valla dostum biz anadoluları çak çağırdık buraya amma kimse davete icabet etmiyor.ben 2000 çıkışlıyım. adım Nizipli_kurt.ömer,haci,alli,topik size sesleniyorum olumm,gelin artık buraya!!
valla abi adamlara söyledim bir iki ama işte herzaman giremiyorlar.ama yakında bu site üzerinden mesajlaşacaz.memlekete gidince bu siteyi herkese duyuracam.önceden biz kendi sitemiz üzerinden yazışıyorduk.a sayfa iptal olunca yeni adresimiz burası olacak.hatta senden bir özel kullanım rica edebilirim.
Oooo BAŞKAN nasılsın kardesim. uzun zamandır 5-6 kisi harıcı gorustugum kimse yok. inş. yakın zamanda görüsüp eski gunlerin muhabbetlerinde kahkahalar atıp egleniriz. allaah emanet olun sevgili arkadaslar
Her zaman görüşelim arkadaşlar. Biz burayı sizin için kurduk. tüm arkadaşlarınızı bu bölüme davet edin. Tanışalım,kaynaşalım.
alıntı:
kepetto?:
Oooo BAŞKAN nasılsın kardesim. uzun zamandır 5-6 kisi harıcı gorustugum kimse yok. inş. yakın zamanda görüsüp eski gunlerin muhabbetlerinde kahkahalar atıp egleniriz. allaah emanet olun sevgili arkadaslar