Leylek camii,Saha camii,Sanayi camii,Yeşil camii derken istasyon camisinde de düzenleme çalışmalarımız bitti...Caminin çevresindeki hapishane duvarını andıran duvarlar yıkıp etrafını açtık,yeni yaptığımız modern WC leri ile,taziye evi ile ve muhtar odası ile güzel bir görünüm kazanan istasyon camisini yerinde görmenizi tavsiye ederim.

Nizipden Duyurular Etkinlikler
Kişileri hedef alan aslı olan veya olmayan konuları duyurmayı doğru bulmuyoruz. Kaldıki nizip.com bir yargı mercii de değildir. Böyle bir suç duyurunuz varsa savcılığa, uymuyorsa gazetelere verilmesi daha uygun olur.
Bir muhtar gibi degilde iktidar partisi belediye başkanı gibi yorum yapıyorsunuz sayın muhtarım. su son yazdığınız yazıyı dikkatle okuyun ve hangi makamda oturduğunuz hatırlayın. eskiler yapmadıysa bu onların ayıbı. zaten bu tür hizmetler yapılsın diye seçiyoruz onları. yeniside yaptı diye bu kadar mübalaga etmenin bir anlamı yok. kaldıki siyasi olmaması gereken bir makamın taraflı yorumlar yazması gibi. örnek istasyon mah. muhtarı
Buda İstasyon camii....
Görüntülenme: …
Orhan bey, çaba gösterip katkıda bulunanların, Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz İnşaallah.
evet çok güzel bizzat gidip gördüm emeği geçenlerden Allah razı olsun...
emeği gecen herkese cok teşekkür ederim.cami resimlerini en kısa zamanda buraya yansıtırız..
ALLAH (c.c) makamınızı yükseltsin
abicim emeğine sağlıkkkkkk
hmm yine geliyor secim dönemleri yaw way be beledıyemız neler yapmıs hadi oylar yeni secimde beledıyemıze bıze neler neler yapcak daha
Yılda iki camiyi programa aldık,inşallah zamanla hepsi bu şekil olacaktır.
İstasyon Mahallesi ve İstasyon Camiimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başta sayın Belediye Başkanımız Hacı Fevzi AKDOĞAN ve imar müdürü Latif KARADAĞ olmak üzere emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür eder,şükranlarımı sunarım.Dede KILIÇ.İstasyon Mah.Muhtarı
:mad:
birde site yönetimi objektiflikten bahsediyor. burasi nizip halkinın huzurla girdigi bir portal olmaktan çıkmış iktidar partisi ve belediye başkanına methiyelerin düzüldügü bir site haline gelmiş. birileri muhalif bir yazı yazdığında ise sansür... biz yayinlayamayizmış neden çünkü gerçeklerin bilinmesi bazılarına zarar verir. ama rahat olun seçim yaklaşıyor o zaman herkesin ipligi pazara çıkacak er meydanı orasıı...devrim72;127474 wrote:hmm yine geliyor secim dönemleri yaw way be beledıyemız neler yapmıs hadi oylar yeni secimde beledıyemıze bıze neler neler yapcak daha
Mesajım yayınlanmadı demekle siyaset yapıyor, olmayan birşeyi olmuş gibi gösteriyorsunuz. Aslı olmayan, aslı ispatlanmayan, kişileri hedef alan, içerisinde hakarete varan ifadeler bulunan konuları yayınlamamızın ne anlamı nede savunması olabilir. Bunun dışındaki mesajlarınız var ve yayınlamadıksa haksızız.
Burada şuanki yapılmakta olan ise kurumların faaliyetlerini tanıtmaları için hazırladığımız platformu kullanmalarıdır. Sizde bir kurum iseniz sizede bu şekilde bölüm verip, faaliyetlerinizi duyurmanızı sağlayabiliriz. Amacımız köprüler kurmaktan başka bir niyet değildir.
Burada şuanki yapılmakta olan ise kurumların faaliyetlerini tanıtmaları için hazırladığımız platformu kullanmalarıdır. Sizde bir kurum iseniz sizede bu şekilde bölüm verip, faaliyetlerinizi duyurmanızı sağlayabiliriz. Amacımız köprüler kurmaktan başka bir niyet değildir.
sayın admin sizden anlayış beklediğim sadece bir konu var. eğer bu platformda siyasi propaganda yapılırsa ki yapıldığı için bu yazıyı yazdım ( Devrim 72 adlı üye yaısını okuyun lütfen ) izin verinde birileride cevap yazsın.
sayin admin bu arada ben size belge getirsem yemin edermisiniz sitede yayinlayacaginizaa evet deyin getireyim belgeleri yayinlayin forumda.. özel mesajınızı bekliyorum. Allah korkum vardır hiç kimseye haksız iftira atacak kadar saygisiz degilim..
sayin admin bu arada ben size belge getirsem yemin edermisiniz sitede yayinlayacaginizaa evet deyin getireyim belgeleri yayinlayin forumda.. özel mesajınızı bekliyorum. Allah korkum vardır hiç kimseye haksız iftira atacak kadar saygisiz degilim..
Allah Kimsenin emeğini yerde koymaz.Topluma yapılan bu hizmetler kimin elinden olursa aolsun .Hangi parti döneminde olursa olsun emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Lütfen devamı gelsin
Shark27;127818 wrote:sayın admin sizden anlayış beklediğim sadece bir konu var. eğer bu platformda siyasi propaganda yapılırsa ki yapıldığı için bu yazıyı yazdım ( Devrim 72 adlı üye yaısını okuyun lütfen ) izin verinde birileride cevap yazsın.
Kişileri hedef alan aslı olan veya olmayan konuları duyurmayı doğru bulmuyoruz. Kaldıki nizip.com bir yargı mercii de değildir. Böyle bir suç duyurunuz varsa savcılığa, uymuyorsa gazetelere verilmesi daha uygun olur.
Emeği geçenlerden Allah razıl olsun...
sayın admin ilginize yinede teşekkür ederim. dediğim gibi benim sizden tek rica yazılarımın sansürlenmeden yayınlanması. kimseyi hedef alarak yazmıyorum sadece kamuoyuna bildiklerimi anlatmaya çalısıyorum. neyse zaman birilerini haksız çıkarır o zaman bir çayınızı içmeye gelirim..
emegi gecenlerden ALLAH razı olsun guzel olmuş
sen kimsin ya benım yazıma karsılık vereyorsun daha birde kızgın bır ıfade takılıyorsun seni ne ilgilendirir benim yazılarım ya sharkmı adı bıle tuaf olan kişi herkes işine karısacak ben kendı kişisel görüşlerimi beyan ediyorum bana kalkıp cevap verecek kişi sen olamazsın işine bakacasın geliyor secim dönemi gercekten artık ampülleri patlatmak gerekiyor...
ellerine saglık yapanların emegi geçenlerden ALLAH razı olsun çok güzel olmuş
ey taşına topragına kurban olduğum yeşil nizibim seni çook özledim
İstasyon Mahallesine şimdiye kadar hizmet amaçlı herhangi bir sosyaltesis yapılmadı.Yapanlarada maalesef birileri reklam amaçlı diyor.Diğerleride yapaydıda oda bunun gibi olaydı.Durmak yok yola devam.
emeği geçenlerden allah razı olsun
dedekılıç;128237 wrote:İstasyon Mahallesine şimdiye kadar hizmet amaçlı herhangi bir sosyaltesis yapılmadı.Yapanlarada maalesef birileri reklam amaçlı diyor.Diğerleride yapaydıda oda bunun gibi olaydı.Durmak yok yola devam.
Bir muhtar gibi degilde iktidar partisi belediye başkanı gibi yorum yapıyorsunuz sayın muhtarım. su son yazdığınız yazıyı dikkatle okuyun ve hangi makamda oturduğunuz hatırlayın. eskiler yapmadıysa bu onların ayıbı. zaten bu tür hizmetler yapılsın diye seçiyoruz onları. yeniside yaptı diye bu kadar mübalaga etmenin bir anlamı yok. kaldıki siyasi olmaması gereken bir makamın taraflı yorumlar yazması gibi. örnek istasyon mah. muhtarı
shark27 arkadas konuyu çok süper dagıtıyor devam edin ......
miksam1988 konu dağıtmak gibi bir amacımız yok sadece yapılan bazı yorumlar konuyu farklı yerlere götürdü. Sen konuyu dağıttımı düşünmüssün kendince haklısın ama bende kendi doğrularımla hareket ediyorum. tepkim olan tek sey bu platformda siyasi reklamdır. İzin verinde görüşlerimizi paylaşalım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.