herkese merabalar uzun zamandır gırmıyodum bı gıreyım arkadaslar ne yapıyo dedım ama bakıyorum bu aralar sıtemız cok durgun bırazcık canlandırır ya surayı herkese kucak dolusu sevgıler
phen geLdüm...:):)xD ajkumun yanındayıdm.. bebişim yha şimdiden choq özLedimm sheni yha her yerde resmin oLsa biLe yinede özLüyorum.. jnm shensizz yapamıyorum.. kujum..:) kimse [kimse üstüne aLınmasın..!]
ghost_love;127405 wrote:herkese merabalar uzun zamandır gırmıyodum bı gıreyım arkadaslar ne yapıyo dedım ama bakıyorum bu aralar sıtemız cok durgun bırazcık canlandırır ya surayı herkese kucak dolusu sevgıler
YAAA sen yoksun diye durgun kaldik
ama simdi geldin mutlu olduk:D
merhaba arkadaslar
hımmss.. anLadımm ay bu kadr choq özLüysn phen özLedim yerii gormeden yapmam waLLa ne war yani bi hafta sonu atLadın ucaga geLdin pazar geri dondun yani ne war bunda bu kadar özLem cektine degmezz biLe yhaa bu nasıL anne babaymış boyLe..:):)xD
only_love;127541 wrote:hımmss.. anLadımm ay bu kadr choq özLüysn phen özLedim yerii gormeden yapmam waLLa ne war yani bi hafta sonu atLadın ucaga geLdin pazar geri dondun yani ne war bunda bu kadar özLem cektine degmezz biLe yhaa bu nasıL anne babaymış boyLe..:):)xD
anneme babama canım feda olsun sizin maddi durumunuz iyi galiba böyle söylediğine göre 2 kardeşiz ve ikimizde öğrenciyiz dersaneye gidiyoruz artı okul masraflarımız ve cep harçlığımız zaten yaz tatilinde hep nizipteyim
hımms.. anLadımm eh jnm canın sagoLsun yha senin eh bizde 3 kardeşiz 3 de okuyo birisi dışarda biris ist da phende burda..:):)xD eh bu kadar gormeyi istedini biLseydim yardımcı oLurdum yha.. ne biLim:(