Ay ben ölmimde kim ölsün....Komşulaaaaaaaaar...Dostlaaaaaaaaaar...Kendimi intihar etcem...Duydunuzmuuuuuuuuu...? Gökhan abim az önce mesaj attı bana...Metal elementi sözleniyormuş...Amanııııııııııııııın....Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz...Yıldızlar bile tutamaz... Resim kaynağı
İşallah önümüzdeki hafta içinde söz kesilip kurban bayramındada nişan olacak Allah utandırmasın.Darısıda sitedeki bekar kardeşlerime nasıl olsa öz kardeşimi sözleyip başını bağladım.Gerçi sitedeki diğer bekar kardeşleriminde bizim ibocandan farkları yok hepside şaka bir yana öz ler benim için.
Evlenecek olmasına en çok ben sevinecem galiba. Ne zaman evlerine gitsek yaşlı annesine zahmet veriyorduk. Enazından bundan sonra ailece daha rahat geleceğiz. İbocan gelin arabanı ben sürecem tamammı ? Nikah şahidin Admin,sağdıcın Coşkun,yumurta ekmek dağıtıcında Huzeyfe olacak. Gökhan'da konvoya şeker dağıtır damdan. :)
Tarhan;105767 wrote:Kız tarafı oğlan iyi mi diye admine sormuşlar..Admin daha bi şey sölememiş.Yani daha kesin bi şey yok...vermeyebilirler kızı :))))))
Valla atı alan Üsküdarı geçti Tarhan kardeşim.Sen ne desende boş artık:)
Şaka bir tarafa Allah cümlemizden ve cümlenizden razı olsun.Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah temennim budur.Her şey Allahtan hayırlısı.
İyi niyet ve temennileriniz için teşekkür ederim...Hakkımıza hayırlı olmasını dilerim Allahtan.
Huzeyfeyi bu kadar üzdüğüm için üzgünüm ama napalım onun daha büyümesi lazım, yumurta ekmek dağıtacağı için sanırım biraz teselli olur :)