Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Mucitler Ankara’da yarışmaya hak kazandı

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “Bu Benim Eserim” adlı proje yarışmasına katılan İlköğretim Okulları 6,7 ve 8. sınıf Öğrencilerinin Matematik ve Fen Bilimleri dalında yapılan bölgesel proje sergisi için Adana’ya giden küçük mucitler Nizip’e döndü. Hazırlanan projelerde Adile Altınbaş İlköğretim Okulu, Bilal Saide Marufoğlu İlköğretim Okulu ve Ali Alkan İlköğretim Okulu öğrencilerinin yapmış oldukları projeler Ankara’da yarışmaya hak kazandı. Toplam 9 eser’den 3 Projenin Nizip’ten seçilmesi İlçemizde sevinçle karşılandı. Adliye Binası önünden, karşılanan Küçük mucitler Nizip İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, Nizip İlçe Eğitim Şube Müdürü Cengiz Gündeş, Nizip Belediyesi İmar İşleri Müdürü Latif Karadağ, Okul Müdürleri ve Aileleri tarafından karşılandı.
Resim kaynağı
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
İlçemizde son yıllarda eğitim alanında güzel çalışmalar yapılıyor. Bunun neticesinde gayretler artıyor. Gayretlerinin ve çalışmalarının takdir edildiğini gören eğitimciler daha azimli çalışıyor. Sonucunda böyle güzel başarılar çıkıyor ve azimli gençlerimizin, eğitimcilerinden aldıkları desteklerle ürettikleri projeleri ANKARA'ya kadar uzanabiliyor, Türkiye çapında ses getiriyor.
Bu başarılara imza atan tüm eğitimcilerimi yürekten kutluyorum.
kayamat Üye
adana bölge sergisine giden öğretmenlerden biri olarak nizip ilçesinin haklı gururunu tüm türkiyenin duymuş olması mutlulugu ile döndük buraya. dile kolay koskoca adana ve ilçeleri 1 proje ile giderken , nizip ilçemiz tek başına 3 proje ile ankara final sergisine hak kazanmıştır. bize bu çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza selam ve saygıyla hürmet ederiz....
İbrahim Halil KAYA
matematik öğretmeni

www.kayamat.net/web
matematiğin yenilikçi yüzü
selim05 Üye
Emeği geçen tüm eğitimci ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.
Hocamın dediği gibi Nizip için büyük gurur.
sdkkyy Üye
Şu an görev arkadaşlarımdan G.Antep iline tayin bekleyenler var. Emin olun bu çoçuklarımızla o kadar gurur duydum ki hemen onları yanıma çağırıp g.antep de vede 104 yıllık nizip ilçesinde eğitimin ne kadar üst seviyede olduğunu göstererek onurlandım.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim