Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

Hocalar Hakkında Söylenenlerin İç Yüzü

Görüntülenme: …

ibrahimher Üye
Saygı değer Arkadaşlarım!
Yıllardır günlük konuşmalarımıza bile girmiş olan iğrenç ve bir o kadarda rezalet bir takım deyimleşmiş ve adeta kültürümüze mal edilmiş sözler bulunmaktadır. Bunlardan bir kısmını aşağı sıralayacağım. Aslında buraya yazmak bile şıkdeğil ancak, meselenin yahudi ve siyonist düşünce eseri olduğunu kanıtlamak için zikretmek durumundayım, beni bağışlayın.
1. Hocanın karnı Allahın ambarı
2.Tok karnına dokuz topak küfte yemek.
3.Hocaların boğazında Y harfi var.
4. Sen hakkımı ver, ölü ister cennete ister cehenneme gitsin (Mevlit parası almak için)
5.Denize düşen adam: -Hocam al elimi demiş.

Bu ifadeleri 80 küsur senedir dilimize dolayan siyonist zihniyet, din adamlarını insanların gözünde birer yiyici takım olarak göstermek, yemek yemekten başka işleri olmayan, doyma bilmeyen kimseler olarakvurgulamak ve bu vesile ile dini temsil yönündeki çalışmalarını hafife almak üzere tezgahlanmış bir oyundur.
Seksen öncesi Yeşilçam artistlerinin ve yönetmenlerinin bir kısmı yaptığı film senaryoları ile, hocaların köy halkını horozla tavukla kandırıp, en adi ve kılıksız bir rolde hocaları lanse etmeleri din adamlarına yapılan en büyük darbe olmuştur.
Ama biz ne yaptık. En müslüman dediğim ailenin evine gittiğim zaman bile, karı kız oturmuşlar, hepsi birden şaban filmini seyredip, haha hi hi hi ho ho ho eğleniyorlar.
Din adamlarını,aydın olmayan yobazinsanlar olarak lanse etmeye uğraştılar.
Peki yaptılar da noldu? İşte geldiğimiz gün ve durum.
Kendisi tam bir ateist, ve dinin zıt görüşüne sahip bir anne, yolda önüme çıkıp, aman hocam oğlumu camiye alıştır, ne olur hocam, yavrum elden gidiyor, daha yaşı 16 ama gece sarhoş geliyor eve diyor. Bunlara ben tanık oldum. Kafadan sıkmıyorum.
Önce fantazi filmlerde başröl oynayan F. YİRİK ler sonra kalkıp televizyonda program yapıyor, Fuhuş, yada ırza tecavüz gibi, olayları gizli kameralarla çekip, tv ekranlarında bunları sorguluyorlar. Bre YİRİK bu milleti bu noktaya getiren sizin gibilerdeğilmi?
Daha nolmuş!
Fuhuş yaşı bilmem ilkokula seviyesineinmiş (maazallah), uyuşturucu kullanımı had safhada, tiner kullananların sayısı şu kadar olmuş, 10 yaşındaki çocuk evinden kaçmış bally çekiyor. Kendi elimle yakalayıp polise teslim ettiğim şeyi söylüyorum. Bütün okulların önünde benim polis memurumu dikilmiş, köylerde mehmetçiğim okul kapısında nöbet tutuyorlar. Ne işi var Mehmetçiğimin orada. Onun yeri Cephedir Cehpe. Eğitim yuvasının önünde neden nöbet tutulur mu?
Yazıyı uzatmamak için kesiyorum. Affınıza sığınıyorum. Formun yorum kısmında yazacağım çok şey olacak.
Huzi Üye
TV de seyrettiğimiz tüm filmlerde,yırtık rahibeler ve alçak papazlar övülüp,noel babaların şirin birer insan gibi gösterilip,hocalarımızı ve hacılarımızı da,birer yobaz şeklinde lanse edilmesinden kaynaklanan bu siyonist ve şerefsiz akımlar bitmediği sürece biz hep öyle bilmeye devam edeceğiz..... Taaaaaa ki, birileri çıkıp bu gerçekleri haykırana kadar..... O kadaaaar.....!
ibrahimher Üye
Yav daha konuyu göndereli 30 saniye olmadan, cevap yazmışsın.
Okumadın mı yoksa.
Huzi Üye
Eeeeeee.... siz benim şu uçarım felan muhabbetlerini ne sandınız....
Bazen böyle uçarız be abi.... Rabbim her zaman uçmayı nasip etsin...
Kasım Böler Üye
Sayın Hocam, İslam din adamlarının bu şekilde tanıtılması ve toplumda böyle bir önyargıyla bakılması hiç şüphesiz dinimize zarar vermiştir.

Bu önyargıların oluşmasında tabiki sizin bahsettiğiniz etkenlerin büyük rolü vardır ancak özellikle kırsal kesimde ve dini bilgilerin yetersiz olduğu toplumlarda bazı din adamları çeşitli menfeatler uğruna dini kullanmışlar, suistimal etmişlerdir.

Fakat özellikle geçmiş yıllarda zannedersem devletin yeteri kadar din görevlisi kadrosu açmadığından dolayı O minber ve kürsüler ehliyetsiz kişilerce de kullanılmıştır, haliyle yeteri kadar eğitim almayan ve olgunluğa ulaşmayan din görevlilerinin içinde çürük elmalar da çıkmış ve hepsi öyleymiş gibi toplumun zihnine adeta kazılmıştır,

Nasıl ki bir eğitim kurumuna öğretmen alınırken çeşitli şartlar aranıyorsa, en az dört yıl üniversite eğitimi v.b. din görevlilerinin alanları bu öğretmenlerden daha az hassas ve suistimale açık olmayan bir alan değil ki, din görevlilerinin gerek kadro konusunda gerekse iyi eğitim konusunda hassas ve seçici olmuyorsun.

Bir memlekette herkesin gözü imamın üzerindedir, vatandaş herşeyi yapar birbirini görür ses çıkarmaz lakin imamın biri es kaza bir hata yapsa tüm memleket duyar ve ayıplar, eğer hal böyleyse o imam öyle alim olacak ki kendine dolayısıyla islama söz ettirmeyecek.

Bunun içinde devlet ya kendi eğitimli alim imamları yetiştirecek yada bırakacak bu millet yüzyıllardır din görevlilerini nasıl yetiştiriyorsa eskimeyen usul medresede din görevlisi yetiştirecek,

Müftü efendi, Hoca efendi Cuma vaazlarında İmam hatip'e çocuğunuzu kaydettirin diye yalvarıyor ama yine de kimse İmam Hatip Liselerine gitmiyor, bu nasıl sistem bu nasıl %99'u müslüman kimliği taşıyan toplum...
ibrahimher Üye
Yukarıdaki konuyu lüffen herkesin okumasını istiyorum.
ibrahimher Üye
Kasım Bey!
Eski hocalar hakkında da yanlış rivayetler var. Doğrusunu hemen yazıyorum.
Köyün hocası bir davet verir, 40 tane köy ağasını aynı anda iftara çağırır. Her ağa, yanında yâverleri ile 4,5 kişi gelirler.
Herbirine ayrı sorfa kurar. Kendi sorfa sahibi olmasından dolayı, iftar açılınca, nezaketen sofraları dolaşır, hoşgeldin eder, hal hatır sorar, bir lokma da karşıyı onure etmek için yemeklerinden alır. Öteden yahudi zihniyetli biri bunu görür ve eline fırsat geçer, yahu bu hoca 40 sorfadan yemek yedi, daha karnı doymadı, bu hocaların boğazında Y var, bunların karnı Allah'ın ambarı, der.

İşte meselenin özü bu.
Dimi... yani huzeyfeciğim ve diğer arkadaşlar................

Edited by - İ.H.Er. on 10/8/2006 11:09:15 PM
fecrisadık Üye
HOCAM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.
YA BİRDE SİZ BU SİTETE OLMASAYDINIZ NE OLURDU,
BU HOCALARIN HALİ.
SANA AYNEN KATILIYORUM...

SELAM VE DUA İLE
ibrahimher Üye
Abi estağfirullah. Sadece gerçeklerdir.
küçükdeco Üye

Din adamına saygısı olmayan bir millet iflah olmaz.
Bakın, siyonistlersenaryoyazmış, müslümanlarda oynamışlar..
fecrisadık Üye
küçükdeco sana ktılmamamk elde değil.
Ama uyanmak lazım.
Hep böyle gider diye bir şey yok.
Allah uyanmayı ve uyanık durmayı nasip eylesin.

Edited by - fecrisadık on 09.10.2006 18:58:52
semay Üye
Fercirsadık Yazını editlemişsin maşaallah hata kalmamış.:)))))
Zor okudum.
fsoyarik Üye
HOCAM ÇOK HAKLISIN,İSMİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM BİR MEŞHUR GAZETE ŞÖYLE BAŞLIK ATMIŞTI
HOCA KEÇİ ÇALDI DİYE
SONRA NE OLDUYSA BİR GÜN SONRA HABERİ TEKZİP ETTİLER
TAM TERSİ
HOCANIN KEÇİSİ ÇALINDI DİYUR
ARKADAŞLAR BİRDE BENİM CANIMI SIKAN EN ÇOK SANKİ HOCALAR NEFİS TAŞIMIYOR YEMEZ İÇMEZ EVLENMEZ BU NASIL BİR BAKIŞ AÇISI ANLAMDIM GİTTİ
HOCALARDA YER İÇER GÜNAH İŞLER ARABAYADA BİNER TOPTA OYNAR FİLİMDE SEYREDER ZİRA İSLAM HERKESE GELDİ YANIZ HOCALARA GELMEDİKİ SELAMLAR
ibrahimher Üye
Kır Zinciri İ.H.Er. dedim kendi kendime.
Şu hocalar hakkında söylenenleri ve söyleyenleri yalan çıkart.
Nizip.com üyerli hepiniz iftara davetlisiniz.
fecrisadık Üye
Daveti verdiğini herkes gördü.Bu söylenenlerin gerçek olmadığıda zaten belli.
Abi büyüksün.Admin ve Orhan Çelik'e kaç gündür yaziyorum.
Ama hala ses yok.Bu neye işarettir biliyormusun İ.H.Er.Hocam
Kimin boğazına ye yazıldığı bence ortaya çıktı.
Orhan Çelik Üye
Sevgili fecri sadık kardeşim valla ne desen haklısın,ama iki gündür hastane yolunda gidip gelmekten canım çıktı bundan dolayı nete giremedim. Böbrek rahatsızlığımdan dolayı çektiğimi bir ben bilirim,bir Allah.
Yapılan iğne tesir etmeyince narkozlu iğne verdiler,24 saat uyuya kaldım. Şu an halen iyi değilim,beni affedin.
fecrisadık Üye
Allah hayırlı şifalar versin Orhanciğim.
ibrahimher Üye
Fecrisadık ben sana dedim bak, kötü zanda bulunma diye.
Bak adam hastaymış. Orhan bey Rabbim şifa nasip eylesin.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim