İstanbuldaki Nizip.com üyelerine yönelik bir iftar tertiplemiş durumdayız.,
Oktay kardeşimizin müsait olmaması nedeni ile 11.Ekim 2006
çarşamba günü Bağcılar Antep Sofrasında iftarımız olacaktır.İstanbulda
ikamet eden veya misafir olan kardeşlerimizi bugünde yanımızda görmek
isteriz.Daveti yapan ve bu hayrı üstlenen Oktay Cankesen kardeşimizden
Allah Razı olsun diyoruz.Gelmek isteyenler aşağıdaki listeye adını yazdırsın.
İstanbuldaki iftara katılacak olanlar:
1.Oktay CANKESEN
2.Ramazan TARHAN
3.Ahmet ER
4.Gülsüm Gül
5.Firdevs ESKİN
6.Osman Demir(felsefe)
7.Osman Çelik
8.Kasapoğlu
Oraya ben 25 isim gene eklerim de o mesle degil.
cengiz gelecek mi? mesele odur...gelecekse yazalım.
veya kendisi yazsın.ne kadar çok olursak o kadar
çabuk mutfağı temizleriz :)))))) o gün mutlaka buluşalım.
güzel bir gece olacak inşaallah..sürprizler de olabilir :)))
Ramazan abi ; Ahmet Er'i niçin çağırmamışsınız ? Çocuğun yiyeceği altıüstü bir lahmacun değilmi? :) Ayrıca Erareng nickli kardeşimiz de İstanbul'da oyuruyor.
Bu arada şunu belirtmek isterim,Oktay çok sevdiğim bir arkadaşımdır,O'nun davetine katılmayı çok isterdim. Kendisine selamlarımızı iletirseniz sevinirim.
...Ve İstanbul'da yaşayan tüm Nizip'lilere selamlar.
İstabul'da oturan ve Nizip.comu ziyaretçi olarakda olsa ziyaret eden arkadaşlar. Anladığım kadarıyla bu davet hepinize yapılmıştır. Yalnız proğram yapılabilmesi için sayı tespiti gerekmekte ve bunun için isimler zikrediliyor. Lütfen müsait olacak arkadaşlar iştirak etsinler. Bire pişen bine yeter. Hadi bakalım Halil İbrahim sofrasına :)
S.A. Tum islam alemin ve sıtedıkı tum abılerımın kardeslerımın ramazanı serifleri mubarek olsun.........
Emmioglu işallah bende oradayım ıftarda benıde not alınız kısmetse bende yanınızdayım......
Başpisboğaz Tarhan Efendi!..Afiyet olsun, yeyin bakalım. Devran doner elbet.
Diğer pisboğazlara bir şey dememe gerek var mı? Isteyen ustune alınsın işte!
istanbula hiç gitmedim ama şiirlerden ve resimlerden tanırım istanbulu.. istanbulu benim kadar seven biri daha yoktur desem abartmış olmam herhalde.. ama nasıl bir hikmetse, veysel karani nasıl sultanlar sultanını göremediyse , üveys olduysa; bende istanbulun üveysi'i oldum. görmek bir türlü nasip olmuyor... bir davet olsa ve gel deseler, bende icabetetsem davete vegitsem oralara, nasılda güzel olurdu kimbilir.....
afiyet olsun hepinize...
EE abilerim sanırım yemeğiniz bu akşam
bende sizlere iftar telgrafını Nizip.com aracılığıyla göndereyim bari,
Rabbim birlik ve beraberliğinizi bozmasın her sene bu ortamı hep beraber yaşatmayı nasip eylesin...
Gerçekten hoş ve güzel bir iftar oldu.neredeyse 20 yıldır göremedigim
Mehmet Cankesen'i görmenin mutluluğu ve Rüstem ile tanışma ve
Felsefemizin muhabbeti ile çok güzel bir iftar geçirdik.gelemeyen
arkadaşlarımızın mutlaka bir mazereti vardır.Hepsine candan teşekkür
ediyorum.Oktay kardeşimize ve antep sofrasınada özellikle bizleri
ailelerimizle birlikte ağırladıkları için şükranlarımı sunuyorum..
Afiyet olsun, nice mutlu beraberliklerinize İnşaallah. Felsefe abime çok yüklenmişsiniz, bi el atsaydınız bari garibime. Ahmet kardeşin yükü yine de bi nebze hafif olmuş. Fakat burda taş Oktay abime değmiş galiba, amcaoğullarına bulaşık yıkatmamış, hep garibanları çalıştırmış :)
Şaka bir yana vesile olanları tebrik ederim, Cenabı Allah dostluklarınızı daim etsin İnşallah.