Nizip.com
Üye ol
Dini İçerikli Konular

Muhammedi ve Mekke’yi ortadan kaldırmak"

Görüntülenme: …

oktay.cankesen Üye
Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.

Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:
. Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç ama ne kadar cahil olduğumuzu kendi gözlerimizle görmeye ne dersiniz? gözlerimizle görmeye ne dersiniz?
https://www.ravda.net/images/site/cocacola/CocaCola [Eksik eski medya kaydı] .
ibrahimher Üye
Bunu çok uzun zamnadır biliyorum, görmüştüm. Ancak Cola arması ile arapça lafzatullah, çok zorlama ile birbirine benzetilmeye çalışılmış. İyi niyetle bunların islama düşman olduğunu göstermeye uğraşmış ama çok zorlama.
bilmiyorum ama bunlara gerek var mı. Adamlar dilleri ile itiraf ediyor zaten düşmanlıklarını.
Peki bunların zararı var mı?
Oluyor arkadaşlar. Bak bir başka forumda
HUZEYFE abimin yazdığı firavun hikayesine de aynı yorumları yazdım. Tabi kızdı bana ama ben ona kızmadım hiç bir zaman. Yani müslümanların takıldıkları noktalara bak diyolar. Şimdi cola firmasının sahibi çıkıpta dese ki: Hayır kardeşim ben bu armayı yaparken aklımda bile değildi. Siz benzetmişsiniz kafanızdan. Halbuki bunun manası şudur dese boşa düşeriz. ozaman. Bir başka konuda milleti ikna edemeyiz.
Rabbim yardımcımız olsun.
fecrisadık Üye

Peki hocam bu ürünler nasıl olsa yahudilerin mamülüdür. Müslümanları bundan alıkoymak için uygulanan böyle bir yol doğru değilmidir sizce. En azından millet bu kolayı içmemeye gayret eder.
SELAM VE DUA İLE.

Edited by - İ.H.Er. on 10/6/2006 02:16:36 AM
ibrahimher Üye
Hayır olmaz derim.
Yöntem yanlış olmaması gerek.
Hakikatlarla davet etmek gerek.
Zayıf delillerle yola çıkılmaz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim