Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Sitenin gece kuşları

Görüntülenme: …

ibrahim Üye
Sayın abilerim azele etmeyin elimizde hepinize yetecek kadar diploma var :-))
hakettiğiniz takdirnameyi en iyi dereceyle alacağınızdan şüphem yok...

hocam bana demişsin bunlar gibi olacaksan hiç evlenme...
ben daha öncede demiştim benim evliliğim light abilerimiz için kurtuluşun başlangıcı olacak çünkü herif gibi herif nasıl olurmuş hepsine uygulamalı gösterecem :-)))
pala Üye
Kasım kardeşimin yukardaki yazısından bir alıntı ile cevap vereyim:

tey tey tey yaaaa tey tey maaaşaaaalllaaaaaaahhhhhh maşallah

ibrahimher Üye

alıntı:
"quote" metal demişki:
Benim evliliğim light abilerimiz için kurtuluşun başlangıcı olacak çünkü herif gibi herif nasıl olurmuş hepsine uygulamalı gösterecem :-)))

O kadarrrrrrrrrrrrrrr
ibrahim Üye
Pala abim o gün senide beklerim :-))
eminim kimetal kardeşinle o gün iftihar edeceksin
ama inşallah o güne kadar bizim gibilerin nesli tükenmez

Edited by - metal on 18.10.2006 22:24:36
ibrahim Üye

Valla hocam helal olsun biz bunu neden akıl edemedik ki...
bence geçen her dakika erkek nesli için kayıp hemen harekete geçmeliyiz..
pala Üye
Beyler kendinize gelin;

O taş fırın'dan yumuşak ekmekler çıkıyor

dikkatinizi çekerim
Kasım Böler Üye
Pala abicim ''İnsanın yapamadığı şey, diline düşermiş'' sözü çok yerinde, yanlız şunu ifade etmek istiyorum ki; bu konu beni artık sıkmaya başladı o nedenle ben bu arkadaşlara artık cevap yazmayacağım.

Hatta bu onları memnun edecekse daha doğrusu metal henüz evli olmadığı için onu es geçiyorum...

Size sonuna kadar katılıyorum Hocam ''siz hakiki taş fırınsınız'' Eyvallah,

metal yavrucum, senin bu konudaki yorumların havada asılı duruyor büyüyünce onları ordan alır sağlam zemine oturtursun ve hala aynı kalabilmişsen sana da o zaman Eyvallah deriz.

Dinime söven bari Müslüman olsa demiş, yahudi

bu konunun daha ötesi yok ve işte bu da son.
ibrahimher Üye

alıntı:
"quote" kkasim demişki:
metal yavrucum, senin bu konudaki yorumların havada asılı duruyor büyüyünce onları ordan alır sağlam zemine oturtursun ve hala aynı kalabilmişsen sana da o zaman Eyvallah deriz.

Kasım abi sonunda itiraf ettin. hiç kimsenin böyle kalamayacağını söyledin.
Ve öyle samimi demişsin ki, Hala aynı kalabilmişse sana da o zaman eyvallah ederiz. ha.

Takdir belgenizi şu an bende tescil ettim.

Allah hayırlı uğurlu etsin. abiciğim.

Hele dur pes etme hemen.

Daha huzeyfe gelmdedi bir,
fatihsoyarık abinin ki en az bir ay sürdü iki.

Kasım Böler Üye
Hocam pes etmiyorum da konu çok abartıldı farklı topiclerde dahi bu konu gündeme geliyor ben esas ondan rahatsız oldum yoksa diğer türlü en başında olumsuz olurdu.
ibrahimher Üye

Sitenin Bu geceki kuşları
Saat:04:40

İ.H.ER.
KKasım
Metal
Demet
Bilgin_zaane
.
pala Üye
eveet bu gecenin raporu

saat : 02.35

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" <tbody <tr <td width="50%" align="center" <form name="frmSelectViewType" method="post" action="active_users.asp" id="frmSelectViewType" </form </td <td width="50%" align="center" <form name="ReloadFrm" method="post" action="active_users.asp" id="ReloadFrm"
</form <script </script </td </tr </tbody </table
<div class="spThemeBlock1" <div class="spThemeBlock1_tr" <div class="spThemeBlock1_tl" <div class="spThemeBlock1_tc" <h4 Aktif Kullanıcılar</h4 </div </div </div <div id="t2" class="spThemeBlock1_ml" style="display: block" <div class="spThemeBlock1_mr" <div class="spThemeBlock1_content" <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" Kul.Adı</td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" İ.H.Er
Pala</td </tr </tbody </table </div </div </div </div
Kasım Böler Üye

alıntı:
"quote" pala demişki:
eveet bu gecenin raporu

saat : 02.35

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" <tbody <tr <td width="50%" align="center" <form name="frmSelectViewType" method="post" action="active_users.asp" id="frmSelectViewType" </form </td <td width="50%" align="center" <form name="ReloadFrm" method="post" action="active_users.asp" id="ReloadFrm"
</form <script </script </td </tr </tbody </table
<div class="spThemeBlock1" <div class="spThemeBlock1_tr" <div class="spThemeBlock1_tl" <div class="spThemeBlock1_tc" <h4 Aktif Kullanıcılar</h4 </div </div </div <div id="t2" class="spThemeBlock1_ml" style="display: block" <div class="spThemeBlock1_mr" <div class="spThemeBlock1_content" <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" Kul.Adı</td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" İ.H.Er
Pala
</td </tr </tbody </table </div </div </div </div
beni unutmayın,

İ.H.Er
Pala
kkasim
pala Üye
Saat sabahın 6 sı vee

İ.H.Er
Pala
ibrahim Üye
pala abim sabahın 6'sı olmuş diyorsun yani sabah kuşları :-))
felsefefe Üye
Bence bu Pala abiyle İbrahim Hoca
bilgisayarı açık tutup kendileri uyuyorlar.
Pala abi türkiye de sabah 6 orada kaç .
İbrahim Hoca şike yapmak yok.
Namaz araları uyuyorsan
söyle ...
Kıl oldum yav.
ibrahimher Üye
Yok abi.
Site bağımlılık yaptı galiba.
Kasım Böler Üye

alıntı:
"quote" İ.H.Er. demişki:
Yok abi.
Site bağımlılık yaptı galiba.

Prospektüsünde yan etki olarak belirtmişlerdi, bağımlılık yapar, uykusuzluk başgösterebilir, gözlerde yanma ve kızarıklık yapar, doz aşımı halinde kılıbıklığa sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma şeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karşı henüz engelleyici tedbirler geliştirilmemiş olmakla beraber evli erkeklerin doz aşımına özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasında metal'e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiğinde admin'e müracaat etmeleri önerilir.

reçetesiz satılmasına rağmen, admin kontrolünde kullanılmalıdır.

Nizip.comforum ve ilaç san. ...şti.
Orhan Çelik Üye
Böbreklerime faydası olmadı,buna ne dersin Kasım abi :))))
Kasım Böler Üye
Orhancığım, bu konuda klinik deneyler devam etmekle birlikte böbrek rahatsızlığına iyi geldiği yönündeki iddialar henüz doğrulanmamıştır,

yan etkiler ilaç kesildiğinde tamamen ortadan kalkmaktadır, ayrıca uzun süreli kullanımda çok nadir olarak baş ağrısı, hipertansiyon ve huzursuzluk bildirilmiştir.
ibrahimher Üye

alıntı:
"quote" kkasim demişki:

alıntı:
Prospektüsünde yan etki olarak belirtmişlerdi, bağımlılık yapar, uykusuzluk başgösterebilir, gözlerde yanma ve kızarıklık yapar, doz aşımı halinde kılıbıklığa sebeb olur, kafa kol ve omuz bölgelerinde travma şeklinde etki gösterebilir, klinik deneylerde bu yan etkilere karşı henüz engelleyici tedbirler geliştirilmemiş olmakla beraber evli erkeklerin doz aşımına özellikle dikkat etmeleri, kullanma esnasında metal'e görünmemeleri ve beklenmeyen bir etki gözlendiğinde admin'e müracaat etmeleri önerilir.

reçetesiz satılmasına rağmen, admin kontrolünde kullanılmalıdır.

Nizip.comforum ve ilaç san. ...şti.
Resim kaynağı
pala Üye

alıntı:
"quote" felsefefe demişki:
Bence bu Pala abiyle İbrahim Hoca
bilgisayarı açık tutup kendileri uyuyorlar.
Pala abi türkiye de sabah 6 orada kaç .
İbrahim Hoca şike yapmak yok.
Namaz araları uyuyorsan
söyle ...
Kıl oldum yav.
Osman bey, bizde şike olmaz Allah'ın izniyle. Bak o saatte yaptığımız yorumlardandamı belli değil.

İşte kazaklık böyle birşey sabahlara kadar herşeye rağmen siteyi boş bırakmıyoruz.
kendini ''TAŞFIRIN''lı zannedenlere ithaf olunur.

Ama yukarda belirtilen (Kasım bey'in dedikleri) yan etkileri bendede baş gösterdiö bu derdin çaresi avrupada dahi yokmuşö doktorum öyle diyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim