Tövbe tövbe, Allah Allah ne cevap versem yanlış anlaşılır...
En iyisi Huzeyfe gibi kaçak güreşmek, Abi malum ramazanlık, işte iftardı sahurdu falan derken bir bakıyorum sabah olmuş arada neler oluyor inan hatırlamıyorum,
neye delalet eder, en azından şunu söyleyebilirim ''demirden korksaydık trene binmezdik, hanımdan korksaydık eve adsl almazdık''
Kasım abi sen müthişsin abi!
Seni kutluyorum. Antep'teki olay varya abi,
Bir kez daha ortaya koydu ki;
Benim Nikahını kıydığım adamların Nikahları Ömür boyu Garantilidir abi.
Kasım abi kendini fazla yorma istersen nasılsa listeye dahil oldun :-))
Hem artık hanımdan korkmak yemek yemek su içmek gibi doğal bişey neden bunları açıklamaktam korkuyorsunuz ki :-)).
bilmem ki ne desem acaba
sanırım kasım abi kendi diliyle deşifre olduğu için biraz tedirgin ama sen merak etme kasım abi sitede senin gibi abilerimiz çoooooooook
Kasım abim taşfırın erkeğidir.... Heeeeyyyyttttt.....
Sadece aşağı çağdaşta bulunur..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı]
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing [Eksik eski medya kaydı] he yaw sahurda da şimdi sıcak sıcak taşrırın erkeği amannn pardon ekmeği olsada yesek :-))
Allah razı olsun kasım abi, sizin gibi değerli büyüklerimiz tarafından unutulmamak bizler için ne büyük şeref, emin olun ki bende sizleri unutmayacam hepinizi düğünüme çağıracam.
zaten benim evlilik sizler için kurtuluşun başlangıcı olacak :-))
Evet diz üstü konusuna bende katılıyorum.
Abi çarşıya çıkıyoz, bir yerde otururken bilgisayar yok.
Olmaz ki abi ya.
Allah göstermesin o anda birigirip forumlara yazı falan yazsa, nasıl cevaplıycaz abi.
Şart abi şart..
Eyvahhh İbrahim abi, sana söylemeyi unutmuşlar demekki;
dün gece yemekli bir toplantı vardı herkes orada idi, 3,5-4 kadar falan sürdü haliyle ramazanlık falan herkes evine gelip hemen yatmış.... tühhhh yahu kusura bakma Hocam yahu baklavalar, çiğ köfteler efendim kuzu etli firik pilavları, yuvarlamalar!!!, daha başka ne vardı arkadaşlar biraz da siz yazın ben pek şişkinim soda falan içmem lazım...
Ama pala abimiz öye avlanacak cinsten değil ha .
Tavukavcıları bazen avlanıyor da hani...... https://www.Nizipbilisim.com/gif/62 [Eksik eski medya kaydı] .