Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencileri Kâğıt Topladı
Atatürk İlköğretim Okulu orman haftası nedeniyle bir ay önce kâğıt toplama yarışması başlattı. Düzenlene yarışmaya tüm sınıflar katılırken öğrenciler cadde, sokak ve okul bahçesinde buldukları atık kâğıtları toplayarak kampanyaya destek verdi. 1 kamyon dolusu toplanan kâğıtların satıldığı ve elde edilen gelirle dereceye giren sınıflara ödül verileceğini söyleyen Atatürk ilköğretim okulu müdürü Mahmut Öztürk, hem çevreye hem öğrencilere katkıda bulunduklarını bu nedenle böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi. Kâğıt toplama yarışmasında ise: 3/A sınıfı 1. olurken, 5/A sınıfı 2. ve 4/D sınıfı 3. oldu. Resim kaynağı
İşte dayanışma buna derim. Hem çevreyi temiz tutup hemde okula gelir kazanmak güzel bir şey. Keşke tüm okullarda bu kampanyaya destek verseler, hem çevre temizlenmiş hemde onlarca dekar Ormanlarımızı korumuş oluruz. Buradan Okul müdürümüzü yürekten destekliyorum. Her şey güzel YEŞİL NİZİP İÇİN....
ögrencileri örnek davranışlarından dolayı kutlarım onlara cevreci bilincini aşılayan müdürümüzü ve ögretmenleride tebrik ederim darısı digerokullarımıza
Böyle Bir çalışmaya öncülük yapan başta değerli öğrencilerimiz ve ve onlara yol göstericilik yapan değerli okul müdürümüz Mehmet Öztürk'ü kutlarım.
Her yıl milyonlarca kağıt boş yere gidiyor bu da milyonlarca ağacın yok olması demek. Bir ağaçın yetişip kağıt haline gelmesi yıllar sürüyor. Bunu düşünerek kağıtlarımızı biriktirip geri dönüşümlü kullanmamız gerek. Bu aşamada sivil toplum örgütleri kağıt toplama noktaları oluşturarak şuan giden 1 kamyon kağıtı 10 larca kamyon yapmalıdır.
Hem ülke bütcesine fayda hemde derneklere(hayrınıza yapmasanız bile para için yapın) para sağlanmış olur;)