Genç Muhabbet

Nizip.com Almanya Bulusmasi

Omer Copur Üye
Merhabalar, Hep Turkiye'dekiler bulusup bize hava atacak degiller ya, bu sefer de biz bulustuk:). Sonunda sitemizin saygi deger agabeylerinden Cetin Abi, veya sitede bilinen adiyla "Pala" ile bulusma firsati bulduk. Gecen pazar gunu beni taa Heidelberg'ten aldirtarak buyuk bir jest yapan Cetin Abi tek kelime ile mukemmel bir pazar gunu gecirmeme vesile oldu. Heilbronn'a gidince ozenle hazirlattigi ciger durumu ile kahvalti yaptik. Daha sonra orada insa ettikleri caminin icini gezme firsati buldum. Ayrica Turkiye'nin farkli yorelerinden gelen bircok insanla tanistim. Tabii ki bunlarin buyuk bolumunu Antepliler olusturuyordu:). Antepliler bir araya gelir de kebapsiz olur mu? Ali Usta yaptigi kebaplarla bizlere parmaklarimizi yedirtti. Cetin Abi'nin kebap konusundaki hunerini de burda es gecmemek lazim tabi. Yemekten arta kalan zamanlarda cay esliginde uzun bir sohbet yaptik. Tabii ki asagidaki resimde gordugunuz gibi, admin abimizi arayip kendisini nizip.comun bu "faaliyeti" hakkinda bilgilendirdik. :)) Cok guzel bir gun gecirmistik; ama vakit su gibi akip gitmisti. Bir gunlugune Antep'e gelip geri gitmistim sanki. Beni tekrar Heidelberg'e birakitiginda en kisa zamanda tekrar bulusmak icin sozlestik. Nizip.com Almanya Bulusmasi Mehmet Akif abi ile telefonda gorusurken. Nizip.com Almanya Bulusmasi Resmi aç
admin Yönetici
2 değerli dostumun buluşması beni ne kadar mutlu etti anlatamam. Nice yeni dostluklara İnşaallah.
alakus Üye
Bu yaz Nizip.com toplantısını Almanya damı yapsak acaba ?
ibrahim Üye
alakus;121385 wrote:Bu yaz Nizip.com toplantısını Almanya damı yapsak acaba ?
ibrahim abi uçakmı kiralayacaksınız :) ömer kardeşimin ve çetin abimizin gurbet ellerde birlikteliği mutluluk verici,Allah bozmasın...amin
alakus Üye
Bir tur şirketi ile anlaşırız ibocan olmazmı ?
pala Üye
Sevgili Ömer çok ağırbaşlı ve mülayim bir kardeşimiz, hafta sonu birlikte olduğumuz saatlerde ana konu Nizip ve özlemlerimizdi, azda olsa hasret giderdik, memleket kebapları ile birlikte sohbetimizde hep dostların kulaklarını çınlattık, tabii bu arada sayın Admin'e de anında bilgi aktarımı yapıp rapor verdik. Kapımız ve gönlümüz tüm hemşehrilerimize açık imkan bulabilecek tüm dostları bekliyoruz.
pala Üye
alakus;121385 wrote:Bu yaz Nizip.com toplantısını Almanya damı yapsak acaba ?
Kalacak yer ve ağırlama konusunda kaygınız olmasın başımız üstünde yeriniz var, laf olsun diye değil Ömer şahit oldu kalacak yerimiz geniş, neden olmasınki !

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim