Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Sahte SSK müfettişi tutuklandı

Görüntülenme: …

peerless Üye
Nizp'te ki fabrika ve işletmelere giderek kendini sigorta müfettişi olarak tanıtan İbrahim Harun Özkök, kendini sigorta müfettişi gibi tanıtarak para istedi. Bu kişilerden sigortasız işçi çalıştırdıkları için ceza keseceğini veya işyerini kapatma cezası gibi cezalar vereceğini söyleyerek tehditler savuran sahte müfettiş, kişi başına 500 ytl para veririlerse hiçbir işlem yapmayacağını ifade işletmecilere belirtti. Durumdan şüphelenen bir iş yeri sahibi 155’i arayarak ihbarda bulundu. Şahıstan şüphelendiklşeri için ihbar eden iş yeri sahipleri sahte müfettişin para almak isterken suçustü yakalanmasını sağladı. İlçe emniyet müdürlüğü tarafından gözaltına alınan sahte müfettişin daha öncede aynı suçtan bir çok sabıkası bulunuyor. Mahkemeye çıkarılan sahte müfettiş tutuklandı.

Sahte SSK müfettişi tutuklandı
Mustafa KANAL Üye
Gerçek SSK müfettişleri bir zahmet gelir,Nizip'te yapılması gerekli denetimleri yapsalardı şayet bu sahte müfettişler töremezlerdi.Sahte müfettiş ne yapsın baktı gerçeği gelmiyor denetime, bari ben gideyim demiştir.
kasapoglu Üye
Valla Mustafa dediğin gibi olursa çok esnafımızın canı yanar:)
Mustafa KANAL Üye
kasapoglu;121486 wrote:Valla Mustafa dediğin gibi olursa çok esnafımızın canı yanar:)

Herşey kanun nizam çerçevesinde olup Resmi prosedürlere uygun olursa kimsenin canı yanmaz ben inamıyorum Nizip'te kanunsuz ve resmi prosedüre uymayan işveren olduğunu.Hepside uyuyordur resmiyete kanımca

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim