Abbas Güçlü ile Genç Bakış programını izlemeyeniniz yoktur. En azından kanalları dolaşırken denk gelmişinizdir. Program bu yayın dönemine kadar ülkemizde çeşitli şehirlerde bulunan üniversiteleri dolaşıyordu. Ama format değişimine giren programda artık iller geziliyor ve bu illerin kültürü, mutfağı ve de sorunları tartışılıyor. Dün gece İzmir'deydi. 3-4 saatlik program boyunca şehrin sorunları tartışıldı, yer yer kültürü anlatıldı. Programın başında Gazintep'e de gidileceğinden bahsetti Abbas Güçlü. Bu noktada Gaziantep'te yapılacak programda Nizip'imizin de yer alması hiç fena olmazdı. Bu konuda şimdiden lobi yapılması gerekiyor. Nizip'in sorunları özellikle Zeugma'sı Niziplilerce anlatılmalıdır. Ayrıca işsizlik, göç, tarım gibi konular da ele alınmalıdır. Unutulumamalıdır ki bu program gerçekten ülkede ses getiren bir programdır.
Dün geceki programa İzmir Büyükşehir Bld. Bşk., İzmir Valisi, İzmirli sanatçılar, gazeteciler, iş adamları ve de halktan birkaç kişi katıldı. Sanırım izleyen programlarda da aynı tarzda konuklar olur.
saldiray27;125598 wrote:bence de çok güzel tanıtım için kullanılabilir ama konukların bu noktada önemi çok büyük tabi ki...
Antep'in en büyük ilçelerinden biriyiz Kendimizi tanıtmalıyız. Bunun için ne gerekirse yapalım. Günü belli ise kendimizi ayarlayıp o gün o platformda olalım.
İlçemizin tanıtılacak baya özelliği var Başta Zeugma olmak üzere.
Abbas bey gerçekten güzel program yapıyor. Etkili bir kaç hemşerimizin orda olması ilçemize güzellikler katacaktır...
Orti bu güzel konuyu bizimle paylaştığın için çok sağol.
Orti millet klavye başında memleket kurtarmaya devam etsin. Ben programa en azından seyirci olarak katılmanın yollarını araştırıyorum. Başka türlüsü zaten yel değirmenlerine karşı Don Kişotluk olur...
Gökhan Dokuyucu;125781 wrote:Antep'in en büyük ilçelerinden biriyiz Kendimizi tanıtmalıyız. Bunun için ne gerekirse yapalım. Günü belli ise kendimizi ayarlayıp o gün o platformda olalım.
İlçemizin tanıtılacak baya özelliği var Başta Zeugma olmak üzere.
Abbas bey gerçekten güzel program yapıyor. Etkili bir kaç hemşerimizin orda olması ilçemize güzellikler katacaktır...
Orti bu güzel konuyu bizimle paylaştığın için çok sağol.
orit bende orda olmayı çok isterdim ancak okulda bazı dersle ilgili pürüzler var ancak senle gelmek isteyen Nizip sever arkadaşlarımız olacağına inanıyorum. Arkadaşlar kimler gitmek ister Subutayla irtibata geçin beraber araştırın!!!
abi Öğrenci KimLiğimiz Yok ama Çok isterdim Katılmayı. yüksek Okul YetKililerinden GörüşüLüp nizipte okuyan NizipLi arkadaşLarın Katılmasını sağlamak Lazım. Elimize Geçen Fırsatı değerLendirip ilçemizin adını duyurmak lazım. bende yaKından Takip ediyorum o Programı güzel Fikirler Ortaya SunuLuyor.