Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Taşra Gözüyle Bakıyorsunuz

Görüntülenme: …

peerless Üye
Nizip Ticaret Odası'nın yüksek düzeyde vergi verenler plaket törenine Gülsen Akpek'in konuşması damgasını vurdu. Gelirler vergisi ikincisi olan noter Gülsen Akpek, yıllardır halk arasında söylenen gazetelerde sık sık yazılanları Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Akif Ekici, Hasan Özdemir, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret odası Başkanı Mehmet Aslan'ın da hazır bulunduğu ödül töreninde Gaziantep'in Nizip'e taşra gözüyle baktığını söylemesi Niziplilerden büyük alkış ve takdir aldı.
Gülsen Akpek Nizip'e bakılmadığını, kadınlara yönelik hiçbir çalışma olmadığını belirterek kadın girişimci Aynur Bektaş'ın Nizip'e gelerek bir kadın zirvesi yapmasını Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan'dan özellikle istiyorum dedi. Akpek; "Plaketi noter olmam hesabıyla alıyorum. Ama pek hoşnut değilim. Hep sayın diye hitap ettiklerimizin önünde Nizip'e taşra gözüyle bakmamalarını istiyorum"dedi. Nizip ve Niziplileri ön plana çıkaran ve Gaziantep'in Nizip'e bakışını Gaziantepli yöneticilerin önünde bir bir anlatan Gülsen Akpek, ödül töreninin en çok konuşulan, alkışlanan ve takdir alan kişisi oldu. HABER: www.nizipdenge.com

Taşra Gözüyle Bakıyorsunuz
M.KÜÇÜK Üye
Helal size Sn. Gülsen AKPEK hanımefendi, çok önemli bir konuya değinmişsiniz, o kadar insanın içinde bu kadar önemli konuyu dile getirdiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum.

sevgili peerless sende uzun zamandır haber geçmiyordun iyi oldu, bizi habersiz bırakma olurmu.
alibey2727 Üye
Gulsen hanimin boyle acik yurekli olmasi takdire layik, kendisini tebrik ederim.
Insallah o koltuk heveslileri biraz olsun gocunmuslardir.
bulent_alkurt Üye
Gurbette yaşayan bir Nizipli olarak her zaman üzüldüğüm ve hep bir gün inşaallah dile getirilir gözü ile baktığım bir konuyu gündeme getirdiğiniz için size çok teşekkür ederim. Nizip'liler artık GAZİANTEP'in arkasına sığınmayı bırakmalı ve bence il olma bilincini kendilerine aşılıla malıdırlar. Fakat daha alacağımız çok yol olduğunu düşünüyorum. Bunun için şu an erken denilebilir fakat bu yolda emin adımlarla ilerlememizin vakti gelip geçiyor bile. Bu vesile ile Nizip'lilere şöyle seslenmek istiyorum ZEUGMA'NA sahip çık. Bu çok turist (Yerli ve Yabancı) çekebilecek, akıllı yatırım ve tanıtımlarla Nizip'lilere çok önemli ekonomik getiriler sağlayabilecek kültür mirasının G.Antep müzesine kaldırılmasına engel ol, buraların bir açık hava müzesi şekline dönüştürülerek ait olduğu topraklarda sergilenmesini sağla ki; bu bizim en önemli hakkımız il olma bilincine bu şekilde bir başlangıç yapmış olalım. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
bluue Üye
Gülsen hanımefendi çok haklı. Nizibe taşra gözüyle bakanlar var. Bunlardan biriside kendi leridir.

Nizipte noterler kendileri , eşide eczacı. Ama malesef ekmeğini yedikleri TAŞRADA değilde GAZİANTEPTE oturmaktalar. Yani Nizibe taşra gözüyle bakanlarla birlikte. Demekki hanımefendide o fikirde olmalıki Nizibi kendisine yakıştıramamış.

Burda kazanıp ANTEPTE yiyenlerden olmuşlar. Lafla peynir gemisi yürümez GÜLSEN HANIM.
M.KÜÇÜK Üye
bluue;129583 wrote:Gülsen hanımefendi çok haklı. Nizibe taşra gözüyle bakanlar var. Bunlardan biriside kendi leridir.

Nizipte noterler kendileri , eşide eczacı. Ama malesef ekmeğini yedikleri TAŞRADA değilde GAZİANTEPTE oturmaktalar. Yani Nizibe taşra gözüyle bakanlarla birlikte. Demekki hanımefendide o fikirde olmalıki Nizibi kendisine yakıştıramamış.

Burda kazanıp ANTEPTE yiyenlerden olmuşlar. Lafla peynir gemisi yürümez GÜLSEN HANIM.

zönkk, hadi ya gerçekten anteptemi ikamet ediyorlar.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim