selamün aleyküm.. umarım beni hatırlamışsınızdır :)) yaklaşık 7 aydır yazamıyordum, malumunuz artık askeriz , öyle her canımız istediğinde nete giremiyoruz:(( hem sitede bazı değişiklikler olmuş, üyeliğim iptal edilmiş yada ben şifremi bitürlü hatırlayamdım, hal böyle olunca da yeni bir üyelik aldım. gitti bizim 3000 mesaj :(( inanın burayı çok özlemişim ya, ne güzel günlerimiz oldu nizipte, osmanlı parkında toplantı, adminin köyünde mangal partisi, aksoy abim ve diğerleriyle kermes v.s...... yukarıda başlıkta da yazdığım gibi daha şafak karanlık ama elbette zaman gecmeye mahkum, birgün yine aynı kentte aynı havayı soluyacağız inşallah.. şimdilik Allah'a emanet olunuz. dua temennisiyle........
ooo namı diğer AKHONOTON gelmiş, :)
valla özlettin kendini asker arkadaşım, yoksa izinde ve de Niziptemisin...
şafak konusunda bence karanlık değil zifiri karanlık :D
abi bizde seni özledik yaw hele o akşamları senın sunduugn muzik programını çok özledik abi hayırlısıyla tezkerını al ve seni tekrar burada görmek ıstıyoruz abi....
yok nizipte değilim ibrahim izmitteyim kardeşim. daha 225 gün burdayım :(( mehmet bende özledim sizi ama ne fayda askerlik işte... hafta sonları yazmaya çalışacağım bundan sonra. dua etmeyi unutmayın.
Sezer seni uzun zaman sonra da olsa burada yazarken görmek ne güzel. Hayırlı tezkereler. Ama şunu da belirteyim abilerimiz şafak saymakla bitmez diyorlar... :)
selamün aleyküm. uzun zamandır giremiyordum bakıyorumda bazı arkadaşlar şafağımla dalga gecmişler, benim kaldı 170, daha bot bağlamamış olanlar düşünsün askerliği :))
inanın bende sizi çok özledim. ama askerlik işte çok fazla nete girme imkanımız yok. inşallah askerlik bitince bunların acısını fazlasıyla çıkarıcam. nasip ise 21 ağustosta çıkıyorum 22'de ordayım inşallah. dua etmeyi unutmayın tüm mehmetçikler dularınızı bekliyorlar.. bidahaki girişime kadar kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun... bu arada askerin tanımını yanlış yapmışsınız. asker= sabah 6'da kalkan, gece 10'da yatan, nöbetsiz günü olmayan, 15 ytl maaş alan vefakar ve cefakar türk erkeğidir :)) selametle kalın.......
s.a nasılsınız? umarım hepiniz çok iyisinizdir. az kaldı geliyorum. şafak 61.. kusura bakmayın uzun yazamayacağım. hepiniz kendinize çok iyi bakın dua ile.... s.a