Okul Arkadaşların Burada

unihayat.org sitesinden Nizip'e kitap kampanyası

mahmut Üye
Merhaba arkadaşlar geçen gün internette gezerken bir sosyal site buldum ve kayıt oldum. bir baktım ki nizip mustafa nevzat tuncel ilköğretim okulu için kitap kampanyası adı altında grup kurmuslar ve herkes yardımcı olmaya çalışıyor bu benim çok hoşuma gitti.
Resim kaynağı
Resim kaynağı
HakanSahin Üye
duyarlı olmak çok başka bişiy
nizipli_mehmet Üye
ne tur kıtaplar verılebılıyor acaba?
mehmet gül Üye
vallahi güzel bir kampanya yardımcı olmak için üye mi olmak lazım?
mahmut Üye
size grubun açıklamasını yazayım burda gerekli açıklamalar var. ÜNİVERSİTELİ GENÇLİK İYİ OLAN HERŞEYİN ALTINA İMZASINI ATAR.... AMACIMIZ:­ Nizip Mustafa Nevzat Tuncel İlköğretim Okuluna Kütüphane Açmak YÜRÜTTÜK­LERİMİZ: Okulun olduğu Gaziantep'e kitapları göndermek için ulusal bir Kargo Firması ile anlaşıyoruz... O­kulun kütüphanesi için maddi destekte bulunmak isteyenler bunu okulun bize bildirdiği hesap üzerinden yapabileceklerdir..(O­kulun hesap numarasını bildirmesini bekliyoruz) Kita­p toplama anamerkezi belli oldu: SAHA MAHALLESI,KASAP ABO SOKAK NO=14 ZİRVE TEMİZLİK A.Ş. NİZİP/GAZİA­NTEP İllerdeki Kitap Merkezleri: İstanbu­l,Adana,Bolu,Zongulda­k,Diyarbakır,Kıbrı­s,Kocaeli,Samsun A­hmet arkadaşımız ilk etapta 1000 adet Afişi bizim için bedava hazırlıyor ve bastırıyor... Ü­NiVERSİTE GENÇLİĞİNE DÜŞEN GÖREV: Evinde yurdunda çantasında masasında okunmuş ve başkalarının onu okumasını bekleyen kitaplarını, kitap merkezlerine göndermek...Bizlerde onları Kütüphanemize göndereceğiz kardeşlerimiz okusun diye.. bildirileri . Kampanyada çalışacak bütün gönüllü arkadaslardan: Ad-soyad, şehir, e-mail, telefon ve kitapları toplayacakları merkezlerin adreslerini göndermelerini rica ediyoruz. (kargo konusunda gerekli) E-mail= rumeysa@turcekgenc.o­rg Hepimize kolay gelsin :) İllerdeki Gönüllüler: ----­------------------- ­ İstanbul : Rumeysa, Özge, İmran,Nameless ve Kader, Yavuz, Yasin Bolu: Kader Zonguldak: Hüseyin,Alper Mersin : Kader Kıbrıs:Ahmet Ga­ziantep: Eren, Ahmet Diyarbakır: Fikret Kocaeli (İzmit): Selin Adana: Bedirhan Samsun: Mustafa Ankara: Serap Muğla: Hasan Afiş Asarım Üni.de Diyenler: ---------­--------------------­---- Firdevs (Yıldız Teknik) Kader (İzzet Baysal) Beyza (Selçuk) Eren ve Fikret (Dicle ve Gaziantep) Fatih ve Cem (İTÜ) Mustafa (19 Mayıs Samsun) Kerem (Kocaeli) Emre(İst­anbul Ticaret) Zeynep ve Duygu (İst. Üni.Beyazıt Kampüsü) Kaan (Süleyman Demirel) Hasan (Muğla) Serap (Gazi) Haluk (Ege)
Omer Copur Üye
e guzel bi sey

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim