Şu an da İlçemiz de bulunan şehir mezarlığı, malumunuz üzerine, artık gelişen ilçemize baya küçük gelmekte olup,bir kaç yıl içerisinde maalesef cenaze defnetmeye yer kalmayacaktır.Şu anda zaten yeni aile mezarlğı, yer olmadığından almak mümkün değildir.Acaba yeni bir mezarlık yeri hakkında veya mevcut bulunan mezarlığın genişletilmesi hakkında belediyemizin bir çalışması varmı acaba?
Sorunlarımız Önerilerimiz
Akraba kafa yorduğum yok zaten:)Ben sadece mezarlık sıkıntısının yakın zamanda yani seninde dediğin gibi 2-3 yıl içerisinde sorun olabileceğini düşünerek bu konuyu gündeme getirme gereği duydum.Kamuoyuna saygıyla duyurulur:)
Nizip Asri Mezarliği
Görüntülenme: …
Zannedersem ayrı bir mezarlık yeri tesbit edilebilir. Çok acil olmasada önümüzdeki 2-3 yıl içinde sorun olabilir. Gerekli çalışmalar şimdiden yapılmaya başlanırsa iyi olur. Hem fazla kafa yorma akraba sen:) İnşallah bu millet,bu devlet kimsenin ölüsünü yerde bırakmaz.
dervisdörtbudak;118865 wrote:Zannedersem ayrı bir mezarlık yeri tesbit edilebilir. Çok acil olmasada önümüzdeki 2-3 yıl içinde sorun olabilir. Gerekli çalışmalar şimdiden yapılmaya başlanırsa iyi olur. Hem fazla kafa yorma akraba sen:) İnşallah bu millet,bu devlet kimsenin ölüsünü yerde bırakmaz.
Akraba kafa yorduğum yok zaten:)Ben sadece mezarlık sıkıntısının yakın zamanda yani seninde dediğin gibi 2-3 yıl içerisinde sorun olabileceğini düşünerek bu konuyu gündeme getirme gereği duydum.Kamuoyuna saygıyla duyurulur:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.