Nizip.com
Üye ol
Nizipde Spor ve Gençlik

NIZIP BLD.SPOR MARASA GIDIYOR...

Görüntülenme: …

nizipspor Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
Nizip Bld.spordan bi buyuk basari daha gaziantep 40 takim arasindan gaziantep sampiyonu olarak 3.lig terfi maclari icin gaziantep ilimizi ve Nizip ilçemizi temsil etmeye hak kazandi... gecen ay içindde sayin celal doganin elinden kupamizi aldik ve tum hiziyla antremanlara devam ediyoruz ve yarin 3.lig maçlari için marasa gidioruz carsamba gunu macimiz var... umarim kazaniriz ve ilçe takimimizi 3.lige cikaririz... yarin sehir stadyumun onunden saat:15:00 da otobus kalkcak ve yola cikcaz ama yine uzulerek soyluyorum ki hic bir taraftar yine gelmeyecektir maça!!! ama duaLarinizi bekliyoruz..... Nizipspor
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Bu ilgisizliğin nedeni ne olabilir !!
Eskiden pazar günlerini heyecanla beklerdik, kahve kültürü olmayan bizler Nizipspor maçina gidip deşarj olalim diye.
Hani bağiripçağimizlar, küfürler, tezahüratlar...
Bilmem bizdemi bir yilginlik başladi, yoksa eskisi kadar ateşli değlmiyiz. Hatirliyorumda trübün tiklim tiklim olurdu, davullar zurnalar falan. Hatta hiç unutmam stad duvarlarınin üzeri bile kaçak izleyenlerle dolardi. şimdi bedava olduğu zamanlarda bile giden yok. Ne yazik !

Ne yazikikendi adima, maçlara gidip destek olmadiğim için.
Fakat artik daha farkli tanitimlar ve destek organizasyonlari yapilabilir.
Mesela;
Hafta içi ve pazarlari sik sik anonslarla maç ve puan durumlari yayinlanabilir, bunu belediye bedava yapar zaten.....
NRT, haberlerinin ilk siralarına Nizipspor haberlerini alabilir
Bunlar benim aklima ilk etapta gelenler, haydi fikirler üretip Nizipsporu yeni nesle tekrar sevdirelim.

herşey Nizip için
uA_KeMaL Üye
maçin skoru ne oldu acaba bilen varsa lütfen soylesin arkadaşlar ben gelemiyorum çok uzak yerdeyim

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim