Herkese selam, Nizip dışında okuyan Nizipli bir üniversite öğrencisiyim. Yabancı bir şehirde okul okumak ne demek biliyorum. Bu noktada Yüksek Okullu arkadaşlara bir sorum olacak. Sizce Nizip'teki Nizipli olmayan yüksek okul öğrencilerinin sorunları nelerdir? Cevaplarınızı her konuda bekliyorum. Burada yazacağınız cevaplardan Nizipcom dergisine haber hazırlamayı, dolayısıyla sesinizi duyurmayı hedefliyorum. Teşekkürler...
Anket
Sizce??
Çok güzel bir konu orti ancak bu konuyu MYO'dakilerin bilmesi gerek. Bu bağlamda MYO'daki arkadaşlara duyurmak işi onlarla iç içe olan derviş abi ve cumali'ye düşer...
Bu konuda bize yardımcı olurlarsa seviniriz...
Tabiki Yardımcı Oluruz Kardeşlerim...sorunLarını, SaymakLa Bitmez...En Başta Gelen sorun, Nizipde Yurt Olmaması...
ögrenciler için tabiki en önemli sorun kalıcak yer yani yurt,nizipte ayrıca şu sözleri duymuştum yüksekokulda okuyan ögrenciler geldikten sonra nizip baya degiştirdiler demişlerdi sürekli kızlar cafedeler erkekler arkadaşlarıyla rahat bir şekilde sokakta geziyorlar diye, bir kaç gençten bunu duydum esasında bizim gençlerimizinde biraz özgür olma hakkı var.Aileler çocukları çok kısıtlıyorlar ögrenciler bence nizip halkının bazı şeyleri aşması için önemli oldugunu düşünüyorum
Cuma Ali senden ve Derviş Abi'den ricam yüksek okuldaki öğrenci arkadaşlara bu anketi duyurmanız. Çünkü bu anketten çıkacak sonucun yetkililer nezdinde yankı uyandıracağını düşünüyorum. Nizip MYO'nun sitesine de link vereceğim. Teşekkürler...
CumaLi Budak;116206 wrote:Tabiki Yardımcı Oluruz Kardeşlerim...sorunLarını, SaymakLa Bitmez...En Başta Gelen sorun, Nizipde Yurt Olmaması...
SUBUTAY KARDEŞ BEN ULUBATLI RİCAN ÜZERİNE OYLAMA YAPTIK. EYVALLAH MEMLEKETİ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEYEN ADAMLARIN HER ZAMAN BAŞ ÜSTÜNDE YERİ VARDIR..
Teşekkür ederim kardeş. Herşey daha yaşanası bir Türkiye için...
TUĞRA34;116312 wrote:SUBUTAY KARDEŞ BEN ULUBATLI RİCAN ÜZERİNE OYLAMA YAPTIK. EYVALLAH MEMLEKETİ İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEYEN ADAMLARIN HER ZAMAN BAŞ ÜSTÜNDE YERİ VARDIR..
Fatih ve Gökhan kardeşlerim,
Bu tür gençlik ve eğitim konularına bilhassa Nizip ve yüksek öğretim sorunlarına duyarlı bir yapıda olduğunuz herkesçe bilinen bir gerçektir. Bu yolda her zaman yanınızdayız. Sizlerle omuz omuza yürümek bizlere dahada bir güven veriyor. Rabbim sayımızı arttırsın.
Fatih anket süresi uzun tutulursa öğrenci arkadaşları cumali ile birlikte yönlendirir sorunlarını alabiliriz.
Abi teşekkür ederim. Anketin süresini uzatalım. Ama ben bu konuyu derginin 2. sayısında işlemek istiyorum. Derginin basım tarihine kadar açık olacak zaten. Olmazsa 3. sayıya yetiştiririz.
dervisdörtbudak;116425 wrote:Fatih ve Gökhan kardeşlerim, Bu tür gençlik ve eğitim konularına bilhassa Nizip ve yüksek öğretim sorunlarına duyarlı bir yapıda olduğunuz herkesçe bilinen bir gerçektir. Bu yolda her zaman yanınızdayız. Sizlerle omuz omuza yürümek bizlere dahada bir güven veriyor. Rabbim sayımızı arttırsın. Fatih anket süresi uzun tutulursa öğrenci arkadaşları cumali ile birlikte yönlendirir sorunlarını alabiliriz.
Ben nizipli olmama ragmen kendi açımdan ccevapladım...
anketi oyladım. oyumu açıkça barınma konusa kullandığımı burayada yazmak istedim.
Teşekkürler ilginize...
Ankete katılım sayısını 100'e dayandırabilirsek çok daha iyi olacak. Bu konuda Derviş Abi ve Cuma Ali'den gayret bekliyorum. Herşey daha yaşanası bir Nizip için...
Böyle konulara degındiginiz için teşekkurler.bu konunun ne kadar önemli oldugunu gurbette okuyan bilir...
onemli olan bu tur dusunceyi hayata gecirmektir
Elbette, amacımız zaten bu türden çalışmaların siteyle sınırlı kalmaması. Dergimizde bu konuyu sonraki sayıda işleyeceğiz. Teşekkürler.
hamburg27;120640 wrote:onemli olan bu tur dusunceyi hayata gecirmektir
arkadaşlar barinma konusunda çok sorun yaşıyorlar.(en fazla)öğrenci arkadaşlara ev verecek nizipli sayısıda bayağı azdır.yurtta yok.nasıl okuyorlar hayret vallahi:))))))))))))
bence icraata geçilirse güzel olur
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.