Pazar günü akşam saat 19:00'da Kamil Ocak stadyumunda Gaziantespor ile Galatasaray tarafından oynana süper lig müsabakasında 3 nolu maraton tribününde bulunan Nizipliler tarafından açılan afiş dikkat çekti. Maç başlamadan önce İstiklal marşı okunmak üzere bütün stadyum ayağa kalktı. İstiklal marşı okunurken 3 nolu maraton tribününde oturan bir grup Nizipli "Gaziantepsor'a ve yeni yönetime başarılar dileriz.Nizipliler" yazılı afişi açarak takıma ve yönetime başarılar dilediler. Geçtiğimiz gün Yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Kızıl'ın yönetiminde olan Bilal Çeker, Aydın Erbay, Y.Kenan Uygur ve denetleme kurulundaki Cuma Çınar'a ve Gaziantepsor'a destek vermek için açılan afiş stadyumda bulunan sporseverler tarafından alkışlandı. İstiklal marşı okunduktan sonra Şeref tribününde oturan Gaziantepsor başkanı İbrahim Kızıl ve yönetiminde bulunan Nizipliler ve diğer yöneticiler afişi açan Niziplileri desteklerinden dolayı teşekkür edip alkışladılar.
Destek devam ediyor ama malesef hakemlerin cinconu kayırmaları yüzünden takımımızın 3 puanı gasp edildi...cinconda alıştı nasılsa son dakikalarda uyduruk penaltılarla ve ofsayt gollerle puanlar kazanmaya...
Elbette konumuz gaziantepspor ve yöneticiler ama malesef ilimiz takımının galibiyeti gasp edildi bunu görmezden mi gelelim :)
orhan abi sen normalde cinconlu olmana rağmen Gaziantep - cincon maçlarında memleket takımını desteklediğini bildiğim için yorumuma katılacağını tahmin ediyorum :D
metal;105983 wrote:Orhan abi bu akşam bize gel fener maçını beraber izleyelim hatta bu gecenin önemi için sana fener formamıda giydirelim belki uğur getirir :)
orhan abı sen fener forması gıyeceksen bende ıkı tane var bırını hedıye edebılırım sana valla çok cıddıyım:p
Miksam maçta bende vardım fotograf makinası vardı yanımda ama arabada bıraktım almadım yanıma antepteki basın ve kameralar yansıdı afiş. Afişi ben ve benimle beraber maça gelen abilerimle beraber açtık. Amaki fotografını çekemedik ne yazıkki üzgünüm
Fenerli olduğunu anlamıştım zaten. Öyle bir ruh hali var Farkettim. Biz GS'liler olarak tarihimizle ispatlayamayacağımız bişey yoktur. (Afişide ıspatlarız )
Yaw Orhan Kardeşim Bakma Sen şu Ezikbahçelilere.adi üstünde Ezikler Işte.birak 1-2 Maç Kazandilar Tadini çikartsinlar.yakinda Normale Dönerler Merak Etme.elle Kolla Attiklari Gölleri Unuttular şimdi Haram Puandan Falan Bahsediyorlar. Yavuz Hirsiz Misali.eziksiniz Olum Ezikkkk.