Nizipden Fotograf ve Videolar
Hep bakacam hepsi tablo gibin.
İlçemizden Cennet Manzaralarına Devam
Görüntülenme: …
meraba orhan bey cok güzel fotograflar buna diyecek bişeyim yok ama hergün dikkatimi ceken su belediyenin carsı camii ne bakan tabelası var tepedeki onuda bi cekseniz ne kadar temiz oldugunu göreceksiniz. bide ilcemizde bulunan Atatürk büstleri eskiden temizlenirdi ama su an bakımları yok buda var tabii..sadece bildireyim dedim pek de alanımda degil ama belki gözden kacmıstır dedim hatırlattım....selamlar herkese....
Dikkate alınacaktır kardeş
Hep bakacam hepsi tablo gibin.
SEVGILI DOSTLAR RESIMDEKI GÖLE NEREDEN GIDILIR BIRECIK BARAJINA GIDEN YOLDAN GIDILEBILINIRMI.
birecik baraj gölüne giderken, otoban çalışması olan yoldan sola döneceksiniz. Zeugmaya ulaşırsanız aynı bölgeye gelmiş olursunuz veya Zeugma'dan az önce sola dönüp gemi ile tekne turuda yapabilirsiniz.
tebrikler orhancığım!kişisel resim sergini ne zaman açıyorsun hayırlısı?bayağı bir arşivin oluştu ha!kolay gelsin..
Orhan beye has özel bir bölüm açtık hocam. İbrahim Şimşek hocamında böyle bir bölümü var ama onu tekrar ikna edemiyoruz ne yazıkki. Görürseniz ikna konusunda yardımcı olunuz lütfen.
resimdeki manzaralar yunanistan'ın zakynthos adası mı mubarek!!!!!
Demhat kardeş,hayırdır ya,karabatak gibi bir batıp bir çıkıyorsun,bu aralar msn de bile görüşemiyoruz,hayırdır?
EYVALLAH ABİ ŞAPKA ÇIKARIM TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ DOSTUM
files/pictures/5/3/20061005231533_1514_1.JPG [Eksik eski medya kaydı]
cep telefonu ile
cep telefonu ile
kasım bey, cep telefonu ile bile çok güzel olmuş, biraz daha soldan alman mümkünmü?
Elleriniz dert görmesin, deklanşörünüze zarar gelmesin. Kasım bey; bu resmi çektiğiniz zaman diliminde ve bu açıdan birde fotoğraf makinası ile çekebilirmisin, görüntü mükemmel.
Orhancığım, seni takibediyoruz takdire şayan çalışmaların var.
Orhancığım, seni takibediyoruz takdire şayan çalışmaların var.
Waaaw...Kasım abim,sen lüx yerlerde yaşıyon valla abi....En azından öyle tahmin ediyom,çünkü;
Gece vakti başkasının evine gidip fotoğraf çekmeye kalksan valla adamı döverler abi.... :))Şaka şaka...
Gerçekten hoş olmuş,makinana sağlık... :))
Gece vakti başkasının evine gidip fotoğraf çekmeye kalksan valla adamı döverler abi.... :))Şaka şaka...
Gerçekten hoş olmuş,makinana sağlık... :))
Yok Huzeyfe bunu da nerden çıkardın lüks falan, biz orada misafirdik iftardan sahura kadar
dolayısıyla gündüz ve gece görüntüleri alma şansımız oldu. Hepsi bu ayrıca makinamız da yok o resmi diğeri gibi cep telefonu ile cambazlık yaparak çektik...
dolayısıyla gündüz ve gece görüntüleri alma şansımız oldu. Hepsi bu ayrıca makinamız da yok o resmi diğeri gibi cep telefonu ile cambazlık yaparak çektik...
Cepten çektiğin belli abicim.... Biraz bulanık çıkmış....
Bir başka objektiften aynı yer:
Bu arada Kasım Bey'e teşekkür ederim,bana bu fırsatı verdiği için.
files/pictures/8/48/20061011233433_2655_1.JPG [Eksik eski medya kaydı]
Bu arada Kasım Bey'e teşekkür ederim,bana bu fırsatı verdiği için.
files/pictures/8/48/20061011233433_2655_1.JPG [Eksik eski medya kaydı]
İnsan bakmaya doyamıyor ellerinize sağlık
Kasım abimizin sayesinde çekebildik. :))))))
Ama abi inan ilk defa çektiğim bir resme dakikalarca baktım. Gerçekten benim de çok hoşuma gitti.
Ama abi inan ilk defa çektiğim bir resme dakikalarca baktım. Gerçekten benim de çok hoşuma gitti.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.