Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Dtp Milletvekili Haddini Aştı

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

Nrt Üye

DTP Milletvekili Binici'den emniyet müdürlerine 'Katil' ifadesi

Nizip İlçesi'nde Nevruz kutlamalarına katılan DTP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Nevruz kutlamalarına izin vermeyen Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik için 'Katil' ifadesini kullandı.
Nizip İlçesi'nde Sebze Hali meydanında bugün yapılmasına izin verilen Nevruz etkinlikleri saat 11.00 'da başladı. Kutlamaya çoğunluğu kadın ve çocukların oluşturduğu yaklaşık 500 kişi ile DTP Gaziantep ve Şanlıurfa teşkilatlarının yanı sıra DTP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici de katıldı. Milletvekili Binici Nevruz ateşini yakarken, çevresindekiler terörist elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı.
BEŞAR ESAD'A BOYNU UZUN YAKIŞTIRMASI
Suriye'de Nevruz Bayramı'nı engellediğini iddia ettiği Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı da eleştiren Binici, "Suriye’de çıkan olaylarda 3 insanımız öldürüldü, 100 insanımız yaralandı. 100'ün üstünde insanımız ise gözaltına alındı. O boynu uzun Esad'ı kınıyorum onun ismini ağzıma almak bile istemiyorum. Çünkü o Kürt düşmanıdır" dedi.
Binici ayrıca Nevruz kutlamalarına izin vermeyen ve kendilerine 'Ben size bu bayramı yaşatmam' dediğini iddia ettiği Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ile kendisine, 'Seni tanımıyorum' dediğini ileri sürdüğü Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik hakkında ağır konuştu. Kesmez'e, "Katil emniyet müdürü kanla besleniyor" iddiasında bulunan Binici, "Utanmıyor musunuz? Siz halkın verdiği vergiler ile besleniyorsunuz. Pazartesi günü TBMM'de bunun hesabını soracağız" diye konuştu. Şanlıurfa Emniyet Müdürü'ne de katil benzetmesini yapan Binici şunları söyledi: "O da kanla besleniyor. Nevruz bayramı için daha önce müracaat etmemize rağmen izin verilmedi. Hatta Şanlıurfa Emniyet Müdürü halk iradesi ile seçilen bir kişiye 'Seni tanımıyorum' diyerek benle görüşmedi. Ancak Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan devreye girerek yaşanacak olumsuzlukları engelledi."
Kutlamalar halayların çekilmesiyle sona erdi.
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Omer Copur Üye
Bu zevzekleri bi de haber mi yapiyorsunuz?
M.KÜÇÜK Üye
Bu nevruz sadece kürtleri ilgilendiren bir şey değilki keşke izin verilmeseydi.
Gökhan Dokuyucu Üye
Omer Copur;129952 wrote:Bu zevzekleri bi de haber mi yapiyorsunuz?
Hay gözünden Öpeyim Seni Ömer:)
dervisdörtbudak Üye
Bu tür konulara yorumlar farkında olunmadan primde yaptırabiliyor. Tavsiyem bu tür konuların haber nitelikli atılması ve konunun kilitlenmesidir. Zaten okuyucu haberi okuduğunda kendince eğri ve doğrunun hesabını yapıyordur.
kartal yuvası Üye
bu şerefsizler sadece ortalığı karıştırmaktan başka hiç bişey yapmıyorlar bende kürdüm ama vatanını bayrağını milletini seven osmanlı torunu.çanakkale destanını yazan yüce rabbimin cennet müjdesini alan şehit atalarımın torunuyuMTEK VATAN TEK TÜRKİYE HER ŞEY VATAN İÇİN bu tür olaylara allah rızası için sağ duyulu olalım.DUMAK YOK YOLA DEVAM.
kartal yuvası Üye
Nevruz Dünya çapında Kabul ğörülmüş Bir Bayramdır.baharın Gelişini Kutlamak Amacıyla Kardeş Kardeşe Kutlanması Gereken Bir Bayramdı.kan Akıtmak Neymiş Vurup Kırmak Neymiş Bu Bayram Olamazki Sadece Provakasyon Olur.herkesin Nevruz Bayramı Kutlu Olsun Herkes El Ele Gönül ğönüle Kardeşçe Yaşasın Dileğiyle Hoşça Kalın.

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim