ya miksam youtube den müzik indiriyorum ama oraya bi çalışan sen mişsin bi sorun olmaz umarım
Genç Muhabbet
:) Aktif Sohbet (:
Görüntülenme: …
ooo saide de gelmış bak saide goruk bız gecen gece çok masumduk hiç bir sey yapmadık demi saide
benimmde gitmem gerekk hastaneye cokk kotuyumm her yerim agrıyoo bogazmm doldurmuşum ateşimde war bide bide oksuruk olucanca tuzu biberi oldu zatenn:(:(:(:(
yalan bak hele :Dmiksam1988;119620 wrote:biz bişey yapmıyoruz hepsini kızlar yapıyor demi mehmet :D
geçmiş olsun only hem planın alt üst oldu bi de üstüne hastalık
ya ya mehmett bi dovmedinizz kaldıı zatenn onuda yapıcaktınızzda yanınızda diillerdi işte...!!!
bak ghost sana kıyamam ama konu erkek dayanışması olursa erkeklerın yanındayızghost_love;119629 wrote:ya ne demezsın nızıp guzelını uzen benı karsısında bulur ona gore cekılın ben geldım kolları sıvıyorum mehmet sen bana kıyamazsın zaten bılıyorum canım mıksam cım kızlara karsı buyuk bı savas actınız yanı bende karsıdayım bu sefer ortak uzgunum yanı bu arada saol nızıplısaıde sımdı daha ıyıyım bakalım
yaa aynen sırada nee warr bilmiyorum kii bide ölüm olsaa superr olurr ama işte şansımm yok ki öleyimmm:(
ne yapalım sende karsımızdasın ozaman kusura bakma artıkghost_love;119629 wrote:ya ne demezsın nızıp guzelını uzen benı karsısında bulur ona gore cekılın ben geldım kolları sıvıyorum mehmet sen bana kıyamazsın zaten bılıyorum canım mıksam cım kızlara karsı buyuk bı savas actınız yanı bende karsıdayım bu sefer ortak uzgunum yanı bu arada saol nızıplısaıde sımdı daha ıyıyım bakalım
hangi müzikmiş o bakemsevill;119630 wrote:ya miksam youtube den müzik indiriyorum ama oraya bi çalışan sen mişsin bi sorun olmaz umarım
kbb ye gel bekliyorum seni :Donly_love;119632 wrote:benimmde gitmem gerekk hastaneye cokk kotuyumm her yerim agrıyoo bogazmm doldurmuşum ateşimde war bide bide oksuruk olucanca tuzu biberi oldu zatenn:(:(:(:(
ne yalanı yaw ayıp ediyosun haaa :)niziplisaide;119633 wrote:yalan bak hele :D
ya oylemı mehmet tamam o zaman ben de ona gore davranıcam sana artık oldumu sız baslattınız zaten ne demek kızlara yuz vermemek gerek bız olmasak ne yaparsınız acaba
vallah kusura bakma mehmet :D:D ghost love okumusdur konuyu karar versin kim hakli kim deyil :pnizipli_mehmet;119631 wrote:ooo saide de gelmış bak saide goruk bız gecen gece çok masumduk hiç bir sey yapmadık demi saide
yaa saoll belkii boyle olursam acı cekmeden falan ölürüm die duşunuyorumm yaa ama ne bilimm miksam sende acı cekmeden öldürenn hap falan var mı abicim ya..?
bak şimdi saide biz bir şey yaptık mı orada yani bunu söluyon ya sende :D
yok yok ölme only.ya birkaç sarkı indirdim mehmet istek yapmış sende yoktun bn atıldım ama:D
yok yaww miksam niye ki ??
kaan konuya takılsana yaw ölumu ne yapacan dur içimizi karartma allahını seversen bak erkek dayanısması içindeyız sana ıhtıyacamız var
birazy awas yaw tek tek yazın takip edemiyorum :(
yokk mehmett ben kafaya koymuşum bi keree yuce rappim benim canımı almadann ben kendi canıma kıyarımm bugun yarınn .. yakın yanii
miksam cvp yazmadın bea abiicm..?
miksam cvp yazmadın bea abiicm..?
evet hepsını okudum ama erkekler tabıkı haksız kızlar ılgı beklerler tabı yanı bu cok dogaldır degerlerının gosterılmesını ısterler ama sızın gıbı ler ne anlasın yanı
biz bekleriz seni ya okumana bak yavas yavas :)
ortalık karıstı biraz bence :)
tabi ki biz haklıyız demi ghost :p
ne oldu ya ne ölmesi allah gecinden versin :(only_love;119641 wrote:yaa saoll belkii boyle olursam acı cekmeden falan ölürüm die duşunuyorumm yaa ama ne bilimm miksam sende acı cekmeden öldürenn hap falan var mı abicim ya..?
only bişey anlamadım su adresi at hele bana
sevil ben mi haksızım hıı
ghost sen ne diyon yaw :D
sevil ben mi haksızım hıı
ghost sen ne diyon yaw :D
kızlar hep ilgi bekler ama ilgi göstermez olurmu öle ama ghost :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.