GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ Nizip.com'u TÜRKİYE GENELİNE YAYDIĞINIZ İÇİN ÇOK ÇOK SAĞOLUN AMA KARDEŞİM CENGİZİ GÖREMEDİM YOKSA O DA BULAŞIK YIKIYORDU:)))
FELSEFE ABİM SOHBETİNİZE DOYAMADIK İNŞALLAH TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ..
Bizleri yalız bırakmayan bu mutlu anımıza ortak olan tüm Nizip com üyelerine teşekkür ediyorum inşallah istanbulda ilki gerçekleşen bu günümüzün daha sonra gleneksel hale getirip daha geniş katılımların olması temennisiyle .
Hepinize afiyet olsun.
Metaaaaaaaaaaaaaaaal
Admiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Telefon edip size söylemiştim.
Bunlar bu gece resimleri siteye atarlar diye.
Hayır yetiştiremezler demiştiniz.
alıntı:
"quote" Tarhan demişki: Resim kaynağı
İftar menüsünden bir görüntü
Edited by - Tarhan on 10/12/2006 08:01:33 AM Ya siz tanıyorsunuz diye kimsenin ismini yazma geregini
duymadık orhancığım. sağdaki kasapoğlu soldaki rüstem dir. bizim ahmetle ne alıp veremedigin var hala anlamışdegilim.
sanırımvicdan azabı çekiyorsun :)))))
kalles orhan yemege gelemedin diye yuklenme o kadardaha bayrama var acmam agzımı pist nankor kedi........murdar desende o cıgerden yiyemedınya.....
gecenin fiyaskosu olduk ama yemeklerin kac derece sıcaklıkta pistiğini aynı anda kac kişiye yemek verildigini soyleyen yok kasada ben yoktum masa basındada degıldım.........
sevgili felsefe kardesım ıyı bılır nerde oldugumu
benim icin yıllardır gurbette olan biri ıcın cok cok ıyı bır ıftardı.
gelenlerın ayagına saglık gelmeyenlere tesekkurler( yemeklerı yıyemesekte bıze kaldı OHHHHHH)neyse............. EYVALLAH