Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Emniyet Müdürlüğünden tatbikat

Görüntülenme: …

peerless Üye
İlçe eminiyet müdürlüğü tarafından son günlerde terör ve sabote eylemlerinin artmasıyla nedeniyle bir tatbikat düzenlendi. Askerlik Şubesine saldırı tatbikatında Sivil bir polis memuru motosikletle Şubeye saldırı düzenleyerek kaçmak istedi. Ancak kapıdaki askerin şahısı durumu hemen fark etmesi ve durumu komutanına bildirmesi üzerine verilen eşgalle saldırgan kılığındaki polis sözde saldırıdan 5 dakika sonra verilen eşgalle yakalandı.Tatbikatı gerçek zanneden cevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Ancak duyarlılıklarını göstererek hemen 155 polis imdatı aradılar ve saldırıyı düzenleyenin eşgalini verdiler. 155 polis imdat hattını adeta kilitleyen vatandaşlar polisi ihbar yağmuruna tuttu. Daha sonra tatbikatın olduğu yere gelen İlçe emniyet müdürü Abdulkadir Durmuş vatandaşlara duyarlılığından dolayı teşekkür ederek polislerede teşekkür etti.

Emniyet Müdürlüğünden tatbikat
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Nizip kadar askerine, polisine sadık başka bir yer yoktur.
Gökhan Dokuyucu Üye
Türk polisine ve Askerine Nizip halkının güveni sonsuzdur.

Ancak şunu demeden geçemiyorum; Nizip'te çoğu devlet dairesine X ray cihazı eksik durumda.
Ve el X ray cihazları da yok denebilecek kadar mevcut. Bunlarda demin edilse Nizip'teki asayiş daha iyi olacak diye düşünüyorum...

Resim kaynağı
mehmet karakaş Üye
x ray cihazı olan hükümet konağında ne yapılıyorki.Polis sanki vakit geçirmeye gelmiş havasında
yalnız kurt Üye
nizip emniyetti ve askerleri kutlarım gayet başarılı bir tatbikat
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
bide nizip emniyet müdürlüğünde güvenlik zaafı var diye düşünüyorum çünki girişte XRAY cihazı yokkk
geçen gün gittiğimde şöyle bi bakındım çevreye hem ıssız bi yerde hemde güvenlik kontrolü yok
ALLAH POLİSLERİMİZİ ASKERLERİMİZİ DEVLETİMİZİ KORUSUN

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim