artık orası kendine kalmışş cumalii akşam olmasa sabah ordayım :))CumaLi Budak;211952 wrote:ziya bu taner kendi can guvenligini hic dusunmuyor merem gece gorusuruz taner bey :D:D
şu can kelimesini agzına almasan baaa ayıt oo:))
Görüntülenme: …
artık orası kendine kalmışş cumalii akşam olmasa sabah ordayım :))CumaLi Budak;211952 wrote:ziya bu taner kendi can guvenligini hic dusunmuyor merem gece gorusuruz taner bey :D:D
anasini karistirmayin :Dberfinim84;211957 wrote:ziya is adami olda baska bisey olma:D
taner demek harfi harfine cektin hele koyda anasiyla ne konisiy bizde duyak masim netsin anasini özlemis:)
ben cikiyorum size iyi sohbetler..
cok ucuza satiiiisenii :))) ben olsam siterlinden başlardım:))CumaLi Budak;211947 wrote:kuller basima adam bizi 1000 euro ya satti hahowwww
vallah rafık fecayemi atin burayamı atin sen bilrsin:))ENVER TANER KILIÇ;211958 wrote:Valla rafık ben ozaman fcb atıyorum
berfo saaa ne ana ogul arasına girinn:))berfinim84;211965 wrote:ziya demiski anamla konisidim tanerde harfi harfine cekmis ya dedik hele eklesinde bizde dinliyek anasiyla ne konisiy:D
ziya_eren27;211967 wrote:vallah rafık fecayemi atin burayamı atin sen bilrsin:))
ben gelirsem kefenin elinde olsun baa zorluk cettirme tamammı :))
sız bana buraya nasıl eklendıgını tarıf edın bunlar bana soylemez artıkkberfinim84;211968 wrote:iyi aksamlar size keyifli sohbetler arkadaslar..
taner sonra ekle o videolari merak ettim bende:d
vayy allahına kurban kardaşımm işin kolayınıda cözmüşsün taner okiymin lee:))CumaLi Budak;211971 wrote:burda genelde kefenlemiyler ya yakiylar yada tabuta takim elbiseden koyiylar:)
senin ananla konusmani azcik dinliyek dedik ziya looo sende hemen kizisin haa:Dbenim anami katma simdi anamalaf yokk:D:pbaryam gecti artik.dogru deliye hergün bayram oldugu icin bu günleride bayram saniy:Dziya_eren27;211970 wrote:berfo saaa ne ana ogul arasına girinn:))
bak senin anayıda ararım haa:))bayramda aramadım şimdi ararım nede olsa hergün bayram :)))
sen ekle bi yerden burdan olmais sart degil:Dyoutube kaldrirsa oraya ekle yadafecye ekle:Daksma gelince bakarim ben..:)ENVER TANER KILIÇ;211974 wrote:sız bana buraya nasıl eklendıgını tarıf edın bunlar bana soylemez artıkk
rafık dur kravatım yok ben bı kosu gıdım alım metz ten sonra vurun benııı yada hepsı bı kenara sen ver 1000 kagıt 1000 kagıtta cumalı versın bu ıs burda kapansın:)ziya_eren27;211975 wrote:vayy allahına kurban kardaşımm işin kolayınıda cözmüşsün taner okiymin lee:))
takım elmiseyle gidecen hadi şanslısın:))
sana 50,000bin euro istersen al ister alma :))gurbet;211973 wrote:abooo bak sen hele
taner ben arkandayim kardasim sen bana bu videoyu bir özelle :D
cok makbule gecer agey
CumaLi Budak;211978 wrote:gurbet 1000 euro ver ben sana canli canli soylim yol masraflari orkestra hepside muessesemize ait olmak sartiyla :D
hanan haraba kalmaya, seni aktif edebilmek icin 2 saat admini yaladim gorende bisey gostermik sanacak :)ENVER TANER KILIÇ;211974 wrote:sız bana buraya nasıl eklendıgını tarıf edın bunlar bana soylemez artıkk
valla bılla fc ye eklerım ordan ızlersınız :)berfinim84;211980 wrote:sen ekle bi yerden burdan olmais sart degil:dyoutube kaldrirsa oraya ekle yadafecye ekle:daksma gelince bakarim ben..:)
cumali hayırlı olsun iş bulmuşsun:))CumaLi Budak;211978 wrote:gurbet 1000 euro ver ben sana canli canli soylim yol masraflari orkestra hepside muessesemize ait olmak sartiyla :D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.