılacak olan semt sahası ve gençler için spor tesisi,şuan proje aşamasındadır. Proje biter bitmez yapımına başlanacaktır.
Ayrıca açık alanda basketbol ve voleybol sahasının olmayışı gerçekten büyük bir eksikliktir,bunu kabul ediyorum ve bu konuda sizlere bir özür borcumuzun olduğunu belirtmek istiyorum. Ama dediğim gibi yeni yapılacak lan semt sahası içerisinde basketbol ve voleybol sahasıda olacaktır.Bende en az sizin kadar istekli ve heyecanlıyım.
başka yerleri neden yapılmıyo....
:Dekrem çok konuştugunun farkındamısın
Yav orhan abi bak o kadar yer yazmışsın hep park hep park başka bişi yok biz daha degişik bir yerler istiyoruz gençler olarak.Tamam herşey sırasıyla ama bir türlü şu sıra gelmedi gitti.Nizip gençleri böyle yerler çok önemli sadece parklar yeterli olmuyor...
ne Kadarda Mütevazisin öle Sen :)nizipli_mehmet;134509 wrote:birden çok Seyı Aynı Anda Ve Hızlıca Beklemek Bence çok Gereksız Onceden Ailecek Gidilecek Bı Yer Denılıyordu Bence Hepsı Sırayla Yapılacaktır Nasıl Bı Bunları Dusunuyorsak Emınım Kı Yetkılı Kişilerde Dusunuyordur Bunları Bence Bıraz Sabretmek Lazım...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.