Göreve başladığımız mart 2004 tarihinden bu yana ilçemizde kaldırım çalışmalarına ciddi manada önem verdik.İlçemizin muhtelif yerlerine aciliyet durumuna göre bu ihtiyaca cevap verdiğimiz gibi,çalışmalarmız devam etmekte ve kaldırımsız cadde bırakmamak için elimizden geleni yapmaktayız.Bu güne kadar yaptığımız kaldırım yaklaşık 30.000metrekare civarındadır. Sağlam olması ve tamiratı kolay olması itibariyle alışılagelmiş kaldırım taşlarından ziyade kilit taşı kullanmayı daha uygun gördük.

Sorunlarımız Önerilerimiz
3 yılda 30.000 metrekare kaldırım
Görüntülenme: …
ama halen yollarımız berbat araclar kaldırımdan gitmiyor melasef orhan kardeş
örnek fıstık hali yolu ve e-90 kara yolun dönülecek bir kavşak bile yok bence bunlar kaldırmdan daha önemli
örnek fıstık hali yolu ve e-90 kara yolun dönülecek bir kavşak bile yok bence bunlar kaldırmdan daha önemli
Kardeş zamanla hepsi olacak inaşallah. Yapılanları ilan ettiğimiz gibi bizlere eksiklerimizi bildirenlerede saygı duyarız. Ama inanın ne işçi yönünden nede para yönünden herhangi bir sıkıntımız yok. Tek sıkıntımız yıllardır biriken sorunları aşmaya çalışırken zaman yetmezliği sorunumuz var. Maalesef doğalgaz çalışmalarından dolayı yollarımız berbat oldu,fakat tam bitmeden asaltlama çalışması yapmak istemiyoruz.Ama işallah sırasıyla hepsi olacak.
belediyenin çevre düzenlemesi konusunda hep takdir ediyorum. devamını diliyorum
orhan abı peki asfalt çalışması ne zaman yapılacak belırlı bır tarıhı warmı?
Doğalgaz çalışmaları bitmeden asfalta ağırlık vermeyeceğiz,iki masraf olmasın diye,tarih konusunda bişey diyemeyeceğim ama belirttiğim gibi sonuçta doğalgaz çalışmalarının bitmesini bekleyeceğiz.
bilgi için tskler abi çünkü nizipte butun yollar çok bozuktuda onun için sordum
Abi carsida dukkanlarin kaldirima esya koymasini yasaklayamaz misiniz? Cogu kez yolun ortasinda yurumek zorunda kaliyoruz.
öyle bir yasak var zaten ama biraz yasak delinmiş olabilir..:)Omer Copur;101133 wrote:Abi carsida dukkanlarin kaldirima esya koymasini yasaklayamaz misiniz? Cogu kez yolun ortasinda yurumek zorunda kaliyoruz.
Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi;
Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır.
Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi;
Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır
Nedense aklıma geldi bir an....Heh heh....
Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır.
Kaldırımlar, duyulur, ses kesilince sesi;
Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır
Nedense aklıma geldi bir an....Heh heh....
Yani huzi alem adamsın valla,Necip Fazıl'ın şiirimi aklına geldi kaldırımlar deyince :)
Arkadaşlar Nizibimizde çok güzel ve olumlu gelişmelr var
çalışmalarda adım adsım devam ediyor
hizmet yalnız para ile yapılan bir şey degil
orhan kardeşimişzinde dedigi gibi bir planlama ve verilen hizmetin seyrine dayalı zamanlama ilede ilgili.
Geriye dönüp bir bakalım allah aşkına geçmiş yıllarda ülkeye gelmesi gereken hizmetler çok geç kalmış,bu gün ülke genelinde devam eden çalışmalarda ilçemizin toplam hizmet kalitesi ile ilgili bir seyir çizmekte.
Düne kadar Belkıs yolu üstünde bir tuvalet yapıp içine temizlik yapacak bir işçi koyamazken,yalancı cennet gibi bir osmalı parkı yapılmış.Ben inanıyorunm belediyemiz öyle dolu dolu hizmet getirecek amma
ilçenin alt yapısı ve fiziki şartları buna hazır degil.Örnegin TÖKİ meselesi.
Allah emegi geçenlerden razi olsun Nizip belediyesi çalışmalarını takdir etmek için Nizibin dışındaki bölge ve eş deger başka ilçelere bakalım zira ben 1. sınıf ilçede yaşıyorum inanın Nizipteki hizmetin binde biri yok.Herkesten Allah razı olsun.Selamlar
çalışmalarda adım adsım devam ediyor
hizmet yalnız para ile yapılan bir şey degil
orhan kardeşimişzinde dedigi gibi bir planlama ve verilen hizmetin seyrine dayalı zamanlama ilede ilgili.
Geriye dönüp bir bakalım allah aşkına geçmiş yıllarda ülkeye gelmesi gereken hizmetler çok geç kalmış,bu gün ülke genelinde devam eden çalışmalarda ilçemizin toplam hizmet kalitesi ile ilgili bir seyir çizmekte.
Düne kadar Belkıs yolu üstünde bir tuvalet yapıp içine temizlik yapacak bir işçi koyamazken,yalancı cennet gibi bir osmalı parkı yapılmış.Ben inanıyorunm belediyemiz öyle dolu dolu hizmet getirecek amma
ilçenin alt yapısı ve fiziki şartları buna hazır degil.Örnegin TÖKİ meselesi.
Allah emegi geçenlerden razi olsun Nizip belediyesi çalışmalarını takdir etmek için Nizibin dışındaki bölge ve eş deger başka ilçelere bakalım zira ben 1. sınıf ilçede yaşıyorum inanın Nizipteki hizmetin binde biri yok.Herkesten Allah razı olsun.Selamlar
İçme suyu ve kanalizasyon şebekesinin yenilenmesi de gündemde ve proje görüşmeleri devam ediyor. Eğer proje hayata geçirilirse altyapı tamamen yenilenmiş olacaktır.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.