ben stutgarta geldim gecenlerde antepliler günü icin .orda tatli yapmistim
Genç Muhabbet
insallah bihakine katilmayi cok istiyorum..
pforzheim yakin bize bende gittim oraya akrabam var...weinhat t neresi yaa.:confused:
he yaagey uyku saatim geciyor ama sohbetinize doyum olmuyor daha burdayim:D:D
deutsch kurs bitti demek..sinav cok zordu degilmi ya..sonuclar aciklandi mi??
:) Aktif Sohbet (:
Görüntülenme: …
hosgeldin sakalli abi bende frankfurt da kaliyorum
nasil alisabildin mi almanyaya
nasil alisabildin mi almanyaya
valla gurbet abisi.ne kadar alisilabilirse o kadar alistik iste.ama yine de zor
antepliler günümü oldu nezaman oldu yaa..bilseydim bende yetisiridm oraya..gezdinmi stuttgartta begendinmi buralari---
allah yar ve yardimcin olsun abi
ben burda dogdugum halde alisamadim senin isin daha zor
ben burda dogdugum halde alisamadim senin isin daha zor
sonradan gelen icin daha zor gurbet sen yine burda dogmus büyümüssün biliyorsun dil,yer, ama bizler icin cok zor..
evet 2 kez geldim ben stutgarta.antepliler günü pforzheimda oldu.baya bi kalabaliktik siz nasil yoktunuz nasil haberiniz olmadi.keske takip etseydiniz burayi.burda ilanlari yapildi.günü düzenleyenlerde genelde hep nizipliler zaten.ama WEINNAHTA:)) gene olcak
edee ne yapıyorsun iş falan?
evet ya.cok zor dil bilmeden buralarda kalmak.gene ama iyi kötü alismaya calisiyoruz almancayi.bu ay okul bitti iste.sinav falan ugrastirtdilar büsürü.sizin esiniz niziplimi berfinim?
gurbet saatin doldu sanırım:))
valla ziya napalim kardes.is güc bekliyoruz simdilik.ALLAH tan hayirlisi hakkimiza.ama ben kendi isimi düsünüyorum.ALLAH kismet ederse
tamam simdi bildim su pala abinin düzenledigini diyorsun ozaman biliyordum gelmeyi cok istedim ama ogün misafrmiz gelmisti gidemedik..sakalli0727;211439 wrote:evet 2 kez geldim ben stutgarta.antepliler günü pforzheimda oldu.baya bi kalabaliktik siz nasil yoktunuz nasil haberiniz olmadi.keske takip etseydiniz burayi.burda ilanlari yapildi.günü düzenleyenlerde genelde hep nizipliler zaten.ama WEINNAHTA:)) gene olcak
insallah bihakine katilmayi cok istiyorum..
pforzheim yakin bize bende gittim oraya akrabam var...weinhat t neresi yaa.:confused:
yav ziya sen güzel ABDAL ASI YAPARMISSIN:o isi fransada yapsan tutmazmi :)))))))))))))gelen müsterilerede bon jur diyceggine:IIIYYYYYYYYYYY EDE ZURNANINDA GÜMÜSÜ 5 KILO dirsin olur biter.hem zaten abdal gibi konusuyorsun:)))))))))))
ziya_eren27;211442 wrote:gurbet saatin doldu sanırım:))
he yaagey uyku saatim geciyor ama sohbetinize doyum olmuyor daha burdayim:D:D
nasıl kendi işini edee calışmadan işmi kuracan hayali icratmi leee:)
weinaach neresi degil:))))weih nactin varyayilbasinda almanlarin WAYNAHTINI :)) tarih tarih:)))
nizipli sayilir hakan abi birecikli:Dsakalli0727;211441 wrote:evet ya.cok zor dil bilmeden buralarda kalmak.gene ama iyi kötü alismaya calisiyoruz almancayi.bu ay okul bitti iste.sinav falan ugrastirtdilar büsürü.sizin esiniz niziplimi berfinim?
deutsch kurs bitti demek..sinav cok zordu degilmi ya..sonuclar aciklandi mi??
lee edee cumalide burda bilin degilmi :)) tam yemekci :)
weihnachten demek istedi galiba yani yilbasinda yine olacakmis :D:D
HEE WEINACHTEN ENTSCHULDIGEN ABI:) yaziyi tam okumamisim..himm ozaman yinemi var..
gurbet bisey dicem abisi.bu ziyayla cok konusma bence:))yoksa sende yakinda onun gibi konusuyrsun.seni zurnaci falan sanarlar:)))ZIYA KARDESIM UMARIM ALINMIYORSUN
tmm sakalli abi :)
YAV bak hele ziya ben biraz önce cumalinin nikinde fransiz bayragi gördüm.dedim karismismi acaba.cumali ora tatilemi geldi ??? ne isi var onun orda.eyi valla ikiniz iki yandan artik dügünlere kinalara gidersiniz.sen suyu aka aka zurna calarsin zaten cumalide eyi davulcudur meshur.nizipte onu parmakla gösteririler.simdiden hayirli isler:)))EVET BERFIN COK ZORDU YENI GELEN BIRI ICIN O SINAVLAR.ama yinede sinifin en iyisi bendim
gurbet sen kac yasindasin abisi ??
vallah coook yaslandim abi bu gurbet ellerde:D
22 olacam
22 olacam
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.