Nizip.com
Üye ol
Nizipde Spor ve Gençlik

ARKADASLAR MALESEF ELENDIK!!!

Görüntülenme: …

nizipspor Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
ARKADASLAR MALESEF ELENDIK ÇÜNKÜ KARSIMIZA ÇIKAN RAKIP ISKENDERUN DEMIR ÇELIK ADAMLAR DUNYANIN TRANSFERINI YAPMISLAR FENERBAHÇEDEN DIGER 2.LIG TAKIMLARINDAN OYUNCULAR TRANSFER ETISLER YANI 500 MILYAR LIRA HARCAMISLAR YANI ARTIK DIYECEK BI SE YOK MAÇI 7-1 KAYBETTIK BU GIDISLE NIZIP SPOR 3.LIGE ÇIKMAZ BELEDIYE YARDIM ETMEDIGI SURECE ARTIK GENÇ TAKIM MAÇLARI BASLADI GECEN SENE ANTEP 2. OLMUSTUK INSALLAH BU SENE 1.OLURUZ MAC 8 MAYIS CUMARTESI SAAT 1 DE NIZIP SEHIR STADYUMUNDA... Nizipspor
felsefefe Üye
Sevgili Nizip sporlu arkadaşımm hepimiz adina üzüldüm.

Ama bu suç okan holdingindir. Sayin enver amca, bekir amca ben sizinle yaptığıniz işlerle guru duyuyorum. Ama Spor adina yaptiğiniz çalişmaları eleştiremedim ama şimdi eleştiriyorum.

Gidip birsürü para harcayip beslen sporu kurdunuz sırf kendi reklamınız için elbette güzel birşey reklam bir şirket için gerekli ama Nizip insanı kısa boyludur basket bizim neyimize alt yapı kuramadığınız için beslen şimdi yok. Ama futbol için bir altyapı kurup bu alanda çalışmış olsaydıniz şimdi en az ikinci ligde bir takimınız olurdu hemde reklam yapmış ayrıca (borçlu olduğunuz kent)nizibe bir faydanız olurdu. Ancak nereden dönerseniz orası sizindir Sizden Nizipte bir spor okulu çalışması bekliyoruz. Takıma da sahip çıkmanızı bunu istemek hakkımızdır.

Selamlar

Osman Demir
Istanbul

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim