Bu tür hataların ve yöresel dil kullanımının geyik muhabbetiyada yeni ismi ile "ÇAY SAATİ"kısmında kullanılmasında bir sakınca var mıdır? Zira, Çay muhabbeti diye adlandırılanbölümde bu tür vakıalar olagelmektedir..
Bu konuda esnek davranacağınızı ümit eder, saygılarımızı arz ederiz..
217 Pala sende otur, üççç (sizinle sonra özelden mesajlaşırız abi... yanlış anlamayın gerekeni yaparız).
siz İ.H.Er. bir de rapor almışsınız 1 haftadırgelmiyorsunuz.
yok çay saatı may saatı size ceza, her yerde resmi olacağız kardeşim..!.
Tüm arkadaşlara buradan duyuruyorum ÇAY SAATI’nda 216 İ.H.Er. hariç herkes istediği gibi yazıp çizebilir, gidin Huzeyfe Hocam ile istediğiniz gibi geyik yapın....
alıntı:
"quote" İ.H.Er. demişki:
Abi türkçe dersim o kadar iyi değildi. Yanlışsa doğrusunu yazaydında editleyivereydim. Nitekim yarın görürse pek iyi karşılamaz.
.
.
Öğretmen’den yıldızlı 1 almanı bekledim, o sebepten uyarmadım. Tabii bu arada ben de zılgıtı yedim (gammazcı olarak).
one ? yani ucan lar kacan lar offfffffffffffff offffffffffffffffff.
senyokmu sen.
dost lugagiden kek yöm.
.
arbey kardeş, sen yeni bir yazı dili mi keşfettin acaba..?.
Senin tüm yazıların hatta harfleri kullanmam bile Türkçe’yi katlediyor, acaba biraz dikkat etsen yada çay saatı topiği dışında bu tür yazmasan daha iyi olur bence, ne dersin....
Ayrıca şu imzandaki harf hatalarını ve normal olmayan yazı şeklini değiştirmenirica ediyorum..
.
dost lugagiden kek yöm .
bunun anlamını çözmek için de müneccim olmak lazım herhalde....
Kasım abicim,Arbey daha bir çocuk,hemde küçücük bir çocuk.... Yoksa onun yazılarını buraya ben taşıyacaktım...Yaşı küçük olduğu için kıyamadım abiii.... Resmi aç
İ.H.ER abim ile Metal elementinin, bu bölümün değişmez müşterileri olmalarını ,daha nice imla kuralları ve yazılım hataları yapmalarını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim..... AMİİİİİİİN.... Resmi aç
Tamam bakalım öyle olsun, hem ben hata yapmam falan demedim,.
madem hata diye bunu bulabildiniz .
buna da eyvallah....
Bu arada TOPİC kelimesinin karşılığı olan TÜRKÇE kelimeyi de yazsaydın keşke, öyle değilmi? hatayı tespit eden sensin doğrusunu da senin yazman gerekir..