Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizipin Görünümü

Görüntülenme: …

kartal yuvası Üye
Herkese Selamlar Arkadaşlar Beni Rahatsız Eden Bazı Konulardan Birisini Sizlere Sunmak Istiyorum Nizipteki Kaldırımların Sökülüp Yeniden Yapılmasını Bazı Insan Lar Hizmet Olarak Değilde Belediyenin Para çarpması Için Yenilendiği Söyleniyor Ve Buda Beni Gerçekten Rahatsız Ediyor.başkanımız ğibi Temiz Doğru Kişilikli Bir Insana Nasıl Yorum Yapıyorlar Bu Konuda Benimle Hemfikir Olan Varsa Cvp Bekliyorum
mehmet karakaş Üye
.............:)
Gökhan Dokuyucu Üye
yani zıt fikirler cevap vermesin mi diyon :) o zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu nasıl anlayacaksın...
Bence herkes cevap versin:)
Shark27 Üye
Eğer eleştriler olmasa insanlar hatalarında ısrar ederler. sadece kaldırım yüzünden eleştiriliyorsa, oooo bu en hafifi daha o kadar çok yönü varki eleştirilenn :)
coskun Üye
Shark27 bildiğin varsa söyle ama konuyu açan yazının içieriğinde eleştiri yok itham var. Eleştiri elbette olmalı ama böyle mesnetsiz iftiralar haddi aşmaktır.

Öyle gizli kapaklı üyelik alıp kimseyi töhmet altında bırakma. Eğer doğru bildiğin varsa ispat et aksi olursa müfteri olur altında kalırsın.
yasmin Üye
....................................
zeynel1982 Üye
Belediye Seçimlerine 1 Yıl Kala Belediyeler Halkın Gözünü Boyamak Için Kaldırım Yenileme Ve Kaldırım Boyama Işleri Yaparlar. Bu Sorun Yıllardan Beri Devam Etmektedir.
Halk Ses çıkarmadığı Sürece ömür Boyu Da Devam Eder Halkın Parasını çöpe Atmak.
Shark27 Üye
coskun;130355 wrote:Shark27 bildiğin varsa söyle ama konuyu açan yazının içieriğinde eleştiri yok itham var. Eleştiri elbette olmalı ama böyle mesnetsiz iftiralar haddi aşmaktır.

Öyle gizli kapaklı üyelik alıp kimseyi töhmet altında bırakma. Eğer doğru bildiğin varsa ispat et aksi olursa müfteri olur altında kalırsın.

Eğer konuda eleştiri yok İtham varsa şapkanı önüne koyda düşün, demekki halk birşeylerden rahatsız olmuşki eleştri boyutunu aşıp itham boyutuna ulaşmış. şimdi millete haddini aştı yada iftira attı edebiyatı yapacağına neden insanlar bu şekilde düşünüyor, onu bulmaya çalış. konuyu açan şahıs gibi dürüst başkan mükemmel insan vs. hata yapmaz deme. Şeyh ucmaz, mürit uçurur.::) sizinkide o misal.

gizli kapaklı üyelik nasıl oluyormuş anlamadım ayrıca kimseyi töhmet altında bırakmıyorum Nizibimizde ne konusuluyorsa bende onların yorumunu yansıtıyorum.
kartal yuvası Üye
coşkun abi benim demek istediğimi sen ya tam anlamadın yada ben anlatamadım ben burda itham etmiyorum sedec rahatsız olduğum konuyu dile getirmek istedim sağlıcakla kalın.allaha emanet olun
HOPDEDIKS Üye
...................................................
HOPDEDIKS Üye
[sıze=3].................................[/sıze]
yasmin Üye
............................
Shark27 Üye
yasmin;130373 wrote:kimse fikrinide beyan edemıyor kardesim sızın gıbı beleş avukatlar yuzunden............kimse cıkıpda hodri meydan falan demesın bu mıllet bılmesı gerekenden daha fazla seyı bılıp farkına varıyor zaten

Doğru söze ne denir.
Shark27 Üye
HOPDEDIKS;130371 wrote:HODRİ MEYDAN

Belediye Başkanı Akdoğan sadece şahsı değil beraber yola çıktıkları arkadaşları hakkında en ufak iddia da bulunacaklara hodri meydan dedi.
Fevzi Akdoğan, " Yolsuzluk demiyorum. En ufak vicdan sızlatan bir iddia sah***** de hodri meydan diyorum. Benim, milletvekilimizin, parti ilçe başkanımızın, yönetim kurulu üyelerimizin, belediye ve il genel meclis üyelerimizle ilgili yolsuzluk değil vicdan sızlatan bir iddia varsa, iddia sahibini ispata çağırıyorum. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bizi ve partimizi sevmeyen her hangi bir hesap uzmanı, muhasebeci, imar müdürü ve mühendis gelsin devletin ve belediyenin tüm imkanlarını kendilerine sunacağım. İddia var dedikleri an, o kişinin elini ve ayağını tüm kamuoyu önünde öpeceğim. Ve onlara diyeceğim ki. Bu adam, beni dünyada şerefsizlikten, ahirette ise azaptan kurtardı. Ömür boyu bu adama minnettar kalacağım" dedi.
Akdoğan, bu adamın adını da Nizip'in en büyük caddesine vereceğini kaydetti.

Bu açıklamayı okurken o kadar çok şey düşündüm ve sorular sordumki kendime sizlerlerde paylaşmak istedim. ilk önce bu açıklamayı yapmayı gerektiren sebep neydi ? bence olayın kırılma noktası burası. niçin yolsuzluk yapılmadığının savunmasını yapıyorlar kim onlara yolsuzluk yaptıklarını iddia ettiki. (sanırım Karabatak ve Günaltı-27 operasyonlarının yaralarını kapatmak için )
2. Halkımızın hafızalarında hala çok taze olan bir operasyonda, elleri kelepçeli gözaltına alınan şahısların kimler olduğu bilindiği halde neden bu komik açıklama yapıldı. hiçmi siyasi danışmanı yok Belediye Başkanının.
3. Belediye Meclisine çok büyük hakaret ediyor başkan açıklamasında, meclisin kararına sunma yerine, yalnız kendi selahiyetindeymiş gibi birilerine cadde ismi vermekten bahsediyor. Cadde isimleri meclis kararlarıyla verilmez mi?
4.Eğer birileri çıkarda yanlışını ispat ederse ( ispata gerek bile yok herşey ortada zaten) Niçin istifa ederim denilmiyor ? el ayak öpülüyor yada caddelere isimler veriliyor.? (buda ayrı bir komedi ya neyse )
sorular daha uzayıp gidiyor dediğim gibi aklanmak adına acemice ve acele yazılmış, komediden öteye gitmeyen bir açıklama....
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Beleş avukatlık sözüde hoş kaçmamış. Bu yönetim, şeffaf yöneticilik anlayışıyla bazı eleştirilere cevap verme gereği görüyor, burayı takip ediyor ve halkın nabzını buradan da farklı bir serbestiyet anlayışıyla izliyorsa ve sizde burada medeni bir uslupla bazı şeyleri ima ediyor hatta dile getiriyorsanız, nasıl ki sizin eleştiri yapma hakkınız bu uslupla olduğu gibi, diğer arkadaşların da kendi düşüncelerini ve görüşlerini belirtmelerine saygı göstermelisiniz. Kaldı ki şahsın bir vatandaş olarak kendi görüşleridir. Bunu Sayın başkana birebir bağlamakta uygun olmayacaktır. Başkan açıklama gereği görürse bunu basından kendi yapar.

Bizim amaçlarımızdan biride, toplumda doğru veya yanlış şekilde konuşulanları, özgür fakat çerçevesi belli bir uslupla dile getirmenizi sağlayabilmek ve hangi yönetim mevkisinde olursa olsun bu insanların kendilerine çeki düzen vermesine yardımcı olmaya çalışmaktır.

Uslupların bir müddet sonra argolaşması veya mesnetsiz ithamlara dönüşmesi bizleri zor duruma sokacağı gibi haliyle üzmektedir. Yönetim olarak sizden ricamız, medeni insanlar gibi tartışmanızı sürdürmenizdir.
Shark27 Üye
admin;130433 wrote:Beleş avukatlık sözüde hoş kaçmamış. Bu yönetim, şeffaf yöneticilik anlayışıyla bazı eleştirilere cevap verme gereği görüyor, burayı takip ediyor ve halkın nabzını buradan da farklı bir serbestiyet anlayışıyla izliyorsa ve sizde burada medeni bir uslupla bazı şeyleri ima ediyor hatta dile getiriyorsanız, nasıl ki sizin eleştiri yapma hakkınız bu uslupla olduğu gibi, diğer arkadaşların da kendi düşüncelerini ve görüşlerini belirtmelerine saygı göstermelisiniz. Kaldı ki şahsın bir vatandaş olarak kendi görüşleridir. Bunu Sayın başkana birebir bağlamakta uygun olmayacaktır. Başkan açıklama gereği görürse bunu basından kendi yapar.

Bizim amaçlarımızdan biride, toplumda doğru veya yanlış şekilde konuşulanları, özgür fakat çerçevesi belli bir uslupla dile getirmenizi sağlayabilmek ve hangi yönetim mevkisinde olursa olsun bu insanların kendilerine çeki düzen vermesine yardımcı olmaya çalışmaktır.

Uslupların bir müddet sonra argolaşması veya mesnetsiz ithamlara dönüşmesi bizleri zor duruma sokacağı gibi haliyle üzmektedir. Yönetim olarak sizden ricamız, medeni insanlar gibi tartışmanızı sürdürmenizdir.

sayın admin şahsın kendi görüşleri dediğiniz, Belediye başkanının bizzat bir gazeteye yapmış olduğu yazının kopyasıdır.

şu ana kadar hep seviyeli duruşumu bozmadan fikirlerimi paylaştım. bundan sonrada değişmez......
HOPDEDIKS Üye
.................................
Shark27 Üye
HOPDEDIKS;130443 wrote:işte tahamülsüzlüğünün bir örneğini daha göstermişsin. gercekleri dile getirdiğini sanıyorsun! ama gidip BAŞKANIMIZIN karşısında konuşacak kadar cesaretin yok:) belediyede adam yemiyorsan sanırım? yada kapıda biri deynekle beklemiyor. eline fırsat geçmiş bak rakiplerin el ayak öpmekten bahsediyo? hatta caddeye ismini verelim diyor. birde sana tavsiyem gece yarılarına kadar cevap yetiştirmek yerine memleketine faydalı şeyler yap.:)

yine güzel bir güne neşeyle giriyorum, verilmiş bu cevaba bakıyorumda gülmemek elde bile değil. defalarca belirtmeme rağmen bir kaç üye arkaşdaş, siyasi kimlikleri varmı onuda bilmiyorum ama ısrarla beni kendilerine siyasi rakip görüyorlar. yukarıda olduğu gibi; rakiplerim el ayak öpmekten bahsediyormuş ( bu arada rakibim belediye başkanı) helal be bana neymişim ben :) yazdığım bir kaç yorumla Belediye başkanına bile rakip olmuşum. demekki etkili şeyler dile getirmişizki ha bire savunma psikolojisine giriyorlar. (tekrar yazıyorum Siyasi Hiç Bir Kimliğim yok ) Evet şimdi bir önceki yazdığım yorumdaki sorularıma cevap ver. sonra ***** tavsiyelerde bulun, yok gece yarısı yok sabah :)
yasmin Üye
...................................
kartal yuvası Üye
Yasmin Hanım Pardon Ama Bir Insanın Kişiliğini öğrenmek Için Onun ğöbeğini Kesmek Gerekmez Insan Ların Kişiliği O Nu Zaten Ele Veriyor Insanın Kişiliği Nasıl Olursa Yönetim şeklide öyle Olur. Sayın Başkanımızın Kişiliğini Soracak Olursanız Allahıma Kitabıma Adam ğibi Adam Ben Kendimde şüphelenirim Ama Onda Kesinlikle şüphelenmem.benim ğörüşüme Hırsız Bir Insanı Başa Getirir Sen çalar çırpar.zannetmeki Insanlar Bişey Bilmiyorlar şimdiye Kadar Ağızları Sütten Yanmış Artık Yoğurdu üflüyorlar.
Durmak Yok Yola Devam.
ibrahim Üye
kartal yuvası;130532 wrote: Sayın Başkanımızın Kişiliğini Soracak Olursanız Allahıma Kitabıma Adam gibi Adam Ben Kendimde şüphelenirim Ama Onda Kesinlikle şüphelenmem.
Durmak Yok Yola Devam.

Kartal Yuvası arkadaşımız başkanımız hakkında az bile söylemiş
Engellemelere rağmen durmak yok yola devam...
HOPDEDIKS Üye
[sıze=3]..........................[/sıze]
Shark27 Üye
HOPDEDIKS;130541 wrote:Durmak Yok Yola Devammm..

Ne oldu sorularıma cevap veremediniz mi ?
Shark27 Üye
ibrahim;130539 wrote:Kartal Yuvası arkadaşımız başkanımız hakkında az bile söylemiş
Engellemelere rağmen durmak yok yola devam...

Ben kendimden şüphelenirim ondan şüphelenmem mantığını kabul eden bir insan ne kadar normal olabilir ki..
HOPDEDIKS Üye
Suskunluğum asaletimdendir, her lafa verecek cevabım vardır ama ilk önce bakarım laf diye sonrada söyeleyene bakarım adam mı diye!

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim