Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Hacı Fevzi Akdoğan Sorulan Sorular

Görüntülenme: …

Gökhan Dokuyucu Üye
https://www.kenthaber.com/bbaskan.aspx?ID=3666
Adresinde Başkanımıza sorulan sorular.
  • Nızıp'i Il yapabilirmisiniz?
    Mehmet Fatıh AKBAS IP: 213.208.55.xxx Tarih : 18.03.2005 21:53:59
    Soromu neden sordugumu sorarsaniz cunku Nizip'i Il olarak gormek istiyoruz. başınız sağ olsun efendim
  • ismail taşkıran IP: 81.215.220.xxx Tarih : 21.03.2005 10:02:15
    ben nabi taşkıran saber de çalışıyordum ne olur beni işe alın babam daerbay da çalışıyor adı musa şimdi emekli ama yinede çalışıyor ben evliyim ama işim yok neolur efendim beni işe alın burs başvurusunda bulunmak istiyorum
  • mustafa yaşar IP: 81.215.51.xxx Tarih : 28.11.2005 12:04:57
    ben nizipli bir genç olarak ağrı'da okumaktayım. beni az çok tanıdığınıza inanıyorum. Belediye binası önünde babam nohut satmaktadır. Ben kebapçı mahmut'un oğluyum. Belediyenize burs için başvurmuştum.Sonucu maalesef alamadım. Ben ailemin ekonomik durumu nedeniyle okurken mağdur oluyorum. Ve sizin buna bir çare bulmanızı temenni ediyorum. Ve ne olur bu nizip'li genç üniversitelileri sahipsiz bırakmayın. cevabınızı olumlu bir şekilde bekliyorum. neden nızıpte ıs ımkanı yok?
  • ali demir IP: 81.214.162.xxx Tarih : 17.12.2005 12:02:19
    ben su anda kutahyada askerlık yapıyorum.bıtmsıne az bı gun kaldı.ama hıc memleketıme gelmek ıstemıyorum.sebebı ise ıs ımkanının olmaması.anlasılan yıne bıze gurbet yolu gorunuyor.çunku bızım cogu gençlerımız hemen hepsı gurbette calısıyor.buna bır care bukmanızı ıstıyoruz.iyigunler baskanım.meslek hayatınızda basarılar dılerız.
  • soru
    fevzi cılkız IP: 85.104.11.xxx Tarih : 04.01.2006 14:59:52
    sayın baskanım ben fevzi sıze ısnızde ve gorevınızde basarılar dılerım.Allah sızden razı olsun fevzi cılkız
    - NİZİP/ZEUGMA
  • Kadir BÖLÜKBAŞI IP: 81.215.187.xxx Tarih : 20.02.2006 13:05:36
    Sn. Başkanım öncelikle size başarılar dilerim.Size kendi düşüncemi sunmak istedim.Nizip ismi başka il ve ilçelerde tanınmamakta ve telefon veya konuşmalarımızda Nizip kelimesini Nizip'i tanımayan insanlar ,anlamada zorluk ve yabancılık çekmekteler.Önerim dünyaca tanınmakta olan Zeugma ismini Nizip ile birlikte kullanmak ve zamanla Nizip isminin Zeugma olarak değiştirilmesinin sağlanmasıdır.Böylece hem Türkiyede hemde Dünyada kolay tanınan ve bilinen bir yer olması düşüncemi size sunuyorum.Ben Posta e-mail ve her türlü iletişimimde ilçe ismini Nizip/Zeugma olarak kullanıyorum.Saygılar
    - Nizip'in alt yapisi
  • sadik guler IP: 84.74.248.xxx Tarih : 14.03.2006 06:00:33
    Selam vatandasim. ben ataturk mahallesinde oturmaktayim.su an isvicrede yim nizip ozlemimi gidermek icin internetten nizip adresini arastirirken boyle bir ankete ben de yorum yapmak istedim==oy zamani degerli bir komsum dediki oyunuzu ak partiye verin neden diye sordum oda dedi ki haci fevzi soz verdi bize ne sozu dedim dedi ki kanalizyasyon sozu ben de oyumu verdim ama ak parti kazan di biz hala kokudan duramiyoruz kanalizyasyonlar tasiyor. bizi bu kokudan kurtarin hic yoktan sozunuz yerine gelmis olur.basarilar.
