Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Yatılı ilköğretim Bölge Okulundan İlginç Uygulama

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
Nizip yatılı İlköğretim bölge okulu okuldan kaçan öğrencilere yönelik ilginç bir uygulama başlattı. Nizip yatılı ilköğretim bölge Okulu fen bilgisi öğretmeni Abdullah Bayram Gürdal devamsız öğrencilerin okula severek devamını sağlamak amacıyla öğrencilerin sevdikleri hayvanları getirip okulda beslemeleri için okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte bir hayvan barınağı yaptıklarını söyledi. Yaklaşık 1 aydır yaptığımız hayvan barınağından güzel sonuçlar aldığını ifade eden Gürdal, özellikle Kuş meraklıları öğrenciler evlerine gidip kuş uçurmak için okuldan kaçarak devamsız kaldıklarını ifade ederek okuldan kaçmamaları için kuşlarını getirip okul bahçesinde yaptığımız hayvan kümesinde oynayabildiklerini söyledi. Gürdal ayrıca hayvan kümesinde Tavşan, Tavuk, ve Horuz gibi hayvanlarında bulunduğunu söyledi.

Resmi aç
nizipli_mehmet Üye
gerçekten ilginç bir uygulama
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Olumlu yönünü düşünürsek faydalı buluyorum. Eminim değerli öğretmenimde sırf o çocukları kazanmak için bu girişimde bulunmuştur. Zaten şu sıralar Nizip Yatılı Bölge Okulunda çok güzel çalışmalar oluyor.
mehmet2763 Üye
gerçekten güzel bir uygulama, Hocamı tebrik ediyorum...
M.KÜÇÜK Üye
Vallahi mükemmel. Bu iş öyle herkesin yürek uzatacağı bir iş değil.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim