Bugün öğretmenler günü. İlk öğretmeninizi hatırlıyor musunuz?
Öğretmen deyip de geçmemek lazım. Onlar bizim hayattaki ilk liderlerimizdir. Bizim dünyaya, aile dışına doğru ilk açılışımızlardır. Okula başlayan bir çocuk, anne babasından daha çok öğretmenini görür. Onun tutum ve davranışlarını örnek alır. Hatta çoğu insan fıtrat olarak ilkokul öğretmenine benzer. Çünkü henüz körpecik bir fidan olan çocuğa can suyunu ilkokul öğretmeni verir.
Bugün öğretmenler günü. İlk öğretmeninizi hatırlıyor musunuz?
Genç Muhabbet
Öğretmenler Günü ve İlk Öğretmeniniz...
Benim ilkokul öğretmenim Behçet Yalçınkaya idi. Salih Ekmekçi İlkokulu'ndan. Ben okula çok zor alıştım. Alışma sürecinde günlerce okuldan kaçtığım olurdu. Hatta bir keresinde okuldan kaçıp kümese saklanmıştım. :) Bir keresinde de okulun yakınında, bize ev işlerinde yardıma gelen teyzenin evine gitmiştim. Okula alışmamda Behçet Öğretmenimin payı çok büyüktür. Onun gösterdiği sabır ve ilgi ile okula alıştık. Öğretmenim ellerinizden öpüyorum...
............................
ilk hocammm Edip Kırat hocamdııı CumHuriyet ilk öğretim okulunda bizim bitanecik cumhuriyetin birick hocasydııı kendinin ve tüm öğretmenlerimizn öğretmenler günün en icten dileklerim ile kutlarımmm saygılarımla..
benim ilköğretmenim Atilla Tekçe idi....
iSLİM ÖZCAN ELLERİNDEN ÖPERİM ÖGRETMENİM
subutaycım unutulurmu hiç ilk öğretmen bide olsa aynı sınıfta okuduk...nizipli_subutay;110639 wrote:Benim ilkokul öğretmenim Behçet Yalçınkaya idi. Salih Ekmekçi İlkokulu'ndan. Ben okula çok zor alıştım. Alışma sürecinde günlerce okuldan kaçtığım olurdu. Hatta bir keresinde okuldan kaçıp kümese saklanmıştım. :) Bir keresinde de okulun yakınında, bize ev işlerinde yardıma gelen teyzenin evine gitmiştim. Okula alışmamda Behçet Öğretmenimin payı çok büyüktür. Onun gösterdiği sabır ve ilgi ile okula alıştık. Öğretmenim ellerinizden öpüyorum...
ömer daban
ilkögretmenım Yüksel Açılmıştı saygılarımı sunuyorum
Sanırım siz de Salih Ekmekçi'den mezunsunuz...
hattüç;110956 wrote:ilkögretmenım Yüksel Açılmıştı saygılarımı sunuyorum
mesude Kuşaksiz
İlk Öğretmenim Gülsüm KANAT
İlkokul ise Talat DİNÇ ve AYŞEGÜL TAŞDELEN ve İHSAN GÜZEL
ilk öğretmenim cumhuriyet ilköğretım okulunda MÜJGAN KILIPARLARDI SEVGİLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM TÜM ÖĞRETMENLERE...
Ilk Ogretmenim Ali Alkan I.ö.o Semsettin Cevik Ti Hepsine Saygilarimi Sunuyorum
Yaa başkan tabi ki. Hiç Beçit Hoca unutulur mu? Sınıfın en çalışkanlarından biriydim. Ama ben bile az köteğini yemedim. Zaten o kötekler sayesinde başarıyı yakaladık. Elleri dert görmesin...
benbaskan;110768 wrote:subutaycım unutulurmu hiç ilk öğretmen bide olsa aynı sınıfta okuduk...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.