Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Nizip’in Tanitimini yapiyorum yardim ede

Görüntülenme: …

Muharremkaplan Üye
Merhabalar,
Dunya'da yuz milyonlarca internet kullanicisinin cok buyuk cogunlugu google Earth programini da kullaniyor. Bilmeyenler icin yaziyorum; bu programi bilgisayara indirip dunyanin uydudan cekilmis gercek fotograflarini uc boyutlu olarak gorebiliyorsunuz. Seyahat eden insanlar bir yere gideceklerse once bu programda yeryuzunu acip gidecekleri yere bakiyorlar. Zeugmaya gormeye gelecek insanlar zeugmaya tepeden yaklasip bakiyorlar ve nail gideceklerini ogreniyorlar mesela. Ben Nizip'le ilgili oldukca tanitici bilgileri buraya yerlestirerek Gelecek turistlere onceden bilgi vermeyi ve dolayisiyle turist sayisini arttirmayi umuyorum. Nizip'le ilgili her turlu bilgiye ihtiyacim var. Nizip'te yasayan ya da seven insanlarinda buraya gelecek turistlerin Nizip'in az da olsa ekonomisini canlandiracagini dusunerek bana yardim etmlerini umuyorum. Sahip oldugunuz bilgileri benimle paylasarak Google Earth'e yuklememe yardimci olursaniz sevinirim. e-mail adresim muharremkaplan@hotmail.com ya da kaplan.muammer@gmail.com
Her turlu fotograf, harita, tarihi bilgi, ne varsa adresime yollayabiirisniz. Tesekkurler.
ibrahim Üye
Muammer bey sitemize hoş geldiniz.
bahsettiğiniz konu hem Nizipimizin hem de zeugmanın tanıtımı için çok büyük bir katkı bence, bizler istediğiniz konularda size elimizden geldiği kadar yardımcı olabileceğimiz gibi, sitemizden de aradığınız konularda bilgi ve belgelere ulaşabilirsiniz.
teşekkürler
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Nizip.comdaki her türlü bilgi ve belgeler ticari olmayan amaçların hizmetindedir, hepsini alabilirsiniz. Kaynak olarak www.Nizip.com adresini verirseniz iyi olur. Saygılar.
saldiray27 Üye
öncelikle siteye hoşgeldiniz abi...Nizip için böyle fikiler üretmeniz gerçekten çok sewindirici...elimizden gelen bi şey warsa arkadaşlarla yardım edebiliriz...saygılar
acun27 Üye
bu konuda başarın için seni yürekten destekliyorum.....
ahmetaksoy Üye

alıntı:
"quote" Muammer demişki:
Merhabalar,
Dunya'da yuz milyonlarca internet kullanicisinin cok buyuk cogunlugu google Earth programini da kullaniyor. Bilmeyenler icin yaziyorum; bu programi bilgisayara indirip dunyanin uydudan cekilmis gercek fotograflarini uc boyutlu olarak gorebiliyorsunuz. Seyahat eden insanlar bir yere gideceklerse once bu programda yeryuzunu acip gidecekleri yere bakiyorlar. Zeugmaya gormeye gelecek insanlar zeugmaya tepeden yaklasip bakiyorlar ve nail gideceklerini ogreniyorlar mesela. Ben Nizip'le ilgili oldukca tanitici bilgileri buraya yerlestirerek Gelecek turistlere onceden bilgi vermeyi ve dolayisiyle turist sayisini arttirmayi umuyorum. Nizip'le ilgili her turlu bilgiye ihtiyacim var. Nizip'te yasayan ya da seven insanlarinda buraya gelecek turistlerin Nizip'in az da olsa ekonomisini canlandiracagini dusunerek bana yardim etmlerini umuyorum. Sahip oldugunuz bilgileri benimle paylasarak Google Earth'e yuklememe yardimci olursaniz sevinirim. e-mail adresim muharremkaplan@hotmail.com ya da kaplan.muammer@gmail.com
Her turlu fotograf, harita, tarihi bilgi, ne varsa adresime yollayabiirisniz. Tesekkurler.
ilgine teşekkürler,
ahmetaksoy62@hotmail.com
olusumgazetesi@hotmail.com......................görüşelim.
Gökhan Dokuyucu Üye
Tabii ki her zaman size yardıma açığız..Aramıza hoş geldiniz.
Muharremkaplan Üye

Merhabalar,
Arkadaslar, Siteden yararlanmam tabi ki mumkun. Benim istedigim sitede yer almayan seylerdi. Mesela Nizip'teki koyleri gosteren harita yok. En azindan ben ulasamadim. Bilen varsa yardim beliyorum.
Muharremkaplan Üye
Kaymakamlik sitesinde bir harita var ama cografi olmadigi icin hangi koyun nerede oldugunu kesin olarak bilme imkanimiz yok. Google Earth programini indirip sol alt kosedeki Layers basligi altindaki Google Earth Community secenegini isaretleyerek Nizip Koylerine bakacak olursaniz ne anlatmak istedigimi kolayca gorursunuz. Ayrica Kaymakamlik haritasindaki isimler yeni ve ben bunlarin original adini da yazmak istiyorum. ve benzeri bir cok bilgiye ihtiyacim var.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Köyler ve turistik alanlar konusundabenim bir uğraşım var ama zamanım kısıtlı olduğu için yetişemiyorum. niizpde iseniz gelin ben size birkaç fikir verip yönlendireyim. Amaç Nizibe hizmet olduğu için, sonucundan hepimiz faydalanalım.
Muharremkaplan Üye

Merhaba, Maalesef Nizip'te degilim. Belki yaz aylarinda gelebilirim..
Ahmet karadag Üye

Orhan Bey,
Belediyede veya kaymakamlıkta böyle bir harita yokmu acaba?
Muharrem Beyin istediği ve yapmak istediği konu aslında bu sitede oluş nedenlerimizden biridir.
Yardımcı olursanız seviniriz.
Selamlar Saygılar
.
Muharremkaplan Üye
Haritalari buldum. Tesekkur ederim. Bakalim yapmak istedigimizi yapabilecekmiyiz?
Huzi Üye

alıntı:
"quote" admin demişki:
Not: Ben dahil görüşlerimiz kişisel görüşlerimiz olupsitenin genel görüşü değildir.
Hakverirsinizki siteye herkesimden ve yaştan Nizipli giriyor, lütfen mesajlarımızı yazarken
kırıcı olmayalım. Saygılar
İyide Abicim,niçin bunu yazma gereği duymuşsun ki...? Bak herkes seviyeli bir şekilde yorumunu yazmış....

Muharremkaplan Üye
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile [Eksik eski medya kaydı]
Muharremkaplan Üye
Google Earth ile ilgilenen insanlar var mı. Orada Zeugma Cİty diye bir forum açtım. Oraya peyderpey Aeugma resimleri yukluoyurm ama yetişemiyorum. Sizlerde o foruma katılıp resimler ve bilgiler yukleseniz boylece Dunya insanlarına Zeugmayı tanıtsak daha iyi olmaz mı. Nasıl yapılacağını bilmeyenler bana mail atabilir yardımcı olurum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim