https://nizip.com/forum/konu/18326?page=1 bu konu linkine tikla iyi oku benim konu bu .bide güncelle bu konuyu, mesaj yaz ,okuyunca ,sana zahmet
Genç Muhabbet
bilmem ki berfin bana birsey demedi bugüne kadar :D belki ben cimbomluyum ondan demedi
dimi kardesim :)
:) Aktif Sohbet (:
Görüntülenme: …
selam bende geldim...
hosgeldin berfin
hosbulduk gurbet nasilsin.hayirdir erkencisin bugün..
ya daha isdeyim ama is yok :D
siteye girdim
siteye girdim
himm anladim firsattan istifade daldin buraya haaa:Dhavada cok soguk bugün ya degilmi:(
evet burda cook soguk hemde yagmur var :)
burda da öyle yaff ..kis geldi almanyda zaten bu yi9l kis gec kaldi gibime geliyor her yil kar yagardi 10ncu ayda.sanki bu yil kis gec kaldi:Dartik kalorifer isteniyor valah:)
:) daha erken berfin ya
yarin bakarsi yine günes acar
yarin bakarsi yine günes acar
burda hava bulanik :)) ama biz disari cikcaz.fahrshuleye gitcem birazda carsiyi gezelim oglanla.el arabasi aldik bir cuval paraya daha 2 3 kere binemedi oglan havalar bozuk yok yagmur yok bilmemne.en iyisi arabayi kullanmak icin evemi cikarsak netsek.oglan büyüdü daha araba kulalnilmadi :)
yok kiss ne erkeni sende kis kapiya dayandi soguk valah.
aksamlari bi hassa isteniliyor kalorifer.ben aciyom bazen napim soguk evin ici isinsin ya.
aksamlari bi hassa isteniliyor kalorifer.ben aciyom bazen napim soguk evin ici isinsin ya.
:Dhakan abi dur daha biner ne yaptin sende sanki demiyorsunn oglun büyüdü yürüyormu neyy:phavalara belli olmuyor bir hafta öncesine kadar güzeldi ama su günlerde bozuldu ya..sende gecmi aldin naptin arabayi kis geldi ya angebot olmustur kindervagenler:Den iyisi sen evin icine cikar odalarin icinde sür bari bir cuval paraniz bosa gitmesin:Dsakalli0727;211663 wrote:burda hava bulanik :)) ama biz disari cikcaz.fahrshuleye gitcem birazda carsiyi gezelim oglanla.el arabasi aldik bir cuval paraya daha 2 3 kere binemedi oglan havalar bozuk yok yagmur yok bilmemne.en iyisi arabayi kullanmak icin evemi cikarsak netsek.oglan büyüdü daha araba kulalnilmadi :)
yav gec almadik oglan gec geldi:)) daha 50 günlük.zaten 40 cikmadan bi kac kere cikaramadik bile.ee simdide havalar sogudu.niye aldikki :)) hem o bir cuval para konusunu abarttim :))o para bir ETEKTI :))
himm anladim daha kücük yaf hakan abi oglun hele dur biraz havalar isinir belki ozaman alip cikarirsiniz disari ,baktiniz hava düzelmedi sende evin icinde sicacik yerde bindir gezdir..son kullanma tarihi biticek bisey degil ya.elbet binerr:Dsakalli0727;211667 wrote:yav gec almadik oglan gec geldi:)) daha 50 günlük.zaten 40 cikmadan bi kac kere cikaramadik bile.ee simdide havalar sogudu.niye aldikki :)) hem o bir cuval para konusunu abarttim :))o para bir ETEKTI :))
arkadaslar ben sürücü kursuna gidiyorum.geceye görüsürüz eger kismetse.ALLAHA EMANET OLUN
hayirli dersler abi :)
dikkatli kullan
dikkatli kullan
tamam hakan abi sana iyi dersler...
kis gurbet araba kullanmayami gidiyorki:)
kis gurbet araba kullanmayami gidiyorki:)
selam..............
A.s hosgeldin memet kardes.
h.g berfin ama ben senin kardeşin değilim :)
fenerli olan herkes kardesimdir:)
a.s kardesim hosgeldin
nerelerdesin ya görüsemiyoruz
:D
iste bak biri daha kardesim dedii :Dgurbet memet kardesim demekten hoslanmiyor ama o bizim kardesimiz degilmi kiss:pgurbet;211680 wrote:a.s kardesim hosgeldin
berfinim84;211682 wrote::D
iste bak biri daha kardesim dedii :Dgurbet memet kardesim demekten hoslanmiyor ama o bizim kardesimiz degilmi kiss:p
bilmem ki berfin bana birsey demedi bugüne kadar :D belki ben cimbomluyum ondan demedi
dimi kardesim :)
saolasın bacım ne olsun walla çalısıyıorum sende kayıplardasın hiç görüşemiyoruz ne var ne yok?gurbet;211680 wrote:a.s kardesim hosgeldin
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.