cumali almanyaya ugrayablirmi ?? ugrayabilirse muhakkkak görüselim onunla ona öyle söyle
Genç Muhabbet
hele türklerden daha bir korkuyorlar haa:p
WINDSALBE diye bir crem var abi
abi esin cocukta gaz yapici yiyecekler yemesin.özellikle patlican cok zararli :)
nerde bizim türkiyenin insanlari nerde nizipmizin insanlari.
ben bisi diyecem ama neyse simdi yanlis anlasilir.
digerleri Allahin yozgatlisi,afyonlusu,kayserilisi..
gercekten az önce bi laf sölicem diyecektim yanlis anlasilir dedim ama sende bunu anlamissin sen söledin bile abi..
yanlis anlasilmasin ama ben acik konusurm gercekten avrupada yasayan türklerimizin %70I COK GERIDE kalmis lütfen yanlis anlasilmasin ben gercegi söylüyom..öyle cünkü..türkiyedeyasayan insalarimizla burdakiler cok farkli:confused:
:) Aktif Sohbet (:
Görüntülenme: …
biliyom canim zaten bu almanlarda cok tirsiyor:Dgurbet;211480 wrote:ya berfin burda o saatde sarhoslar geziyor eczane nöbete kaldigi gece 1 kisi olur
yani tek basina korkuyorlar
cok eczane soyuldu nöbet tutarken
ondan hep kapali cam arkasindan müsteriye bakiyor
hele türklerden daha bir korkuyorlar haa:p
sakalli0727;211481 wrote:gurbet.berfine yardimci oldun bizim oglan gaz cikaramiyor onada yardimci ol abisi :)))gecen bi damla gibi bisey verdiler o da fayda etmiyor napalim?
WINDSALBE diye bir crem var abi
banami yardimci oldu hangi konuda abi:confused:sakalli0727;211481 wrote:gurbet.berfine yardimci oldun bizim oglan gaz cikaramiyor onada yardimci ol abisi :)))gecen bi damla gibi bisey verdiler o da fayda etmiyor napalim?
abi esin cocukta gaz yapici yiyecekler yemesin.özellikle patlican cok zararli :)
berfin kac yillik evlisiniz siz?cocugunuz varmi
hakan aynı sorguya alır gibi sorular soruyorsun hayırdır:))
abi ben 3 yillik evliyim.hayir cocuk yok daha..buraya alismak istiyorum önce..
ziya yav sen anlamiyorsun konu önemli önemli.YANI SENIN anliycagin dilde cocuk OSURAMIYOR:)))
ALLLAHTZAN HAYIRLISI HAKKINIZA BERFIN.umarim istedigniz gibi olur hayat.umarim bi an evvelde ali9sirsin yasadigin ülkeye
hakan senin uykun geldi ya klavyen sacmalamaya başladı yada sen :))
:D:D:D:D:D:Dayy abii ne güzel dedinn:D:Dsakalli0727;211491 wrote:ziya yav sen anlamiyorsun konu önemli önemli.YANI SENIN anliycagin dilde cocuk OSURAMIYOR:)))
saol abi ALLAH raZI OLSUN.öyle ne diyelim alismak lazim.aileden kimsem olmadigi icin zorluk cekiyorum :(ama napalim iste alismak zorundayiz..:)yakinda insallah temelli giderz buralardan:Dsakalli0727;211493 wrote:ALLLAHTZAN HAYIRLISI HAKKINIZA BERFIN.umarim istedigniz gibi olur hayat.umarim bi an evvelde ali9sirsin yasadigin ülkeye
yav ziya kardas napak.gülmeyi özledik bu yaman ellerde.az takiliyok isrte.senin gibi güzel bi kardasima idare et:))ziya_eren27;211494 wrote:hakan senin uykun geldi ya klavyen sacmalamaya başladı yada sen :))
benimde yok ailemden kimse burda.zaten en aci gelende o.kalabalik ailede yetistik.burda anlatmama gerek yok.en basinda türklerde insanlik ölmüs.bi komsusu bile ziyaret etmiyorlarberfinim84;211496 wrote:saol abi ALLAH raZI OLSUN.öyle ne diyleim alismak lazim.aileden kmsem olmadigi icin zorluk cekiyorum :(ama napalim iste alismak zorundayiz..:)yakinda insallah temelli giderz buralardan:D
tabi edee rabbim güldürsün inşallah.
ama benle gurbet bu konulara gülemedik ))
biraz uzak kaldık anlıyacagınız:)
ama benle gurbet bu konulara gülemedik ))
biraz uzak kaldık anlıyacagınız:)
gurbet gülemedi cünkü o bizzat sorunla ilgileniyordu onun icin gülememistir:))))
ayy hic deme abi ya cok zor valah ailedne biris olsa zaten bu kadar zorluk cekmeyizz:(gercekten öyle ölsen ölün icerde kalir kimse demez bu nerde öldümü kaldimi diyipte kapini calmazlar..:confused:sakalli0727;211498 wrote:benimde yok ailemden kimse burda.zaten en aci gelende o.kalabalik ailede yetistik.burda anlatmama gerek yok.en basinda türklerde insanlik ölmüs.bi komsusu bile ziyaret etmiyorlar
nerde bizim türkiyenin insanlari nerde nizipmizin insanlari.
ben bisi diyecem ama neyse simdi yanlis anlasilir.
vallah öyle oldu ziya :)
ben konudan uzak kaldim
ben konudan uzak kaldim
kalbini okudugum icin özür gurbet:))
biliyodum cok zekisin :))
biliyodum cok zekisin :))
valla burda ilk gözüme carpan sey .türkiyede yasayan türklerle burdakilerin arasinda daglar kadar fark oldugu.ama yinede sizin oralar cok cok güzel .ben oradaki antep günündeki yakinlasmayi hic biyerde bulamadim.oralarda daha güzel.buralar dah kötü hemde cok kötü
burda o sicakligi aramayin arkadaslar burda herkez kendi can derdine düsmüs
ellerinde gelse hepimizi yollarlar türkiyeye
gurbet sende yaz abisi yav.hic yazcak bisey bulamiyorsan ziya abine takil :))
abi benim oldugum yerde antepli sadece 3 aile var onlarla bile bi bayramda bi hastalikta ancka görüsüyoruz.sakalli0727;211504 wrote:valla burda ilk gözüme carpan sey .türkiyede yasayan türklerle burdakilerin arasinda daglar kadar fark oldugu.ama yinede sizin oralar cok cok güzel .ben oradaki antep günündeki yakinlasmayi hic biyerde bulamadim.oralarda daha güzel.buralar dah kötü hemde cok kötü
digerleri Allahin yozgatlisi,afyonlusu,kayserilisi..
gercekten az önce bi laf sölicem diyecektim yanlis anlasilir dedim ama sende bunu anlamissin sen söledin bile abi..
yanlis anlasilmasin ama ben acik konusurm gercekten avrupada yasayan türklerimizin %70I COK GERIDE kalmis lütfen yanlis anlasilmasin ben gercegi söylüyom..öyle cünkü..türkiyedeyasayan insalarimizla burdakiler cok farkli:confused:
edeee merak etme zaten bana takıli gurbet:))
gurbet kızma sakın.
gurbet kızma sakın.
burdaki türklerimizin hepsi kendi caninin derdine düsmüs degil gurbet acik konisim para derdine düsmüsler:confused:gurbet;211505 wrote:burda o sicakligi aramayin arkadaslar burda herkez kendi can derdine düsmüs
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.