kasım abi bende niye stres olsun ki onu anlamadım :-))
eğer istiyorsan tabiki kasım abi senide bu sitenin en şeyi ilan edebiliriz
Duymayan kalmasın kasım abim bu sitenin en şeylerindendir :-))
hakikatende merak ettim ha kasım abi alçı odası ne demek...
yoksa işkence odası gibi bişeymi...
Kasım abi bu arada bana metalciğim ve de canım benim diye hitap etmişsin, yoksa köprüyü geçene kadar taktiğinimi uyguluyorsun...
Yok ben anlamam o köprü vaziyetlerinden falan, sen yanlış anlamışsın onları, onlar bir yakınlaşma, samimiyet ifadeleri değil canım metalciğim bilmem anlatabildim mi?
canım kardeşim benim..!
alçı odasını sormuşsun...
bak hiç yakıştıramadım sana google den bir arama yapsaydın belki çıkar güzel bilgiler,
daha iyi olmaz mı ama çok istersen ben yüzyüze anlatırım tamam mı metalciğim...
İşin orası tamamda kasım abi hani hatırlatayım sana bak saat 04:00 olmuş hani diyorumekmeği alıp gelipsahuru hazırlasan geçkalmayasın yani o bakımdan :-))
Bu arada alçı odasını anladım şu bizim bildiğimiz alçı odasıymış iyi ama siteye böyle bişey neden lazım olsun ki...
sitede öyle etliye sütlüye karışan mı var sanki :-))
Sevgili Metal, sen genede kimsenin gazına gelme, büyük konuşma istersen, bak zamanı gelince elin kızı seni pers ederse elaleme rezil olursun ona göre !!!
Yaa ayıpsın senbaşkanım, pala abimizin yanında staj yapıyoruz, hem teorik hem pratik işi sıkı tutuyoruz yani,
ama seni kestiremedim evlimi bekarmısın ???
alıntı:
"quote" pala demişki:
Sevgili Metal, sen genede kimsenin gazına gelme, büyük konuşma istersen, bak zamanı gelince elin kızı seni pers ederse elaleme rezil olursun ona göre !!! Pala abi ne yaptın ya.
Tecrübeleri konuşturur gibi söylemişsin:))))))))))))))))))