bende unutmayın Bilal DÖRTBUDAK........
Nizip Eğitim Fakültesi
Dikkat!..FAKÜLTE AN MESELESİ
Benim yerimi yurdumu biliyorsunuz.
Bir telefon kadar sizden uzağım.
Sevgiler...
Dürüsce konuşmak lazımsa belediye nizip için her türlü ihtiyaçları karşılamak için nizip için çok çalıştı. Birşeyler yapma gayretinde her zaman bulundu,bundada başarılı oldu. Ancak hükümet kanadında hiçbir yatırım nizibe kazandırılamadı. ilçe insanımızın gelir düzeyine yönelik hiç bir projeye destek olunmadı.
Veteriner lisesi gitti, yüksekokulda gider merak etmeyin. insanlar burada fakülte için çırpınırken sizler bir yüksekokula dahi sahip çıkamayacaksınız.
Ülfet ülfet deyip yıllarca nizip için büyük bir gelir kapısı dediniz. Oysaki bir fakülte 50 tane ülfet fabrikasının getirisi kadardır. bunu nasıl olurda üst makamlara gelmiş insanlar anlamazsınız.
Bir teşviki bile getiremediniz. Yine sağolsun nizipli işadamları her türlü şartlara rağmen yatırımını yaptı, nizipli insan bunların sayesinde azda olsa ekmeğini kazandı.
Gerçekten nizibin sahibi yok.
Bu söz bu dönemdede doğruluğunu kanıtladı.
Aslında bu konu muhabet ortamlarımızda defalarca dile getirdiğimiz bir konu ama sevgili abilerim bu konu hakkında iş adamlarımı ve belediye baskanımız sayın miletvekilerimizle bir görüsme yapılabilir ...
YASİN ÖZER
gönül isterdiki nizip te üniversite okumak
devrin bey insanlar için ve gelecek zamanlar için yapılması en önemli bir yapı projesinin gaziantebimizde olması gercektende cok güzel bir olay meclisten gectikten sonrada burada asıl olay memleketimiz önemli simalarından ve iş adamlarının yardımları ve egitim gönüllerin cabasıyla olacak bu iş cok güzel bir konujm kazandıra bilir memleketimiz için evet caba göstermeden güzel bvir sonuc ortaya koyamayız caba gösterelimki memleketimiz güzel bir üniversitenin yan ürünü olan bir kampüse kavunsun burda öncedende belirtdigim gibi nizibimizin degerli iş adamları ve önde gelen mülkü amirlerine iş düşüyor onlara bu konu hakkında iç acıcı bilgilerle bir sunum yapılırsa galiba başarılı olur diye düşünüyorum inşallah olur diyorum
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.