Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Bekir Paksoy, Nizip Devlet Hastanesi’nin her geçen gün biraz daha geliştiğini belirtti. Daha önce 1 göz doktoruyla hizmet veren hastanede göz doktoru sayısının 2’ye yükseldiğini belirten Doktor Bekir Paksoy, bu nedenle önemli bir sıkıntının giderilmiş olduğunu söyledi. Nizip Devlet Hastanesine yeni atanan Göz Doktoru Sezen Erkul ise hizmete başladı.
durmak yok yola devam düşüncesin den yola çıkarak öncelikle ilğili lişilere teşekürü bir borç bilir esenlikler dilerim.inşallah hayırlısıyla hastanemiz dahada gelişip bir beyin cerrahı da gelir kaza sonucunda kafa tramvası geçiren yaralılara müdahale edeck beyin cerrahı yoktur.ilğililerden allah razı olsun
hayırlı olsun daa!!! ne ayrı polklinik var ne şahsa özel ayrı malzeme var doktor gelsede 2 si aynı anda görev yapabilicekmi aynı kalabalık yine yaşanacak şimdilik sadece diğer doktor arkadaşa yardımcı geldi demek daha doğru olur bence...
Doktor Bekir Paksoy abimize hoşgeldin demek istiyorum bir de orhan çelik beye çok yüklenmeyin psikiyatri uzmanı gelsin dediği için çünkü buna ihtiyacı olan çok arkadaşımız var
emin27700;130169 wrote:Doktor Bekir Paksoy abimize hoşgeldin demek istiyorum bir de orhan çelik beye çok yüklenmeyin psikiyatri uzmanı gelsin dediği için çünkü buna ihtiyacı olan çok arkadaşımız var
Orhanı çok sevdiğimiz için takılıyoruz yoksa bir art niyet yok
OO Nİzip'e Göz doktoru mu geldi!!!
yaklaşık 100 bin nüfuslu bir ile göz doktoru sayısı 2 oldu diye sevinmek mi gerek üzülmek mi?
3.dünya ülkesiyiz hala bu durumda.
acaba bu doktorumuzda kendisine özel muayene yerini gelmeden ayarladı mı!
neyse Nizip için bir başarı ,İnsana verilen değer için bir ayıp...
Birçok Ilde Göz Uzmanı Yokken Nizipte Iki Tane Olması çok Iyidir.beyin Cerrahi Uzmanı Nizipte Olsada Nizip Devlet Hastanesi Travmalı Hastaya Müdahele Edemez.o Kadar Kolay Degil Kafa Travmalı Hastaya Müdahale Etmek.ekip Işidir.birbeyin Cerrahi Dr Yetmez..............acilin Görevinide Hatırtlatma Geregi Görüyorum Burda.acilin Görevi Poliklinik Hizmeti Degil Hayati Tehlikesi Olan Hastayı Stabil Hale Getirdikten Sonra Ilgili Uzman Ekipin Bulundugu Birime Yönlendirmektir.bu Nizip Dh Kendisi Olacagı Gibi Antepdevlet Hastaneside Olur.ama Dışardan Bakıldıgı Kadar Basit Olmadıgını Bilmesi Gerekmete Vatandaşların.acile Yüklenmeyen Fazla.............................................
Heh heh :) Yaw psikiyatri uzmanına ihtiyacım olduğu için değil,hani şu heyet raporları felan var ya ! İşte o bakımdan sordum,bu aralar heyet raporu alacam ondan sordum.
İlçe hasatnemizin hergün biraz daha geliştiğini görmek, bizi ziyadesiyle memnun etmektedir..
Yeni atanan göz dokturu ile, göz polikliniğindeki sıkıntıların hafifleyeceğini düşünüyorum...
Ayrıca, ilçe hastanemize bir de KARDİYOLOJİ (KALP) doktoru atanmıştır. ve göreve başlamıştır.
Artık kardiyoloji için Antep'e gietmeye gerek kalmayacak...
Hastanemize gelen her iki doktora da hoş geldiniz diyor ve Nizip li kardeşlerime sağlıklı günler diliyorum..sevgiler...
Orhan Çelik;130831 wrote:Heh heh :) Yaw psikiyatri uzmanına ihtiyacım olduğu için değil,hani şu heyet raporları felan var ya ! İşte o bakımdan sordum,bu aralar heyet raporu alacam ondan sordum.
Bu arada Mahmut abim ve sevgili hocama selamlar.
Sevgili Orhan heyet raporu alıp ilacı bedavayamı getireceksin yoksa raporu alıp iştenmi tüyeceksin bence sayın başkan bunu duymasın ha ne dersin.
Sana da Bursa'dan kucak dolusu selamlar.