    - Sayın Başkanım
  • Haydar Kılıçparlar IP: 85.96.109.xxx Tarih : 03.04.2006 20:07:41
    Ben Nizip Gevence Köyündenim. Şu an İstanbul Büyükçekmecede Polis Memuru olarak görev yapmaktayım. Size sorum şu; Ben ne zaman Nizip'e gelsem arkadaşları her zaman kahvehade görüyorum. Nizip halkını kahvehanelerin o pis havasından kurtarmak için bir çalışmalarınız varmı? Sosyal faaliyetleri geliştirici çalışmalarınız var mı? Belkıs ve Taşbaş mesire alanlarını gezdim. Umarım halk kıymetini bilir. Sizden sportif alanda da çalışma yapmanızı bekliyorum. Nizipspor'a Şahinbeyspor'a Doğansporâ ve Yıldırımspor'a destek vermenizi bekliyorum.1 takımımızı 3.ligde görmek istiyorum. Attarali meydanı gerçekten çok güzel olmuş. Lütfen 1960lı yıllarda olduğu gibi 1 sinema salonu yapın zarar etseniz bile devam edin bir zaman gelecek insanlar sinema kültürü alacaktır. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    - Tesekkür
  • Reşit Fıstıkçıoğlu IP: 212.174.15.xxx Tarih : 11.04.2006 09:01:35
    Sayın başkanım ben Reşit Fıstıkçıoğlu.Öncelikle, Nizip belediyesinde göreve geldiğiniz günden beri özverili çalışmalarınızla Nizip'in hertarafına modern şehir görüntüsü verdiğiniz için teşekkür ederim.Belediyenin kıt imkanlarına rağmen böyle bir başarıyı Nizip tarihinde ilk defa görmüştür.Allah sizi başımızdan eksik etmesin..
    - BAŞKANIM YAPTIĞINIZ HERŞEY NİZİP'e DEĞER ?
  • ONUR KAYA IP: 85.104.27.xxx Tarih : 16.04.2006 22:49:28
    SAYIN BAŞAKANIM BU GÜNE KADAR NİZİPİ İLÇEMİZE YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM. AMA BENCE NİZİP'e BU KADARI BİLE FAZLA. AMA YİNEDE SİZE HELAL OLSUN.... SİZ BU NİZİP'i ÇÖL OLMAKTAN KURTARDINIZ...
    - nizip belediyesine alınan araçlar hakkında
  • seher agar IP: 81.215.161.xxx Tarih : 26.05.2006 09:14:01
    sayın başkan selam ben belediyeye şu kadar araç aldım diyorsun bunların kaçı belediyenin kasasında çıktı bu araçların çogu vatandaşlar aldımı almadımı başkan aldı demi peki neden biz aldık diyorsun dogrumu bunları herkes biliyor kim kimler hagi iş ev ruhsatına karşılık araç aldıgı belli benim sadece size söylemek istedigim açık sözlü olmanız başarılar.
    - üniversite
  • MUSTAFA YİĞİT IP: 81.213.108.xxx Tarih : 17.08.2006 14:21:40
    ben uşak üniversitesi matematik bölümünde okuyorum sizden burs istiyorum.bana burs verebilecek misiniz?
    - orda havalar
  • ramazan aktaş IP: 81.214.78.xxx Tarih : 26.11.2006 17:06:39
    güzelse biz oraya turistik yerlere gelcez
    - selamunaleyküm
  • obirturka IP: 88.226.187.xxx Tarih : 16.12.2006 20:39:44
    sayın başkanım biz iki kişiyiz ben üniversite bitirdim ama işsizim var olan işler içinde 300-400 maaş veriyorlar ssk'yıda işler iyi olursa yaparız diyorlar arkadaşım ise askerden geleli 7 yıl olmasına rağmen düzenli bir iş imkanına sahip olamadı yani size desek ki bize iş ver veremezsin bunu biliyoruz ama bize balık verme balık tutmasını öğret desek nasıl olur oda olmaz biz diyoruz ki kendi işimizi kurabileceğimiz imkanlar istiyoruz yardımcı olurmusunuz bilmiyorum ama allahtan hayırlısı.... seçim öncesi ilk konuşmanızda şunu söylemiştiniz: ben kazandığım takdirde sonuçta insanım hatalar yapabilirim sizler benim hatalarımı söyleyeceksiniz eğer söylemezseniz mahşerde ben şikayetçi olacağım dediniz...sizi size bırakıyorum allaha emanet olun vesselam...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
    - burs?
  • yasin dandan IP: 160.75.107.xxx Tarih : 26.12.2006 13:30:45
    ben nizipli öğrenciyim istanbulda okumaktayım belediyemizin öğrencilere burs imkanı varmı varsa yararlanmak istiyorum cevap gelirse sevinirim.
    - seher ağar 'a cevap
  • nizip belediyesi IP: 85.104.104.xxx Tarih : 01.02.2007 10:23:25
    Nizip belediyesi olarak aldığımız 44 aracın 40 adeti belediye tarafından alınmış olup geriye kalan 4 tanesi hibe yoluyla alınmıştır.Dolayısıyla muhasebe servisimizde mevcut olan resmi evrakları gelip şahsen inceleyebilirsiniz. Bu araçlara ödenen toplam para : 2.617.000.000.000 TL. dir. Devlet malzeme ofisinden detaylı bilgileri alabilirsiniz. Ttamin olmadıysanız bizzat yanımıza gelebilirsiniz,ikna olacağınızdan eminim. İsmim Orhan...Belediyede beni bulabilirsniz.
    - iş imkanı
  • aziz arslan IP: 81.215.184.xxx Tarih : 10.02.2007 18:03:23
    slm sayın nizip belediye başkanımız hacı fevzi akdogan ben niipten size e-mail yazıyorum 24 yaşındayım ne olacak bizim halimiz iş yok iş olsa bile sigorta yok eve bakamıyoruz evlenecek çaga geldik elde birşey yok bizim gibi gençler boşta bu sorunumuza çare bulursanız çok minnettar oluruz hoşcakalın saygılar
    - sayın Başkanım çalışmalarınızdan şahsen çok memnun
  • mustafa çaglayan IP: 88.226.112.xxx Tarih : 23.02.2007 20:11:27
    ama başkanım karşıyaka mh merkez'e çok yakın olmasına ragmen hiç bir bakım vermi yorsunuz yasyeri için sözverdiniz ama henüze kadar bir çalıma olmadı bark yok .... yani hiç bir yatırım yok sebebini ögrene bilirmiyim mh leye yakın akan nizip çayıda tamamen berbat nizip çayı için bir çalışmanızıda göremedim mh ile ilgilenmenizi rica ederim saygılarımı sunar başarılarınızın devamında karşıyaKA MH sinide olması dilegiyle KARŞIYAKA MH DEN MUSTAFA ÇAGLAYAN:
    - nizip
Gökhan Dokuyucu Üye
salih fıstıkçı IP: 81.214.201.xxx Tarih : 25.02.2007 22:07:09
sayın baskanım ben sehir dısında yasıyorum her sene 20 gün geliyorum ve her geldiğimde sehir hemen hemen aynı örneğin her fıstık toplama zamanı başladığında şenlik yapılabilir. o hafta içinde şehirde panayır,indirimli satış,tanıtım vb diğer organizasyonlar yaparak en azından insanları vede esnafı hareketlendire bilirsiniz takdir sizin
- öncelikle başarılarınızdan ötürü teşekür ederim .

mustafa çaglayan IP: 88.226.184.xxx Tarih : 07.03.2007 22:20:56
sayın başakanım nizip çayı nasıl olaçak birde nizip çayı ile ilgilen seniz birde sayın başkanım nizip'e bir çevre yolu süper olur ,başarılarınızın devamını dilerim sayglılarımla mustafa izmirden ama nizip liyim.
- BURS VERME İMKANINIZ VAR MI

gülnaz emin IP: 88.224.250.xxx Tarih : 03.07.2007 18:29:21
MRB.BEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM SİZDEN BURS İSTİYORUM.EGER BÖYLE BİR İMKANINIZ VARSA VE BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM..
- bizi de GÖRECEK MİSİNİZ?

hayrun nisa IP: 81.215.162.xxx Tarih : 31.07.2007 12:43:47
HUZUR EVİ HALKI OLARAK DURUMUMUZDAN ŞİKAYETÇİYİZ.HİÇ BİR ŞEKİLDE HUZUR EVLERİNE BAKIM ,ONARIN VE ÇEVRE DÜZENLENMESİ ADINA HİÇBİR FAALİYET YAPILMADI.HUZUR EVLERİ DE NİZİP'E TABİİ UNUTUUNUZ SANIRIM.ASLINDA HUZUREVLERİ A,HALKI OLARAK HER ZAMAN SİZE TAM DESTEĞİZ VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ AMA LÜTFEN İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.BİZİ DE GÖRÜN.TEŞEKKÜRLER.HAYRUN NİSA
- işşizlik

memet kılıc IP: 88.224.34.xxx Tarih : 05.07.2007 18:08:08
say.ın başkan neden işşizlikle mucadele vermisiniz sizce osmanlı parkı iş den onemlimidi okadar parayı ora yatırdınız biz gençler neyapalım iş yok tek sorun sizce parkmıydı çok onemli sorun bence bu işşilil mücadele vermediniz neden zormuydu
- NEDEN PARTİ YONETİM HEP BELEDİYEDE

MEMET KILIÇ IP: 88.224.34.xxx Tarih : 05.07.2007 18:15:02
SİZ BEDİYENİN DÜGÜN SALONUNDA SOZ VERDİNİZ PARTİNİN ADAMLARI NEDEN İŞE ALINDI BASKAN SOZÜN BÜ DEGİLDİ SUCU AKP SOFER .AKP MÜDÜR .AKP COPCÜ AKP HASTANE .AKP YATILI OKUL .AKP
- nizip'te neden elektirk sorunu var

mehmet utkan IP: 81.213.211.xxx Tarih : 30.06.2007 16:19:53
nizip'te elektirk sorunu neden var gelişmiş nizip'te daha ne kadar elektirk sorunu yaşıyacağız
- personellerinizi nasıl seçiyorsunuz

ahmet telli IP: 195.142.247.xxx Tarih : 16.08.2007 16:33:19
kac kez arkadaşım çöpçüler tarafından sözlü tacize ugramış bu nasıl iş işçileri seçiminiz nasıl anlamadım sayın baskanım.simdi sapıklar bitti işçiler mi başladı.bu duruma müdahale edilmezse inanın büyük hayal kırıklığına ugrarım hem nizip belediyesine hem de size.bu kızılay iş hanının orda çalışan küçük boylu kamburu olan biri tarafından yapılmış.
- burs veriyormusunuz

ibrahim sungur IP: 88.224.254.xxx Tarih : 24.08.2007 12:04:23
ben bir nizipli olarak sayın başkanım burs veriyorsanız yararlana bilirmiyim acaba
- maddi yardım

ahmet kılıç IP: 88.224.254.xxx Tarih : 24.08.2007 12:08:30
başkanım nizipte ikamet etmekteyim 11 kardeşiz babam şöfor maddi durumumuz yetersiz sizin verdiğiniz burstan yararlanmak istiyorum
- tanışma

ESAT TUTAR IP: 85.109.101.xxx Tarih : 07.09.2007 11:09:41
Sayın Başkanım ben Esat TUTAR Mersindeyim Gümrük Müsteşarlığından idareci olarak emekli şu an Gümrük Müşaviri olarak çalışıyorum İthalat,İhracat Konularında ihtisas sahibiyim nizip'e yapmış olduğunuz hizmetleri takip ediyorum her şey için teşekkür ederim gümrük konularında herhangi bir bilgi veya dip not ihtiyacınız olursa memnun olurum belediye başkanı olarak nizip'yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı gurur duyuyorum mesale taziye evleri cami duvarlarının açılması ve atter alinin meydanının turistik amaçlı yapılması gibi, benim ise sizden tek bir ricam nizip merkeze otopark yapılması

- Su kesintisi

Cengiz Inal IP: 85.98.102.xxx Tarih : 06.09.2007 20:01:12
Fatih Sultan Mahallesi Habes efendi sokak sakinleri olarak 3 gundur sularimiz kesik.Yetkililerden bir acıklama bekliyoruz.Su kesintileri neden oluyor.Hicbir bilgimiz yok.Bu yaz gunlerinde daha nezamana kadar susuz kalacagiz.Belediyenin bukonuda ne gibi gayretleri var,merak ediyoruz.Boyle giderse secimlerdeki oyumuz degisecek.Ankarayi aratmıyor Nizip.

- iş imkanı neden bukadar kısıtlı

demet gezer IP: 81.215.184.xxx Tarih : 22.09.2007 00:16:17
nizipli biri olarak iş arıyorum ama bitürlü bulamıyorum neden böyle okul oku memlekitine gel ama hiçbirşey yapamıyorsun önümüz çok kapalı. tabiri caizse birileri olan kişiler hemen iş buluyor peki biz neden açıktayız lütfen artık bi çare bulunsun buna.

- burs sonuçları

ali yılmaz IP: 88.246.87.xxx Tarih : 12.11.2007 15:24:09
ben pamukkale ögrencisiyim herkese burs çıktı bana neden çıkmadı babamın sadece emekli maaşı var şu an hiç param yok okulu bırakabilirim

- burs

mustafa harı IP: 78.174.58.xxx Tarih : 14.12.2007 15:50:59
mrb ben ondokuz mayıs unıverstesi tıp fakultesı 4. sınıf ogrencısıyım. beledıyemızım burs verıp vermedıgı konusunda benı bılgılendırırsenız sewınırım!! saygılar

- iş arıyorum acil

ali yalcın IP: 78.162.62.xxx Tarih : 30.12.2007 13:56:49
sayın baskanımız nizip ilcesinde işsizligin önemini işim gittikten sonra anladım su anda boştayım ve iş imkanı saglamanızı bekliyoruz nizip orta kesimlerin sorunu bu baska bir sorun o insanlar icin sorun degil yani elektrik,su.gencleri untmayın
sayın baskanım

DERYA AK IP: 78.168.37.xxx Tarih : 24.03.2008 00:00:12
ben 2006 da kpss sınavına gırdım ve barajı gectım şuan işsizim ve zor durumdayım yardımcı olursanız sevınırım.ilginize şimdiden teşekkürler
Gökhan Dokuyucu Üye
Sorulan sorulara baktığımzda Nizip'te işsizlik hat safhada ve okuyan çoğu öğrenci burs alamamaktan yakınıyor...
Şimdi de ben soruyorum Nizipteki Bu sorunları nasıl çözeriz???
yasmin Üye
............................
Shark27 Üye
ne iftirasıymıs bu orhan bey söyleyinde bizde anlayalım...
sen şuna verecek cevabımız olmadığı için desene
Gökhan Dokuyucu Üye
Arkadaşlar konuyu bu kadar saptırmaya ne gerek var_?
ben bir site de olan yazısı nizip'in yerel sitesinde yayınladım bundan art niyet çıkarıp bundan birilerine yüklenme adetten mi oldu bu sitede?

Burda sorular sorulmuş böyle bir sorun var mı diye burda bir gündem oluşturmak istedim ama görüyorum ki yine konu dallanıp budaklanıp a partisi b partisini taşlamaya dönmüş...

Eleştiri olacak ama iftira düzeyinde değil...

şimdi konuyu toparlıyorum...

Sorulan soruları Nizipli vatandaşlarımız sormuş ve bu her Niziplinin en doğal hakkı bunu kimse kısıtlayamaz ve bu soruları kullanarak birilerine laf sokma yarışına da kimsenin girmeye hakkı yok. Olayın toplumsal boyutuyla ele alalım bırakalım siyaseti bu hem bizi üzer hemde Nizip için birşeyler yapmaya çalışanları...
İşsizlik varsa Fabrika mı açılmalı?
Burs sorunu varsa bunu nasıl halledebilirizi inceleyelim...
Üff yaa her konuda bu kadar sorun çıkıyor biraz eleştiri yapmayı öğrenelim...
yasmin Üye
................................
Gökhan Dokuyucu Üye
Sitede cevapları yazmıyordu yasmin hanım onun için yazmamış olabilir miyim?
Ülkemizde yaşayanların refah düzeyini artmasını herkes ister eğer sizde bir şeyler yazacaksanız çözümü hakkında yazın sırf eleştiri mahiyetli yazılar kimseye fayda getirmez aksine bu konu nasıl dağılıp bu kadar cevap nasıl silinmişse o hale gelir...
Ve siz güvendiğinize oy verin kimsenin oyuna KARIŞMAYA kimsenin hakkı yoktur herkes eğriyi doğruyu biliyor...
yasmin Üye
Gökhan Dokuyucu Üye
:D ah ahhh demokrasiii nerdesinn gelde görr herkes seni istiyor...
kardeşim eleştir ama eleştiri sadece olumsuz olmaz ki objektif olmak gerek değil mi...
Bizler fikir üretmeliyiz ki baştakilere yol gösterici olsun habire siz yapamıyorsunuz inin ordan o parayı hakeden gelsin dersek bu ülke devamlı baş değiştirir. Bu da ne demek ülke ekonomisine her yıl seçim maliyeti yüklemek değil midir...

Bizler vatandaş olarak çözüm üretmeliyiz yetkililerde bunu yapmalı zaten biz seçimi niye yapıyoruz? Bizim görüşlerimizi savunan kişileri üst düzey makamlara ulaştırmak için değil mi?

Bu arada sert tepki verdiğimde yok burası sanal ortam mimiklerimi göremediğiniz için öyle anlıyorsunuz:)
yasmin Üye
...............................
Gökhan Dokuyucu Üye
hanım efendi eğer kanıtınız varsa öyle kişileri ve kurumları eleştirin yoksa boş yere burda milletin kafasını karıştırmayın...
eğer yönetimden şikayetçiyseniz seçimlerde yine siz kendinizce bir çözüm üretin Oy vererek...
Omer Copur Üye
Ben bu insanlarin derdini anlayamadim. Isiniz, gucunuz ortaligi karistirmak!
yasmin Üye
..................................
yasmin Üye
..................................
Gökhan Dokuyucu Üye
kpss girdiniz ve 80 aldınız ve sizden düşük puanlı kişi sizin istediğiniz yere yerleşti ve bu olay Nizipte oldu öyle mi????
Bakın bu tezini bu sitede tek çürütecek bir kişi var o da orhan abim... Niye mi yazın yanımda böyle bir olay oldu ama aslı olmadığı ortaya çıktı...
Eğer gerçekten böyle birşey olduysa ve siz hakkınızı savunduysanız kesinlikle adalet yerini bulur. Ama ben tahmin etmiyorum böyle bişi olacağını...
Gökhan Dokuyucu Üye
yasmin;132040 wrote:evet ne yapalım ısımız gucumuz oılmayınca ınsanların kafasını karıstıralım dıye ış cıkarıyoruz kendımıze.aslında sızede ıs cıkarıyoruz bakın ne guzel yorum yapabılecegınız bır sanal ortam olusturuyoruz.kusura bakmayın baska derdımız kalmadıda................

:) ömer ya baksana ortam hazırlıyor yasmin hanım sana niye kızıyon :D
Zaten kafalar karışık birazda yasmin hanım karıştırsa ne olur değil mi:)
yasmin Üye
.............................
HOPDEDIKS Üye
yasmin hanım sizin derdiniz anlaşıldı, sizin derdiniz ilçemizin kötü yönetildiği değil, sizin sorununuz işe yerleştirilememeniz...size ait olan bu sorununuz yüzünden sayın başkanımıza ve vekilimize tavır alabilirsiniz ama sırf bu sebeblede yapılan bütün hizmetleri karalamanız, doğruya eğri, beyaza siyah demenizle sizin ve eleştirilerinizin ne derece dikkate alınabilecek ölçüde olabileceğini varın siz söyleyin.

bu bir ekip işidir, eğerki başkanımız o koltuğa ve makama Nizip halkı tarafından layık görüldüyse, bu ilçeyide yönetmek için elbette kendi ekibini kurması gerekir, bu ekip, gerek kendi akrabaları olur gerekse cevresindeki kişiler olur, neticede sayın başkanımız bu yola güvendiği kişilerle devam edecektir. zaten önceki mevcut kişilerle bu iş yürüseydi, bir önceki belediye halen devam ediyor olurdu.
Cali Üye
HOPDEDIKS;132052 wrote:yasmin hanım sizin derdiniz anlaşıldı, sizin derdiniz ilçemizin kötü yönetildiği değil, sizin sorununuz işe yerleştirilememeniz...size ait olan bu sorununuz yüzünden sayın başkanımıza ve vekilimize tavır alabilirsiniz ama sırf bu sebeblede yapılan bütün hizmetleri karalamanız, doğruya eğri, beyaza siyah demenizle sizin ve eleştirilerinizin ne derece dikkate alınabilecek ölçüde olabileceğini varın siz söyleyin.

bu bir ekip işidir, eğerki başkanımız o koltuğa ve makama Nizip halkı tarafından layık görüldüyse, bu ilçeyide yönetmek için elbette kendi ekibini kurması gerekir, bu ekip, gerek kendi akrabaları olur gerekse cevresindeki kişiler olur, neticede sayın başkanımız bu yola güvendiği kişilerle devam edecektir. zaten önceki mevcut kişilerle bu iş yürüseydi, bir önceki belediye halen devam ediyor olurdu.
OLayı iyi idrak edip güzeL işlemişsiniz. insanlar bir yolculuğa çıkarken yanına güvenilir insanları almaları normaldİr. Yoldaşı kanından canından olması daha makbuldur. HIRLISINA HIRSIZINA karşı yanlız bırakmayacak yoldaşlar yani. bir konuda yasmin hanım çelişkiye düşmüş yada bana öyle geliyor. yanlış hatırlamıyorsam yabancılara satılan mülklere tavır yapmıştı.. Ne Alaka diye bilirsin ama çok alakası var. HOPDEDİKS de olayı çömüş ve size gereken cevabı vermiş. sizin yaptığınız eleştiriler hep karalamak ve yıpratmak içinmiş. Samimi bir şekilde hizmetin gelmesi için eleştiri yapsaydınız size yapılan (sözde haksızlığı) siteye yansıtmazdınız. ayrıca nizip.com sitesi sahiplenen herkesindir. beğenmeyen üyeler adminle irtibata gecip üyeliklerinin iptal edilmesini istesinler.
yasmin Üye
.........................
yasmin Üye
ibrahim Üye
uzun söze gerek yok önümüzdeki seçim Nizip halkı yine gerekeni yapacaktır. ve yine inanıyorumki Nizip halkı hakettiği gibi yönetilecektir.
Cali Üye
Hani Hep derlerya Bu Ülkede son sözü Millet söyler, Millet bundan Önceki yerel ve genel seçimlerde söyleyeceğini söyledi. Milletin Görüşüne Saygı duymak lazım değilmi?
Huzi Üye
Ayol yinemi kavga....Valla hepinize birden bi uçarım şimdi....Aaaaaaaa...Bıktık valla yaaaa...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim