Site ve Üyeler Hakkında

2.Dergimiz Haftaya Çıkmış Olacak

admin Yönetici
Nizip hakkında ilk sayısını çıkarttığımız dergimizin 2.sayısının basımı bitmek üzere. Tamamen ücretsiz dağıtılan, tasarımının, konularının ve dağıtımının tarafımızdan yapıldığı dergimizin, sadece basım masrafları için birkaç tane sponsor firma veya kurumla anlaşıldı. Gelecek sayılar için İlgilenen arkadaşlar bize ulaşabilirler.
M.KÜÇÜK Üye
Yıllık üye olsak aidatları peşin yatırsak faydalı olurmu. Olursa bir hesap numarası verirmisiniz.
admin Yönetici
Mahmut bey, şimdilik ücretsiz dağıtacağız. İşin içine para girince emeklerimizin pek anlamı kalmıyor, şimdiye kadar yaptıklarımızın tamamını ilçemiz için yaptık. Amacımız Nizip'i tanıtmak ve sevdirmektir. Sponsorlarla işi götürelim istiyoruz, hem onlar tanıtımlarını yaparlar hemde derginin masrafı çıksa yeter.
M.KÜÇÜK Üye
admin;112858 wrote:Mahmut bey, şimdilik ücretsiz dağıtacağız. İşin içine para girince emeklerimizin pek anlamı kalmıyor, şimdiye kadar yaptıklarımızın tamamını ilçemiz için yaptık. Amacımız Nizip'i tanıtmak ve sevdirmektir. Sponsorlarla işi götürelim istiyoruz, hem onlar tanıtımlarını yaparlar hemde derginin masrafı çıksa yeter.
Tamam hassasiyetinizi anlıyorum ama bir müddet sonra sponsorlarada sizede ağır gelir yani en azından Nizip dışındaki üyelere böyle bir şey düşünün sürekli hem dergi hem posta masrafı ağır gelir bence, ama yinede siz bilirsiniz.
DavutYILDIRIM Üye
admin;112858 wrote:Mahmut bey, şimdilik ücretsiz dağıtacağız. İşin içine para girince emeklerimizin pek anlamı kalmıyor, şimdiye kadar yaptıklarımızın tamamını ilçemiz için yaptık. Amacımız Nizip'i tanıtmak ve sevdirmektir. Sponsorlarla işi götürelim istiyoruz, hem onlar tanıtımlarını yaparlar hemde derginin masrafı çıksa yeter.
abi bu dergıyı nereden alabıleceyız
admin Yönetici
1.sayısı bende birkaç tane kaldı. 2.sayısı için sponsor alımı tamamlandı.
nizipli_mehmet Üye
abı bana bır tane ayırırsam sevınırım...
maco147 Üye
Sayin Admin derginin 1. sayisi elime gecti ( CETIN PALA ) sayesinde cok güzel olmus emegi gecen herkese tsk ederim.Isallah 2. sayisi da elime gecer memmun olurum. Birde teklifim var. ilerideki sayilarda olursa bütün nizip.com tüm üyelerini resimli olaraktan görmek cok güzel olur diye düsünüyorum. Bizim gibi yurtdisinda olanlar icin cok güzel olur. SAYGILARIMLA..........
dervisdörtbudak Üye
Çok kıymetli arkadaşlar dergiye olan ilginiz için hepinize teşekkür ederiz. Malumunuz ADMİN'inde dediği gibi büyük bir külfet getiren dergi basımı için sponsor yardımına ihtiyaç vardır. Çevrenizde bu tür reklam verecek yada sponsor olacak firma yada kişi arayışına girip sizlerde destek olursanız hizmeti en iyi şekilde sürdüreceğimizden emin olabilirsiniz. Sizler kendi çapınızda desteklerinizi esirgemeyiniz, dergi bir şekilde elinize mutlaka ulaşacaktır. Selametle.... NOT : Reklam ücreti olarak ben 200 ytl UĞUR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN ayarladım.
admin Yönetici
Ak-iş de bu sayıya sponsor olacağını bildirdi.
kılıçbalığı Üye
sayın admin kardeş tepedelen sigortanın reklamını geçerseniz bir katkıda bizden olmuş olur. selamlar.
admin Yönetici
İnşaallah. Teşekkürler
MurCan Üye
Sayın admin, Adana da Gaziantepliler derneği kuruldu. Derneğimize Antepin bütün İlçelerinden ve özellikle Nizip den büyük ilgi var Nizipli hemşehrimiz ve birçok bürokrat ve iş adamlarımızından katkıları ile bu derneğimizde bir kaynaşma ortamı oluşmaktadır. Burada derneğimize gelen konuklarımızın okuması için elinizde 1. sayı ve çıkacak olan 2. sayı dan temin edebilirseniz. seviniriz. Kurban bayramında nasip olursa Nizip'e geleceğim. bir yanıt verecek olursanız sevinirim.
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
HERKESE TEŞEKKÜRLER çok güzel bi dergi daha olacak inşallahhhh ilk sayı muhteşemdi :) darısı ikinci sayıya herkese hayırlı çalışmalar dilerim
admin Yönetici
MurCan;115733 wrote:Sayın admin, Ben Adana da görevim icabı bulunmaktayım. Adana da Gaziantepliler derneği kuruldu. Derneğimize Antepin bütün İlçelerinden ve özellikle Nizip den büyük ilgi var Nizipli hemşehrimiz olan Vali yardımcısı Sayın Reşat ÖZDEMİR, Emniyet Müdür Yrd. Ali Yaşar AÇIKBAŞ ve birçok bürokrat ve iş adamlarımızından katkıları ile bu derneğimizde bir kaynaşma ortamı oluşmaktadır. Burada derneğimize gelen konuklarımızın okuması için elinizde 1. sayı ve çıkacak olan 2. sayı dan temin edebilirseniz. seviniriz. Kurban bayramında nasip olursa Nizip'e geleceğim. Olumlu bir yanıt verecek olursanız telefon numaram ( 0 505 542 79 27) saygılar..... Ayrıca, Adanaya geldiğinizde derneğimize çay içmeye bekleriz.
Öncelikle birlikteliğinizi yürekten kutlarım. Her bölgede dayanışma içerisinde olmamız lazım. Dergi şuan elimde kalmadı ama İstanbul'dan birkaç tane istettim. Kurban bayramının3.günündeki buluşmamızda alabilirsiniz. Selamlar.
admin Yönetici
Size yollamayı unuttum kusura bakmayın. 2.sayı ile beraber yolayacağım İnş. Bu arada 2.sayıdan bedava almak isteyen arkadaşlar bize bilgilerini ulaştırılarsa, kargo karşı ödemeli yollayabiliriz. Dergimiz ücretsizdir. Sonraki sayılar içinse sponsor firmalara ihtiyacımız devam ediyor.
nizip27700 Üye
Sevgili Hacı Mehmet gardaşım. Bana 1. ve 2. sayıları ayırırsan sevinirim. Biliyorsun Antepten akşam 8 gibi dönüyorum.O yüzden sana ulaşmam çok zor. Böyle bir hazineden bende mahrum kalmak istemem. Her zaman olduğu gibi Yâradana emanetsin....

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim