ziyaaa abiiiiiiiiiiiiii bak değiştirdim..hihihiiih
hakkı kim bu arada
hakkı kim bu arada
Görüntülenme: …
CumaLi Budak;208837 wrote::)........... Kopuyorummm
cumali cok kopma istersen:DCumaLi Budak;208837 wrote::)........... Kopuyorummm
ziyaa deli derken beni kasdettin sanirim histtttttttttt:Daynadan kendine bi bakk istersen kim akillli deli görürsün:pziya_eren27;208844 wrote:dont bir deli daha geldiii:)
merhaba ablam:)dontpanic;208845 wrote:berfin aplaaa selam
sen akillisin deli olan kendini biliyor dontpanic kardesim:Ddontpanic;208853 wrote:hayırr bana bayram benim o deli ben ben
ufff sen öle diyorsan öyle olsun beni deli ettiniz zaten sitede:Dziya_eren27;208856 wrote:dont şu berfoya deli oldugunu ikna etsene:)
ziya_eren27;208856 wrote:dont şu berfoya deli oldugunu ikna etsene:)[/QUOTE
valla bana sen akıllısın dediğine göre berfin aplamın akıl sağlığından şüphe etmeye başladım:)))
dontpanic yazilarini okuyorum herzaman ama inan bisicik anlamiyorum bence sen kendini cok üzüyorsun ben öyle göryom kendini hep sartlandrmissin:)aman ne intihari yaa sacmalama simdi..:confused:dontpanic;208855 wrote:berfinim aplaaa beni az dinlesen acaba kendimi intihar edecem benim için şu bileklerimi keser misin?
bıktım bu hayattan biliyon ben evlatlığım tamam ailem iyi ama yaaa tamam zenginlerde ama yetmiyo
ahhh ulen bende cesaret olsa kessem şu kaç intihar geçen bileklerimiiii
Kopmamak eldemi :)berfinim84;208842 wrote:cumali cok kopma istersen:D
dontpanic;208858 wrote:sende uyma su ziyaya o kendine baksin dontpanic..benim cok sükür ruh sagligimda bi sorunum yok..ziya_eren27;208856 wrote:dont şu berfoya deli oldugunu ikna etsene:)[/QUOTE
valla bana sen akıllısın dediğine göre berfin aplamın akıl sağlığından şüphe etmeye başladım:)))
ama ziyanin bakirköyden raporu varmiss:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.