selamün aleyküm..
umarım beni hatırlamışsınızdır :)) yaklaşık 7 aydır yazamıyordum, malumunuz artık askeriz , öyle her canımız istediğinde nete giremiyoruz:((
hem sitede bazı değişiklikler olmuş, üyeliğim iptal edilmiş yada ben şifremi bitürlü hatırlayamdım, hal böyle olunca da yeni bir üyelik aldım. gitti bizim 3000 mesaj :((
inanın burayı çok özlemişim ya, ne güzel günlerimiz oldu nizipte, osmanlı parkında toplantı, adminin köyünde mangal partisi, aksoy abim ve diğerleriyle kermes v.s......
yukarıda başlıkta da yazdığım gibi daha şafak karanlık ama elbette zaman gecmeye mahkum, birgün yine aynı kentte aynı havayı soluyacağız inşallah..
şimdilik Allah'a emanet olunuz.
dua temennisiyle........
Okul Arkadaşların Burada
Daha Şafak Karanlık...
ooo namı diğer AKHONOTON gelmiş, :)
valla özlettin kendini asker arkadaşım, yoksa izinde ve de Niziptemisin...
şafak konusunda bence karanlık değil zifiri karanlık :D
abi bizde seni özledik yaw hele o akşamları senın sunduugn muzik programını çok özledik abi hayırlısıyla tezkerını al ve seni tekrar burada görmek ıstıyoruz abi....
yok nizipte değilim ibrahim izmitteyim kardeşim. daha 225 gün burdayım :((
mehmet bende özledim sizi ama ne fayda askerlik işte... hafta sonları yazmaya çalışacağım bundan sonra. dua etmeyi unutmayın.
abı ne kalmıs ki şurada yaw hayırlısıya gelde bız dua ederız sana saygılar abi
belini kırmışsın kardeşim yarısı aydınlanmış şafağın Allah kolaylık versin...
Mustafacım istersen gerçekleri söyle, cocuğu ümitlendirme bas baya daha onun şafağı zifiri karanlık işte :DMustafa Bilici;119315 wrote:belini kırmışsın kardeşim yarısı aydınlanmış şafağın Allah kolaylık versin...
abi sende adamın içini karatma be :D
Sen gideli radyoların bile tadı kalmadı, 4 gözle bekleniyorsun, ne kalmış şunun şurasında
''Geçer, geçer bunlarda geçer''.
vay aslan abim benim be...sen bakma abi metale o nişanlandı biliyon demi?:))hayırlı tezkereler abii umarım en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle...
asker akhonoton bitmiş askerliğin yav:) darısı bizim başımıza...
Eee askerde de şiir okuyon mu komutanlara :)
bak ben senin için bir şiir yazdım:D

Güzel şiirmiş...
gercektende guzel şiirmiş desenize bizde bu şiirdeki tanıma uyacaz...
valla memet uymayanlarıda uyduruyorlar akhonotonun uydugu gibi :)
Yaw bu arada akhonotoncum hakikaten 7 ay oldumu yaw, bende daha diyorum bu çocuk dağıtıma ne zaman gelecek :)
bakalım ibrahim abi inş. bızde uyum saglarız yoksa işimiz var :p
Sezer seni uzun zaman sonra da olsa burada yazarken görmek ne güzel. Hayırlı tezkereler. Ama şunu da belirteyim abilerimiz şafak saymakla bitmez diyorlar... :)
Bu Sezer daha hayattamı yaw...? Özledik valla...Gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler ya...Doğruymuş meğer..
vay sezer abicim daha bitmedi mi yav şu eskerlik gidelin teeeeeeeeeeyy ne zaman oldu...
selamün aleyküm. uzun zamandır giremiyordum bakıyorumda bazı arkadaşlar şafağımla dalga gecmişler, benim kaldı 170, daha bot bağlamamış olanlar düşünsün askerliği :))
inanın bende sizi çok özledim. ama askerlik işte çok fazla nete girme imkanımız yok. inşallah askerlik bitince bunların acısını fazlasıyla çıkarıcam. nasip ise 21 ağustosta çıkıyorum 22'de ordayım inşallah. dua etmeyi unutmayın tüm mehmetçikler dularınızı bekliyorlar..
bidahaki girişime kadar kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun...
bu arada askerin tanımını yanlış yapmışsınız.
asker= sabah 6'da kalkan, gece 10'da yatan, nöbetsiz günü olmayan, 15 ytl maaş alan vefakar ve cefakar türk erkeğidir :))
selametle kalın.......
Sezer hayattamısın,bir şey kalmaış şunun şurasında,ha gayret.Ara sıra bulunduğun yerden Nizip com'la hasret gider.Selamlar
Kuru fasülyenin geri tepmesiyle çalışan
keple bot arasına sıkışmış insan.
adammı öldürdün arkadas 170 dimi
sezer abi beklıyoruz seni
Yav gerçekten bu çocuk asayiş komutanının yolunu falanmı kesti ne yaptı ? Ne bitmez askerlikmiş bu :)
s.a nasılsınız? umarım hepiniz çok iyisinizdir. az kaldı geliyorum. şafak 61.. kusura bakmayın uzun yazamayacağım. hepiniz kendinize çok iyi bakın dua ile.... s.a
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.