Nizip Eğitim Fakültesi

Dikkat!..FAKÜLTE AN MESELESİ

dervisdörtbudak Üye
Ben her zamanki gibi yine buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Lütfen ya araştırıp ilçemize birşeyler kazandırın yada bizim gibi bir grup gönüllü arkadaşların araştırma seslerine kulak verin. Geçtiğimiz günlerde TBMM' den geçirilen ve cumhurbaşkanının onayından sonra üniversiteler bünyesinde açılmasına karar verilen UYGULAMALI TEKNİK BİLİMLER FAKÜLTELERİ için Gaziantep Üniversitesine kurulması kararı da alındı. Diyeceğim o ki; bu fakülte sizlerinde gayreti ile Gaziantep Üniversitesi NİZİP KAMPÜSÜNE kaydırılabilir. Haydi ilk adım sizlerden gelsin, bizlerde elimizden gelen gayreti gösterelim. Vallahi ilçemiz için geçici bir hizmet değil yıllarca unutulmayacak bir hizmete imza atarsınız.
Subutay Üye
Hayırlısı olsun. Ama fakülte gelmeden önce sosyal alt yapının oluşturulması gerekir. Öğrencilere yönelik barınma sorunun çözülmesi öncelik arz etmektedir...
Mustafa Bilici Üye
derviş abinin dediği gibi gönüllüler olarak bir platform oluşturalım, sesimizi duyurmamız lazım buda birilerini sık sık rahatsız edersek olur ancak, yani üst düzey bürokratları rahatsız etmemiz lazım... inşallah sesimizi duyurabiliriz...
izole_hayatlar Üye
ben elazığ eğitim fakültesinde okuyan bir nizipli olarak böyle bir gelişmenin nizipin prestiji ve ekonomisi açısından süper olacağına inanıyorum.çok şey katar şehre.çünkü okul yokken yazın elazığa gelin ölü şehir görünümünde ama okul açıkken gerçekten büyükşehir izlenimi veriyor insana...bu fırsat kaçırılmamalı..
dervisdörtbudak Üye
izole_hayatlar;101950 wrote:ben elazığ eğitim fakültesinde okuyan bir nizipli olarak böyle bir gelişmenin nizipin prestiji ve ekonomisi açısından süper olacağına inanıyorum.çok şey katar şehre.çünkü okul yokken yazın elazığa gelin ölü şehir görünümünde ama okul açıkken gerçekten büyükşehir izlenimi veriyor insana...bu fırsat kaçırılmamalı..
Bu yazdıklarınız olayın bir boyutu. İlçeye daha farklı getirileride olacaktır.
umitbozoglu Üye
çok iyi olur
aşk-ı muhabbet Üye
Sevgili derviş kardeşim... Öncelikle duyarlılığınızdan dolayı size teşekkür etmek istiyorum. Memleketimizin gelişmesi, Muassır medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için, birinci önceliğin Eğitim ve kültür alanlarında atılım yapması gerekmektedir. Eğitim ve kültür beraberinde medeniyet ve gelişmişlik getirir. Bu gelişmişlik Ekomik gelişmişliğide içine alır. Bir Fakültenin Nizibimizde faaliyet göstarmesi demek, Eğitim demek, Kültür demek, Aş demek, İş demek, zenginlik demek V.s.tir. Böyle bir fırsatımız varsa, Tüm nizipliler el ele vererek bu fırsatı değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu tür fırsatlar her zaman yakalanamayabilir, değerlendirelim. Derviş kardeşim, Bize ne görev düşüyorsa bir organize gerekiyorsa yapalım. Sevgiler...
YASİN HOCA Üye
İlçemize meslak yüksekokulun yanında dört yıllık fakülte bölümlerinin açılması tabiki bir dönüm noktası olacak.Bu girişimlerimizi ve düşüncelerimizi her platformda dile getirip fakülte özlemimizi gerçekleştirmeliyiz inşallah
dervisdörtbudak Üye
Ben kendimi bir eğitim ve Nizip gönüllüsü olarak görüyorum. Benim gibi düşünen Mustafa Bilici, Aşk- muhabbet, Yasin Hoca , Subutay gibi diğer arkadaşlarla site içindeki tüm üyelere bir çağrı yaparak bu iş için bir komite kuralım ve bu işin takipçisi olan siyasilerimize kendilerinin yanında olduğumuzu hissettirelim. Çünkü bu iş sadece siyasilerle hallolacak bir mesele gibi gözükmüyor. Evet arkadaşlar bu hayırlı iş için haklı talebimizi Gaziantep Rektörlüğüne duyurmak için hep beraber kendileride arzu ederlerse Vekilimiz, Bld Bşk mız ve kaymakamımızla birlikte Rektörlüğü bizzat ziyarete gidelim. Gitmek isteyen arkadaşlar isimlerinizi yazarsanız bu hayırlı işe hizmet etmiş olursunuz. Lütfen acele edelim çünkü, NİZİP'E FAKÜLTE AN MESELESİ....
dervisdörtbudak Üye
Eğitim gönüllüsü arkadaşlar isimlerini yazsınlar lütfen 1. DERVİŞ DÖRTBUDAK
admin Yönetici
2- Mehmet Akpek
ibrahim Üye
3-ibrahim Kanal
Gökhan Dokuyucu Üye
4-Gökhan Dokuyucu
isaavci Üye
isa avcı.beni de ekleyebilirsiniz.Ha Seyitahmet hocama da söyleyeceğim,onu dalisteye alalım.Kolay gelsin.
dervisdörtbudak Üye
isaavci;105178 wrote:isa avcı.beni de ekleyebilirsiniz.Ha Seyitahmet hocama da söyleyeceğim,onu dalisteye alalım.Kolay gelsin.
Hocam, yapılan davetlere hatıra binaen icabetler gösterişten ibarettir. Bizler sizin gibi gönüllü arıyoruz. Bu işte bende varım diye ortaya kendiliğinden çıkanlarla bu iş sonuca varacaktır. Biz inanıyoruz S.Ahmet Hocamızda bu işe gönül verenlerdendir. Ben şahsen siteye günlük girenlerle bu çoğunluğu sağlayacağımıza inanıyorum. Zaten konuyu okuyupta duyarlı olanlar isimlerini yazacaktır. Dediğim gibi daha farklı çağrılarımız ve çoğunluğumuz samimiyetsizlikten öteye geçmez. Sayımız az olsun ama samimi olsun. İlginize tekrar teşekkürler hocam.
benbaskan Üye
5- tuncay çelik nede olsa bu yola gönül verdik eğitim camiasına
nizipli_mehmet Üye
gercektende fakulte açılaması çok ıyı olur yanı ıyı bolumler olursa bızım gıbı arkadaslar çeşitli memleketlere gıtmez.. çok ıyı bır fıkır dıye dusunuyorum
dervisdörtbudak Üye
nizipli_mehmet;105192 wrote:gercektende fakulte açılaması çok ıyı olur yanı ıyı bolumler olursa bızım gıbı arkadaslar çeşitli memleketlere gıtmez.. çok ıyı bır fıkır dıye dusunuyorum
Evet Mehmet burada okuyacağınız günler inşallah çok yakın. Gelir seviyesi düşük bir babanın evladını Nizip dışında ne şartlarda okuttuğunu bilenlerdeniz...Varsın değil mi? İsmini yazmamışsında:)
nizipli_mehmet Üye
nizipli_mehmet tabı abı ne demek nizipe katkıda bulanacak sa eger her sey için varız...
Cali Üye
7. CumaLi Budak Yiğenim Bursada Okuyor Gönül isterdiki nizipte okusaydı. bu Yüzden Bu Yola Baş Koyduk... Kim bilir ne sıkıntılar ne zorLuklar çekiyordur.
keremcem Üye
8-Keremcem Benim gerçek ismimi komitede bilmesi gerekenler bilecektir ama yabancı değilim o kadrını bilin
HakanSahin Üye
9 yani ben hakan şahin
isaavci Üye
Bu iş elbette gönüllülük vesamimiyet işidir.katılıyorum sayın dörtbudak.teşekkürler.
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.829
evet isa hocam sizin dediğiniz gibi azim kararlılık gönüllü olma hissiyet gibi kavramların olgusu çok önemli
benbaskan Üye
derviş abi son gelişmler hakkında bilgi alabilirmiyiz ne gibi çalışmalar yapılmakta acaba gaziantep üniversitesi ile irtibata geçildimi geçilmişşse sonuç veya son durum ne?

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim