Prospektüsünde yan etki olarak belirtmişlerdi, bağımlılık yapar, uykusuzluk başgösterebilir, gözlerde yanma ve kızarıklık yapar, doz aşımı halinde kılıbıklığa sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma şeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karşı henüz engelleyici tedbirler geliştirilmemiş olmakla beraber evli erkeklerin doz aşımına özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasında metal'e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiğinde admin'e müracaat etmeleri önerilir.
reçetesiz satılmasına rağmen, admin kontrolünde kullanılmalıdır.
Nizip.comforum ve ilaç san. ...şti.
Buna dikkat et dedim hocam
aman haaa bak gözüm arkada kalmasın...
sen sağol metal, taşfırınlık senin ardından ........ bilmem ki nasıl söylesem işte biraz rahatsızlandı hastanaye falan kaldırdılar, bir ara yoğun bakıma da almışlar biz haberi geç saatte aldık... .
senin adına üzgünüz;.
aslında bizde üzgünüz ama dünya işte..!.
TAŞFIRINLAR ULTRA LİGHT OLMUŞLAR.
temennimiz senin de aynı yolda adımlar atarak arkadaşlarına katılman ve onları yanlız bırakmamandır, .
Ne demişler hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için..
Sana kolay gelsin, gerçi hocam bu konuda sana yardımcı olacaktır..
alıntı:
"quote" metal demişki:
alıntı:
"quote" kkasim demişki:
Prospektüsünde yan etki olarak belirtmişlerdi, bağımlılık yapar, uykusuzluk başgösterebilir, gözlerde yanma ve kızarıklık yapar, doz aşımı halinde kılıbıklığa sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma şeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karşı henüz engelleyici tedbirler geliştirilmemiş olmakla beraber evli erkeklerin doz aşımına özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasında metal’e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiğinde admin’e müracaat etmeleri önerilir.
reçetesiz satılmasına rağmen, admin kontrolünde kullanılmalıdır.
Nizip.comforum ve ilaç san. ...şti.
Buna dikkat et dedim hocam
aman haaa bak gözüm arkada kalmasın...
Gece yarılarına kadar çalıştıran hocalar utansın. Zaten Tayfun Hocadan referans istedim, mırın kırın etti. Yoğunmuş, italyaya gidecekmiş. Yahu kardeşim otursan yarım saatte yazarsın. Varya bu bizim hocalar yabancılara kurban olsunlar. Avusturyadaki ve Almanyadaki hocama söyleyince adamlar aynı gün yazıp gönderiyorlar. Bizim burdaki hocalar da artislik yapıyorlar. Ah ulan ah dertlendim yine..
bidakka abi olmadı işte ben busiteye her gece saat 24 te girip saat 03 te çıkıyom benim adım nerde iyi bakın arkadaşlar hatta bütün mesajlarıma bakın saatlerine dikkat edin