Tarih 8 Aralık diye çok korktuk! Acaba maç 8-0 biterde unutulurmu 6-0 diye ama,Allahtan korkularımız boşa çıktıda maç 2-0 bitti. 6-0 bizle ilelebet sonsuza kadar payidar kalacaktır.Kıyamam ben cincona tarih 8 Aralık diye yok öyle 8 kuruşa 8 köfte:) ha ha ha
Ne Kadıköyde yeniyorum ne Ali Samiyende Öyle mutsuzumki Feneri yendiğim günüm yok dert ararsan o da çok Öyle parasızımki, Bana kaderimin bir oyunumu bu Yendi Fenerbahçe verdi zulumu Dünyaya doymadan,Feneri yenmeden, göçüp gideceğim Yoksa Fenerbahçe’ye yenilmek boynumun borcumu Bıktım artık yenilmekten Yenilmekle bitermi bu FENERBAHÇE’nin azabı Bu yalnızlık bu dertler... Yeneceğim yeneceğim elbet bir gün yeneceğim... 6-0 yenilsek bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese kader Feneri yenmesek bile Geri dönmez artık giden sevgililer Her yenildiğinde ufkunda ağlıyor gözler Bitmeyen çilenin derdin Fenerbahçe’ye yenilmenin sarhoşuyum Kahredip geçiyor Fenerbahçe’ye yenildiğimiz en güzel günler Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle bitermi bu Fenere yenilmek Bu yalnızlık bu dertler...
oraya size galatasarayı eleştirecek şeyler yazmayın fotolar atmayın dedik sizde hemen böle bi konu açtınız yani bumudur??unutmayınki hala şampiyon bizizz kim ne dersede böyle olacak. iyilki bi kaç defa yenmişiniz ha biz yendiğimiz zamanları saysakk ohooo...hem yensekde yenilsekde gs gönüllerin şampiyonu warmı ötesii:):)
miksam hala konuşuyorsun ya 4 haftadır 90'da atıp maçı kurtarıyorsunuz bu defa yapamadınız hakem de yardımcı olmadı artık cincon belini doğrultamaz...
CİNCONLU ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN...
candy;115311 wrote:oraya size galatasarayı eleştirecek şeyler yazmayın fotolar atmayın dedik sizde hemen böle bi konu açtınız yani bumudur??unutmayınki hala şampiyon bizizz kim ne dersede böyle olacak. iyilki bi kaç defa yenmişiniz ha biz yendiğimiz zamanları saysakk ohooo...hem yensekde yenilsekde gs gönüllerin şampiyonu warmı ötesii:):)
Birkaç defamı; Candy. En son aldığımız bu galibiyetle 135. defa yenmiş oluyoz cinconu. Ha unutmadan söyleyeyim dile kolay cincona tam tamına 502 tanede gol atmışız,bunun 6 tanesini de 6 kasım 2002 de tek seferde atmışız bravo valla iyiki Fenerbahçeliyim..
arkaşalar tamam şu fb li daha fazla şımartmayalımmm istersenizzz tebik ediyoruzzz onlarıııı ve CEHENNEME BEKLİYORURZZ KENDİLERİNİİ...***GaLaTaSaRaY*** yensende yenilsende hep seninleyizz....
CumaLi Budak;115317 wrote:mustafa Abi İnş.. Kötüsüne Rast Gelmezsin. senin Bu Fanatikliğin Yüzünden bilmedende insanları İncitiyorsun Bunu Bil...
Senin gibi kötülere denk gelmessem yeter bana Cumali:) Ortamı germe cumallliiii:) Sanırım bir kişiyi incitiyorum onunda adı Cumallii BUDAK:) Ufakta bir Not: Artı; hiçde fanatik değilim, Cumali. Sen de beni fanatik sandınya, helal olsun. Sen öyle sanarsan sitede beni yakınen tanımayanlar ne sanar acaba? Şu linke bir tıklada anla ne olduğumu yinede teşekkürler hakkımda olan düşüncelerin için....
Sevgili cinconlu kardeşlerim, sizce Fener neden sürekli cinconu yeniyor...
geçen seneki alisamiyendeki övünüp gurur duyduğunuz maçı hatırlıyorsunuzdur. cinconlu taraftarlar sahaya su atmaktan maçı izleyip takımlarını destekleyemediler velakin netice ortada fener galip...
dünkü maçta da yine taratarlar vardı ama bu seferki cinconlu değil Fenerbahçeli taraftarlardı, sanırım nasıl maç izlenmesi gerektiğini ve takımına nasıl maç kazandırması gerektiğini ve deeeeeeeee aslanı nasıl kediye çevirdiklerini görmüşsünüzdür.
Ve lakin artık öğrenin, nasıl taraftar olunacağını...ama yukardaki cinconlu arkadaşların yazısına baklırsa daha uzunca bir süre öğrenemeyecekler :D
ahhhhh 8 aralık ahhhhhhhhhhhh
offffffffff oooffffffffffffff hayatta herzaman yenmememiz gerekdiğini biliyoruz hayattaki yokuşlarda bazı takılmalar yapıyoruzz oyüzden siz yendiğiniz zamanlaı şu değersiz anılarınız anladığım kadarıyla hiç unutmayacaksınız.... neyseki biz sizin gibi değiliz her seferinde sizin başınıza kalkmıyoruzzz.....
Mustafa Kanal abi Rövansa İstanbula bekleriz seni gelde Ali Sami Yen cehennemini nizip.comun en fanatik fenerlisi olarak sana taddıralım.o zmn hissettiklerini burda arkadaslar ile paylasırsın.:D
mustafabilici;115334 wrote:miksam hala konuşuyorsun ya 4 haftadır 90'da atıp maçı kurtarıyorsunuz bu defa yapamadınız hakem de yardımcı olmadı artık cincon belini doğrultamaz...
CİNCONLU ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN...
haftaya görüşelim seninle son dakika mı ilk dakika mı görücez artıkın
huseyinb88;115404 wrote:Mustafa Kanal abi Rövansa İstanbula bekleriz seni gelde Ali Sami Yen cehennemini nizip.comun en fanatik fenerlisi olarak sana taddıralım.o zmn hissettiklerini burda arkadaslar ile paylasırsın.:D
Gönder bilet ve uçak parasını gireyim Alisamiyen stadına Hüseyinciğim:)Çok çok ölürüm ölümden daha öte bir yol varmı be kardeşim...
miksam1988 yendiniz ama hala lideriz hatice ye degil netice ye bakmak lazım ama maç 2/0 lider Galatasaray :D
miksam merak etme haftaya lider oluruz
huseyinb88´isimli üyeden Alıntı Mustafa Kanal abi Rövansa İstanbula bekleriz seni gelde Ali Sami Yen cehennemini nizip.comun en fanatik fenerlisi olarak sana taddıralım.o zmn hissettiklerini burda arkadaslar ile paylasırsın.:D
hüseyın merak etme sizin gecen senede gorduk bu senede görürüz