SİGARA İÇİYORSANIZ SOL TARAFTAKİ İÇMİYORSANIZ SAĞ TARAFTAKİ CİĞER SİZİN SEÇ BEĞEN AL
ABD’nin Minnesota eyaletinde yapılan ve sonuçları İngiltere'de yayımlanan Cancer adlı tıp dergisinde açıklanan bir araştırma, akciğer filminin sonuçlarını gören sigara tiryakilerinin hiçbir destekleyici uygulamaya gerek duyulmadan sigarayı bırakabildiklerini ortaya koydu. Araştırmaya göre akciğerde röntgen filmiyle yapılan kanser taraması sırasında, film sonuçları kendilerine gösterilen 901 hastadan, 14'ünün hiçbir etkiye ve desteğe gerek kalmadan bir yıl içinde sigarayı bıraktığı belirtiliyor. Bu oran, normal koşullarda sigarayı bırakma oranının tam iki katı.
ben sigara içmiyom ama benım kalbım resımde gosterılınden temızdır yanı baksanıza ya ne alaka acaba resımde sıgara ıcıyorsanız dıyo ama kalb tertemız diyo içimiyorsanız berbat yanı konuya hayran oldum :D :D
nizipli_mehmet;109885 wrote:ben sigara içmiyom ama benım kalbım resımde gosterılınden temızdır yanı baksanıza ya ne alaka acaba resımde sıgara ıcıyorsanız dıyo ama kalb tertemız diyo içimiyorsanız berbat yanı konuya hayran oldum :D :D
o kalp deil bikerem ciğer :D:D sizin meslek lisesinde biyoloji dersi filan yokmuydu daha kalp nerde ciğer nerde hangisi pek ayırt edemion aladıım kadarıylaa:):)
Bu Forumda EnÇok Morelimi Bozan Konu Bu... Yeter Şu Konunun yetkilisi Kimse Kapatsın. Bu Konuyu ne zaman okusam Bi Sigara Yakıyorum. Genelde Buraya Sigara içmeyenler yazıyor...
Orhan Çelik
İbrahim Alakuş
Metin Kılıçparlar
Derviş Dörtbudak
H.Mehmet Akpek
Müslüm coşkun
Kasım Böler
Allah aşkına Moreliniz Bozulmuyormu bu Konuyu Okuduğunuzda:D
arkdaşlar icenler kendi kendilene zarar vermekten başka bişi diil tabi cevrelerine daha cok zararları oluyo ama icen arkdaşalarımız halen bunun bilincinde diiller...!!!
arkdaşlar icenler kendi kendilene zarar vermekten başka bişi diil tabi cevrelerine daha cok zararları oluyo ama icen arkdaşalarımız halen bunun bilincinde diiller......!!