nızıplısaıde fevzı benım akrabam ve de kardesım kadar severım ama ıste erkek dayanısması olunca onu da karsıda goruursun merak etme ama aslında ıyıdır
Genç Muhabbet
offfffffff offfffffffffffffff
ele ya mehmet dertli etmeyin sizde alla alla
oda iyi biri eminim yani zaten bu sitede kimseden kötülük görmedim daha cok sükür
:) Aktif Sohbet (:
Görüntülenme: …
ghost ben ilk adım degil adım ata ata maratona katıldım ama karsıdan bir adım göremedik bu nasıl olacak peki kardesim
haklısın ama ghost ustunluk dıye bır sey yok bence eşitiz cunku kosullarda eşit ama erkek hep ilgi gösterırse bırazda ilgi bekler görmeyınce baska taraflara yönelir oyun ve arkadaş gibi ama bende ne söledım demı sanki çok yamışım gibi :p :p :p
offf miksamm yafs sana off sabahtan beri cevapp bekliyorumm özel mesajj gonderirsin artıkk acı cekmeden öldürenn hap warmı? warsaa lütfenn sonuc ne kadar olursa olsun... almaya hazırımm ben.. lütfenn özel mesaj at yazmicam buraya cunku...!!!
bn gideyim arkadaşlar by by
anlamadim ne kullanmimonly_love;119680 wrote:saidee cogull kullanmaa..!!! lütfenn rica ediyorumm
ya mıksamı anladık dertlı mehmetcım sana ne oluyo sende mı dertlısın nedır anlamadık yanı
güle güle
tamam only
tamam only
miksam o zaman sen maraton kosuna dewam et hep ilk adımı atıyoz ya bıraz daha gıt belki sınırları zorlarsın ya baksana ya adam neredeyse adım atacak hali kalmamış hep ilk adım erkekten diyorlar neyse miksam biz bundan bildiğimizi okuruz :D demi
sevıl nereye gıdıon kız benı yanlız bırakmayın bunların aarasında neyse canım kendıne ıyı bak sonra yıne gorusuruz tekrar hosgeldın aramıza
yok canım dertli değilim ama böle olupta derlı olacaksam kalsın :)ghost_love;119691 wrote:ya mıksamı anladık dertlı mehmetcım sana ne oluyo sende mı dertlısın nedır anlamadık yanı
sevil pes etti sıra ghostta bakalım o zaman pes edecek hadı bastıralım miksam yaallah
oh be warlığımı yokluğumu hisseden biri oldu gitmem yaw gitmem tamam beni böyle sewdiğinizi bilsem oooo :D
ıyı bakalım ya aslında sunu kabul edıyorum sırf erkeklerde suc degıl kızlarda da vardır ama belkı onlarında bı sorunu vardır o yuzden 2 tarafa da anlayıslı davranmamız gerekır
bn burdayım arkadaşım ya ne pes etmesi
kız dayanısması için lazım sın şimdi işimiz zor oldu bakalım tekrar ne zaman pes edeceksınız :D
hadi miksam bastır bıraz az kaldı ;) :p
hadi miksam bastır bıraz az kaldı ;) :p
aferın kız ne pes eedecegız ama dogruları konusuyoruz
o yuzden orta yolu bulacagız
o yuzden orta yolu bulacagız
ghost_love;119691 wrote:ya mıksamı anladık dertlı mehmetcım sana ne oluyo sende mı dertlısın nedır anlamadık yanı
offfffffff offfffffffffffffff
nizipli_mehmet;119693 wrote:miksam o zaman sen maraton kosuna dewam et hep ilk adımı atıyoz ya bıraz daha gıt belki sınırları zorlarsın ya baksana ya adam neredeyse adım atacak hali kalmamış hep ilk adım erkekten diyorlar neyse miksam biz bundan bildiğimizi okuruz :D demi
ele ya mehmet dertli etmeyin sizde alla alla
ya siz bizden ne istıyorsunuz ha bn burdayım pes falan etmiyorum hı
bir an sevındik te pes ettin diye neyse biraz daha dewam edelim
ghost orta yol ne o zaman anlasalım o zaman
ghost orta yol ne o zaman anlasalım o zaman
miksam ne derdi be allah esirgesin beni :D
yok ya ben fevziyi kötülemek istemedim sakin yanlis anlamayin:)ghost_love;119685 wrote:nızıplısaıde fevzı benım akrabam ve de kardesım kadar severım ama ıste erkek dayanısması olunca onu da karsıda goruursun merak etme ama aslında ıyıdır
oda iyi biri eminim yani zaten bu sitede kimseden kötülük görmedim daha cok sükür
tek mi kaldım ne:(
bu kızlar adamı deli etmeye bire birdir hepsi böyle bunların
ya kızlarında erkeklerınde suclu ve hatalı oldugu noktalar vardır ama sız dırekt kızlara yuklenıyosunuz ama sunu bakarsak erkekler kızları daha cok uzuyo ben bunu gordum yanı cogu kısıde
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.